• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ay ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsun🤣🤣 ay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde

Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla
Geçmiş olsun 😕

Burnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Yok ya ben yapamam ciğerine gitse bitti.
Serum fizyolojik sıkıyorum kucağıma yatırıp, sonra kaldırıyorum çektiriyorum nefesli burun temizleme şeysiyle. Geliyo zaten çoğunlukla

Ay ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsun🤣🤣 ay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde

Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla
Anam hamileyken hareket bereket de şimdi 2 çocukla değil yani duşa girmeyi özledim beeeeğğğğğ

Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.
Tüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.

Dün gece 1de uyumuştu. O saatten beri 10dk uyanıyor besleniyor ağlıyor geri uyuyor. Azcık dürtükledim sevdim ama yok uyanmak istemedi. Uyumak istiyor. Endişelenmeli miyim?
Bir de sanırım bu gece mesai var. Çünkü tüm gün uyudu 😬

Kolay gelsin 🫂 kış gelmeden halletmiş ve rahat olcaksınız ama öyle düşün, iyi tarafından bakalım
Şuanki evim okulun dibi 4 senede yıktılar yenisini yaptılar her pisliğini çektim. Yetmemiş gibi eski sıralarını koskoca 9 10 ay beklettiler benim evden tarafa olan bahçede geçen hurdacının biri alelacele iş makinesiyle ezdi topladı gitti tahta tozu oldu her yer derken bu sefer ek binasına anaokulu yapacaklarmış onun inşaatına başladılar benim doğum önü yaptığım tüm temizlik boşa gitti. 2bucuk 3binden aşağı su faturam gelmediği gibi bir de kapı cam açamıyorum balkonlar sahra çölü gibi oluyo 2 günde bıktım artık evden illallah ettim. Ciddi anlamda psikolojimi bozdu dayanamıyorum 🥴🥴

Şuanki evim okulun dibi 4 senede yıktılar yenisini yaptılar her pisliğini çektim. Yetmemiş gibi eski sıralarını koskoca 9 10 ay beklettiler benim evden tarafa olan bahçede geçen hurdacının biri alelacele iş makinesiyle ezdi topladı gitti tahta tozu oldu her yer derken bu sefer ek binasına anaokulu yapacaklarmış onun inşaatına başladılar benim doğum önü yaptığım tüm temizlik boşa gitti. 2bucuk 3binden aşağı su faturam gelmediği gibi bir de kapı cam açamıyorum balkonlar sahra çölü gibi oluyo 2 günde bıktım artık evden illallah ettim. Ciddi anlamda psikolojimi bozdu dayanamıyorum 🥴🥴
Amaaan rezalet gerçekten, haklısın 😕

Benim çok yakın arkadaşım kbb doktoru ve burun yıkamanın doğru olmadığını söylüyor. Kulağa kaçırabilir ebeveynler asla önermiyorum diyor. Serum fizyolojiği damlatsan yeterli
Ben hep serum fizyolojik yapıyorum iyi bar ben zaten yapamam biraz panik atak var bendeee 🤣

Bu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz

Kızlar atak haftası mıdır nedir kızım çıldırdı. Uyumuyor. Uyuyor gibi yapıp 10-15 dk sonra uyanıyor. Akşamda meme almadı öyle bir ağladıki doğduğundan beri ilk defa öyle. Biberonla mama verdim. ( her akşam bir defa memede süt azaldığı için biberonla mama veriyordum yani günde bir kere) sonra güya rutine başlayacaktım akşam sekizde banyo sonra loş ışıkta emzir uyut yine çıldırdı banyo sonrası üstünü giydiremedim memeyi yine almadı. Meme reddi mi başladı ya çok üzüldüm. Tüm gündüz emdi ama. Akşam almadı. Gündüz su içmezsem öğlen öğünü atlarsam sütüm azalıyor sizin nasıl? Kuzenim öyle olmaz dedi sürekli gelirmiş anlamadım ben.

Back
X