• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ay çok tehlikeli bi biberon canm.
Keşke avent alsaydın ben aldım aventi tutmayınca belki bunu tutar dedim ama anında meme reddi yapacak bir biberona benziyor akısı cok hızlı S aldım bilmiyorum benmi yanlıs aldım ama cocuk cekmesede ağzı süt doldu hep .
Ters cevirip test ettiğim de de akıyor sen bi bak benimkinde mi sıkıntı var yoksa.
Ya sana zahmet vericem ama biberonun emziğinin altına bi bakar mısın size 2 mı yazıyordu sende de 🥹

Kızlar avent biberonda 0+ mı almalıyım 1+ mı
Ne vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtik😊 ama ben hep mama veriyorum meme reddi çekincem yoktu o yüzden inatlaşmadım bebeyle😅

Ne vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtik😊 ama ben hep mama veriyorum meme reddi çekincem yoktu o yüzden inatlaşmadım bebeyle😅
Ay vallahi ne çekiyoruz Bu şeylerle 🥹😅 hep kafa karışıklığı lansinoh almıştım latte öyle deyince bi tereddüt ettim iptal edip avent 1+ aldım bu defa da 😅 bunuda iptal etmesem iyi

Hahahahaha pipet istese pipete okeyiz diyormuşsun 😂😂😂 bende hep merak ediyodum bu numaralarıı bilgilendirme mük olduuu

Senin dediğin rakamlar emzigin üzerindeki numaraları mı. Benim aldığım da 1+ ama emziğinde 3 yazıyor da bu şekilde

Eklentiler

• IMG_9336.webp
    IMG_9336.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 10
Kizlar calpol icin benim kizim zamaninda bir seyler diyorlardi dolven kullandim hep, simdi yine otizmi tetikledigini iddia ediyor ama trump iddia ediyor ne kadar guvenilir tartisilir🤣 yine de dolven verin isterseniz o da ayni etki

Aaaa ek gıdaya katmak çok mantıklıııııı. Maalesef aşkım ben baya denedim süt tozu, kurabiyelerde iddia edilen eser miktardaki tereyağı vs. Hepsi süreci başa sarıyor 🥹
Hadi yaaaa ben dokunur diye dikkat ediyorum ama genel olarak sutlu yemiyorum zaten ondan anlamadim pek
İnek sütündeki proteine karşı reaksiyon gelişiyormuş, evet süt tozu da yasaklar arasında süt proteini açısından
Himm bilmiyordum bunu tesekkur ederim kusum

Kızlar Buzuki Orhan ı biliyor musunuz? Beyaz gürültü youtuba a yazın, oğlumda hayatımı kurtarmıştı şimdi unutmuşum salak gibi dün akşam ki emmeme krizinde bakınırken denkgeldim bir süre sakinleşti en azından, yine uyku öncesi emme krizine girdi az önce yine açtım biraz rahatladı

Kizlar calpol icin benim kizim zamaninda bir seyler diyorlardi dolven kullandim hep, simdi yine otizmi tetikledigini iddia ediyor ama trump iddia ediyor ne kadar guvenilir tartisilir🤣 yine de dolven verin isterseniz o da ayni etki
Dolven çok gerekmedikçe kullanmayı çok önermem canım dirençli ateşte kullanıyoruz biz de ama böbrek yükü daha fazla dolven in

Back
X