- 30 Nisan 2023
- 3.009
- 3.109
- 63
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece değilse de gündüz bence yatırılabilir , hep gözünün önünde duracaksaKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
Evet benim kızın gıdısı pişti sudo sürdüm 1 gün sonra sönmüştüEvet bunu bana biri daha söylemişti. İçinde ne var acaba Arko kremin. Gliserin ve bezelin belki işe yarıyordur.
Hemen size doktordan öğrendiğimi paylaşıcam isilikle ilgili: diyelim ki isilik uzun sürdü veya siz krem kullanmak istiyorsanız, (benim bebeğimin boğaz bölgesini ve kulak üstlerini sardı) içerisinde çinko oksit bulunan krem kullanabilirsiniz. Örneğin: Mustela pişik kremi, sudocrem vb.
Aşkım sümük gibi hele abarttığım bigün vardı kaka değil direkt mukus yaptı çocukYoğun mukus mu bide şey yapsana ben chat gptye soruyorum kakasini anliyorsende olunca sor belki mukus değildir nasıl senin bebenin
ÇoK istiyorum ama yüzünü gömüyor yatağa alıştıramadım bir türlüKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
Aşkım iki memenin şekli farklı geliyor olabilir uçlar falanda eşit olmuyormuş belki ondandırkızlar bi de bebeğim bir göğsümü güzelce düzgünce emiyor, diğer göğsümü doğru düzgün emmiyor ya, aynı emziği çıkarıp alır gibi değişik şeyler yapıyor, diğer göğsüme alıyorum hemen , onu gayet normal emiyor. Ben niye böyle tuhaf şeyler yaşıyorum ya![]()
Mustelanın steletopia serisi aşkım dediğin. Ben onu eşimin egzamalarına kullandırıyorum bariz müüükeeemmeeeel fark olduAşkım ben izmirde yaşadığım için büyükbaş bezliyken her yaz boyundan ta bacaklarına kadar isilikti bebekleri ve cocukları her yıkamada şampuan veya sabun kullanmıyoruz duru suya tut çıkar. Bol kremle vücut kendi kuruluğu ile de kalmayacak. Bir de evet mustelanın bi çeşidi var sadece o iyi geliyo isiliğe.
Bebeler büyüdükçe bioderma atoderm kullanmaya başladım ben 2 bucuk senedir onu kullanıyorum büyükbaş da artık isilik olmuyo
YaaaAşkım sümük gibi hele abarttığım bigün vardı kaka değil direkt mukus yaptı çocuk![]()
Muhtemelen ondan kuzum fjfjjf beğenmiyorAşkım iki memenin şekli farklı geliyor olabilir uçlar falanda eşit olmuyormuş belki ondandır![]()
Ay benim de egzemam çoktu son dönemdeMustelanın steletopia serisi aşkım dediğin. Ben onu eşimin egzamalarına kullandırıyorum bariz müüükeeemmeeeel fark oldu
Bende de öyle oluyor mecbur elimle tutuyorum istediği pozisyona getiriyorum mememiMuhtemelen ondan kuzum fjfjjf beğenmiyor
Benim kızda doğduğu günden beri sağ memeyi emmek istemiyor önceden hiç tutmuyordu beş gün içerisinde tutturmayı öğrettik şimdi tutuyor ama diğerinde bıraksan saatlerce kalır bunda huysuz olduğu vakitler almaz sürekli o memeyi teklif et alışacak bir süre sonra.kızlar bi de bebeğim bir göğsümü güzelce düzgünce emiyor, diğer göğsümü doğru düzgün emmiyor ya, aynı emziği çıkarıp alır gibi değişik şeyler yapıyor, diğer göğsüme alıyorum hemen , onu gayet normal emiyor. Ben niye böyle tuhaf şeyler yaşıyorum ya![]()
Çok aç olduğunda mutlaka onla başlatayımBenim kızda doğduğu günden beri sağ memeyi emmek istemiyor önceden hiç tutmuyordu beş gün içerisinde tutturmayı öğrettik şimdi tutuyor ama diğerinde bıraksan saatlerce kalır bunda huysuz olduğu vakitler almaz sürekli o memeyi teklif et alışacak bir süre sonra.
Mesela ben çok açsa ya da uykudan yeni uyanmışsa bu memeyi verrim.
Benim kızın gıdısı boğazı komple pişik oluyor sürekli pişiyor sudo işe yaramadı bebek pudrası aldım zorda kaldıkça onu sürüyorum çok önerilmiyor pudra.Evet benim kızın gıdısı pişti sudo sürdüm 1 gün sonra sönmüştü![]()
Ben hiç iki meme vermedim tek memeyle doyup çekildi ikinci memeyi teklif ettiğimde bir iki çekip bıraktı baktım ki istemiyor bunca zaman hep böyle devam ettik.Çok aç olduğunda mutlaka onla başlatayım
Peki tek meme mi , 2 meme mi veriyorsun emzirirken
Ben şöyle yapıyorum , tek memeyi veriyorum , bi 15 20 dakika aktif emiyor sonra gazını çıkarıyorum diğer memeyi teklif ediyorum onu da emiyor ama böyle yavaş yavaş , genelde 6 7 dakika oyalanıyor , uyuklamaya başlıyor. Ama uyandırıp meme teklif etsem hiç hayır demiyor, hatta bazen aşırı memede kalınca kusuyor. Doyuyor anlıyorum işaretlerden ama emmeye bayılıyorBen hiç iki meme vermedim tek memeyle doyup çekildi ikinci memeyi teklif ettiğimde bir iki çekip bıraktı baktım ki istemiyor bunca zaman hep böyle devam ettik.
Ama her bebek bir değil benimki akşama kadar az az sık sık besleniyorsürekli Meme de diyebiliriz
Ben onu kullaniyorim bizde oyle bir durum olmadiKızlar sivenonun şampuanını aldım oğluma, kullandığımızdan beri saçı çabuk kirleniyor. Kullanan var mı ?
Hep gogus secerler birini daha cok severler normal canim. Benim bir gogsum cekildi bu yuzden iki uc gundur cogunluk onu verdim vs duzelttimkızlar bi de bebeğim bir göğsümü güzelce düzgünce emiyor, diğer göğsümü doğru düzgün emmiyor ya, aynı emziği çıkarıp alır gibi değişik şeyler yapıyor, diğer göğsüme alıyorum hemen , onu gayet normal emiyor. Ben niye böyle tuhaf şeyler yaşıyorum ya![]()
Benim de aynen oyle oluyor tek birini veriyorum. İki uc gun once bor gogsumden sut cekilir gibi oldu heralde oteki tarafi verdim hep ondan uc gundur cekilen tarafi daha cok teklif ettim sonra otekini verdim cis sayisi artti baya cis yapiyor ama kaka hic yok. Sanirim arkadaki yag kismini alamadi su kismini aldi cise gitti o da. Hic basina geldi miBen hiç iki meme vermedim tek memeyle doyup çekildi ikinci memeyi teklif ettiğimde bir iki çekip bıraktı baktım ki istemiyor bunca zaman hep böyle devam ettik.
Ama her bebek bir değil benimki akşama kadar az az sık sık besleniyorsürekli Meme de diyebiliriz
Benimki de oyleBen şöyle yapıyorum , tek memeyi veriyorum , bi 15 20 dakika aktif emiyor sonra gazını çıkarıyorum diğer memeyi teklif ediyorum onu da emiyor ama böyle yavaş yavaş , genelde 6 7 dakika oyalanıyor , uyuklamaya başlıyor. Ama uyandırıp meme teklif etsem hiç hayır demiyor, hatta bazen aşırı memede kalınca kusuyor. Doyuyor anlıyorum işaretlerden ama emmeye bayılıyor
Kuzum ben de gündüz kısa kısa sürekli emziriyorum ama gece 3 4 saate düşüyoruz ya, çok geç uyanıyor gece
Son günlerde geceleri biz uyandırmasak uyanmayacak gibi geliyor, normal mi acaba
Bence de şu an saltanatının keyfini çıkarBende öyle kendimi şu gün yapıcam diyorum o gün hep yalan oluyor… yalnız kalınca deneyeceğim ben artık/ annemlerle olmuyor çünkü sürekli tatlı işte bilmemen yağan biri varrr dayanamıyorum![]()