• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Aşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldum🥴🥴🥴🥴
Ya senin bu hamaratlığın beni benden alıyo doğurmadan öncede bir sürü iş yapmıştın ahahahsjjsjsj

Gece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyudu 😬😬 elimden başka bir şey gelmiyor çaresiz kaldım gerçekten bırakıyorum ağlıyor belim boynum koptu artık
Ben bebek bakımında en çok emzirmekten yoruldum. Kah süt gelmez kah bebek emmez kah fazla gelir üstüne başına akar yok uzun uzun memede kalır sırtın kolların kopar sonra 3 dk emer vicdan yaparsın uzun emerken şikayet ettim diye. Anne olmak bana çok zor geldi son bir haftadır iflahım kesildi.

Dün asla uyumayan kızım şimdide aralıksız uyudu tüm gündüz. artık gecemiz nasıl geçecek belli oldu. Aşırı bunaldım yarın arkadaşlarım gelecekti hastalanmış ikisi iptal oldu. Bunalmıştım iyi gelecekti. Evide iyice temizledim vakit buldukça haftaya aynı stres nasıl olacak
Canım kendini şimdiden strese sokma hiç. ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim söylemişti akşam uykusunu 7 yi geçirme diye dün 8de uyandırdım öyle olunca daha dizenli uyudu

Ben bebek bakımında en çok emzirmekten yoruldum. Kah süt gelmez kah bebek emmez kah fazla gelir üstüne başına akar yok uzun uzun memede kalır sırtın kolların kopar sonra 3 dk emer vicdan yaparsın uzun emerken şikayet ettim diye. Anne olmak bana çok zor geldi son bir haftadır iflahım kesildi.
Bende aynısını düşünüyorum emzirmek çok yorucu. Evde daha rahat emziriyorum diye kendimi eve kapatıyormuşum gibi hissediyorum bide. Yavaş yavaş konfor alanımdan çıkmaya çalışıyorum yoksa 6 ay en az evde çürücem

Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi 😂😂😂
Ay bugün dışarı çıktık. Normalde biberonla içiyordu 😆 biberonla içmeyi unutmuş çiğniyor 🤣🤣🤣🤣 içmedi. En son eve geldik artık çok acıktı biraz içti sonra meme diye ağladı bildiğin deli çocuk meme içti bibetondaki süt çöp oldu….

Ay bugün dışarı çıktık. Normalde biberonla içiyordu 😆 biberonla içmeyi unutmuş çiğniyor 🤣🤣🤣🤣 içmedi. En son eve geldik artık çok acıktı biraz içti sonra meme diye ağladı bildiğin deli çocuk meme içti bibetondaki süt çöp oldu….
Ya çok şaşkınlar ne verirlerse iç işte dimi 9 ay taşımış beni benim iyiliğimi düşünüyor de iç yani 😂😂😂

Aşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldum🥴🥴🥴🥴
Azmine,sabrına hayranım 🫠
Mecbur olunca el mahkum oluyor vala Allah yardımcın olsun bacım 🫶🏻 ev taşımıyorum tek çocukluyum annem de yanımda ama perişan bi haldeyiz desem sana dert yansam ayıp olur 😬😅

Kızlar benim bebeğim dün aşıdan sonra çok huysuzdu bugün tam tersi çok sakin halsiz ve uykulu bu normal mi aşı yaptıranlar sizde böyle bisey oldu mu

Merhaba bizde de aynısı oldu ilk gün çok uyumadı çok ağladı dün ve bugün nerdeyse kesintisiz gündüz uykusu uyudu 3.5 saatte bir ben beslemek için uyandırdım gaz çıkarmak için omzuma alınca yine uyuyakaldı. Beslenmesinde sıkıntı yoksa yeterli miktarı alıyorsa ateşi yoksa sorun yoktur 🙏🏻

Ay kızlar biberon aldım bugün denedik daha anaa bu çok zor akiyor 3 numara emzigi. avent almıştım yok bana mısın demiyor bebeğe verdim emiyor emiyor bakıyorum eksilen yok bi deniyim dedim ben bile çekerken zorlandım 🥹😅 yani göğsümü sikinca oradan akandan daha fazla aktığı kesin 🙄 igneyle kaç defa deldim akitma fln yapmıyor ama bebe emerken eksilen yok anlamadım ki 🥹😅

Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi 😂😂😂

Kuzum ben şuan nerdeyse hep biberonla sağdığım sütü veriyorum. Meme reddi de yaşamadık. Emzirmek zorunda olduğumda yine de tutar. Başlarda önce meme veriyordum sonra sağdığım sütü biberona bi miktar koyup doymadıysa diye biberonla takviye yapıyordum. Böylelikle hem memenden uzaklaşmaz hem de biberona alışmaz. Sonra istediğin düzeyde biberona geçebilirsin örneğin sabah meme gece biberon gibi. Sen de dinlenmiş olursun

Ay kızlar biberon aldım bugün denedik daha anaa bu çok zor akiyor 3 numara emzigi. avent almıştım yok bana mısın demiyor bebeğe verdim emiyor emiyor bakıyorum eksilen yok bi deniyim dedim ben bile çekerken zorlandım 🥹😅 yani göğsümü sikinca oradan akandan daha fazla aktığı kesin 🙄 igneyle kaç defa deldim akitma fln yapmıyor ama bebe emerken eksilen yok anlamadım ki 🥹😅
4 ver onda bile zor. Benimki direkt vitesi 5ten başlatarak içti rkrkfk
Güç yetmiyor hele 0+ ben bile çekemedim

Kuzum biz de aynı sorunu yaşadığımız için iğneyle delik değil de ben bir tık daha yırtarak açtım ama fazla olmamasına dikkat etmen gerekiyor ters çevirdiğinde akmamalı ama bebek emdiğinde gelecek büyüklükte olmalı. Benim de eşim aynen senin gibi çocuk çekip çekip eksilmeyince kendi denedi ememedi biz öyle deldik 😂

Back
X