• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar evde giysin diye şöyle patik aldım birkaç renk , bileği de sarıyor düşmüyor. Dün akşam gazdan çatladı, bugün giydirmeye başladım belki üşüyor ondan mı emin değilim

Eklentiler

• IMG_2547.webp
    IMG_2547.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar evde giysin diye şöyle patik aldım birkaç renk , bileği de sarıyor düşmüyor. Dün akşam gazdan çatladı, bugün giydirmeye başladım belki üşüyor ondan mı emin değilim
Ay nerden aldınnn nerden aldınn pişti oldulaaaarrr 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_0885.webp
    IMG_0885.webp
    104 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar çok moralim bozuk🙁
Aşıların hepsini yaptılar verem aşısı diğerlerinin adını bilmiyorum bir koldan iki bacaktan çok ağladı çok öyle böyle değil benim bebeğim biraz Ağlak ondan dolayı daha çok ağladığını söylüyor kardeşim ama çok üzüldüm😔
Ayrıca az kilo almış kaç saatte emziriyorsun diyor 2 saatte 1 emzirir sürekli verme diyor.
Nasıl vermeyeyim benim çocuğum gün içerisinde sürekli Meme de onun için göğsün dolmuyodur bekle diyo çocuğumu ağlatayım ne saçmalıyor bu kadın🤦🏼‍♀️
Korkmuştur ondan ağlamıştır aşkım can acısından ziyade. Bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin. Kaç gram almış

Aşıların hepsini yaptılar verem aşısı diğerlerinin adını bilmiyorum bir koldan iki bacaktan çok ağladı çok öyle böyle değil benim bebeğim biraz Ağlak ondan dolayı daha çok ağladığını söylüyor kardeşim ama çok üzüldüm😔
Ayrıca az kilo almış kaç saatte emziriyorsun diyor 2 saatte 1 emzirir sürekli verme diyor.
Nasıl vermeyeyim benim çocuğum gün içerisinde sürekli Meme de onun için göğsün dolmuyodur bekle diyo çocuğumu ağlatayım ne saçmalıyor bu kadın🤦🏼‍♀️
Canım geçmiş olsun bizde şimdi aşıdan geldik 3 tane yapılınca ağlar tabi çocuk bizimkide biraz ağladı sustu şimdi 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim ağrısı olur diye ama 20 dk sonra kustu.benimki memede çok durduğu zaman benimde sütüm azalıyordu yüzden günde 1 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi memede durma süresi azaldı biraz.sende haklısın bebek durmayinca mecbur memede sakinlesiyo

Geçmiş olsun canım olmuş bitmiş yarında bizim aşı var ben şimdiden geriliyorum benim bebegimde çok ağlak ortalığı yıkacağina eminim birde bu bebekler her ay 1 kilo almak zorunda mı ya bu da ayrı bi stres benimkide bu ara Meme reddi yapiyo

Benimki de çok ağladı canım üzme kendini. Benimkinin canı çok tatlı. Bir de ayaklara vurulan yakan iğneymiş.
Ya ver sen o saçmalamış bence. Benim bebeğim saat başı memede. Yeter kadar almadığını doktorun diyorsa mama takviye bir şey yaparsın bak şey aldım ben aptamil hazır süt mama var. Benimki onu içti. Dışarılarda felan verebiliyorum

İlk ay kadar almıyolar ki git gide kilo alım hızı düşüyor. Kaç olmuş ki yani persentile bakmak lazım. Ortalamaysa endişe etme. Bir de bebek istedikçe emer yani gak meme guk meme değil mi ilk 3 ay?
Bizimki de 2 saatte 1 besleniyor mesela 70ml ana öğün gibi. Az evet.
Ara ara 10 -20 daha içiyor. Sürekli ağızda süt biberon. Bebek isterse vereceğiz yani

Cuma da bizim aşı var. Zaten tırsıyordum acayip korktum şimdi. Ateş takibi için şu koltuk altı olandan aldım kulaktan için içime sinen olmadı. Eski usul takip ederim heralde. İnş olmaz

Asidan bende korkuom. 3 gundur gazi cikario daha uyumlu oldu simdi lap aşı 4. Ay atagi. Benimki de beslenmeyi reddedio. Sinirim bozuluo. 70 gunluk oldu. Uyurken iciyo uyanikken yok. Dun full uyudu bugun eski moduna döndü . Ama en azindan masallah sirti yer görmeye basladi. Bileklerim aciyordu artik. Umudum 4. Ayin ortasi acikcasi. Bi de nezle su an. Bence duzelecek ya umudum var artik.

Cuma da bizim aşı var. Zaten tırsıyordum acayip korktum şimdi. Ateş takibi için şu koltuk altı olandan aldım kulaktan için içime sinen olmadı. Eski usul takip ederim heralde. İnş olmaz
Huzursuzluk iştahsızlık oluyor neyseki 2 günü atlattık ama verem aşısı kaldı keşke aynı anda vursalardı çıksaydı aradan yine aynı kabusu yaşıcam tekrardan 🤤🥲

Canım geçmiş olsun bizde şimdi aşıdan geldik 3 tane yapılınca ağlar tabi çocuk bizimkide biraz ağladı sustu şimdi 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim ağrısı olur diye ama 20 dk sonra kustu.benimki memede çok durduğu zaman benimde sütüm azalıyordu yüzden günde 1 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi memede durma süresi azaldı biraz.sende haklısın bebek durmayinca mecbur memede sakinlesiyo
Ben de bir çay kaşığı ilaç vereyim dedim ağzına almasıyla yedigini içtigini her şeyi çıkardı🤦🏼‍♀️ ben bu kadar midesi hassas bir bebek görmedim.
Tekrardan mama denemelerine başlayacağım yarın şu aşı olayımız bir geçsin en büyük sorunumuz biberon tutmaması

Geçmiş olsun canım olmuş bitmiş yarında bizim aşı var ben şimdiden geriliyorum benim bebegimde çok ağlak ortalığı yıkacağina eminim birde bu bebekler her ay 1 kilo almak zorunda mı ya bu da ayrı bi stres benimkide bu ara Meme reddi yapiyo
Ben de çok gerilmiştim o kadar ağladı ki diğer odadan hemşire geldi bir bakayım bu bebeğe diye.
Her ay 1 kg değilde 600 gr ve üzeri isteniyormuş

Back
X