- 12 Mart 2019
- 16.769
- 36.098
- 598
Kızlar bebesi çok ağlayan varsabebenizi önce yumurta sonra un sonra çıtır pane harcına bularsanız rahatlarmış
![]()
Ordanda kızgın yağ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebesi çok ağlayan varsabebenizi önce yumurta sonra un sonra çıtır pane harcına bularsanız rahatlarmış
![]()
Hem iki çocuk ve biri iki aylık hem taşınma helal olsun.Aşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldum![]()
Çocuk sinirden ağlıyor zaten yumurta gezdirirken 50 kişi tepesinde kıyamamBu bebek ağlamasın kim ağlasın ya yazıktır salmonella bebek![]()
Ya senin bu hamaratlığın beni benden alıyo doğurmadan öncede bir sürü iş yapmıştın ahahahsjjsjsjAşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldum![]()
Ben bebek bakımında en çok emzirmekten yoruldum. Kah süt gelmez kah bebek emmez kah fazla gelir üstüne başına akar yok uzun uzun memede kalır sırtın kolların kopar sonra 3 dk emer vicdan yaparsın uzun emerken şikayet ettim diye. Anne olmak bana çok zor geldi son bir haftadır iflahım kesildi.Gece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyuduelimden başka bir şey gelmiyor çaresiz kaldım gerçekten bırakıyorum ağlıyor belim boynum koptu artık
Canım kendini şimdiden strese sokma hiç.Dün asla uyumayan kızım şimdide aralıksız uyudu tüm gündüz. artık gecemiz nasıl geçecek belli oldu. Aşırı bunaldım yarın arkadaşlarım gelecekti hastalanmış ikisi iptal oldu. Bunalmıştım iyi gelecekti. Evide iyice temizledim vakit buldukça haftaya aynı stres nasıl olacak
Bende aynısını düşünüyorum emzirmek çok yorucu. Evde daha rahat emziriyorum diye kendimi eve kapatıyormuşum gibi hissediyorum bide. Yavaş yavaş konfor alanımdan çıkmaya çalışıyorum yoksa 6 ay en az evde çürücemBen bebek bakımında en çok emzirmekten yoruldum. Kah süt gelmez kah bebek emmez kah fazla gelir üstüne başına akar yok uzun uzun memede kalır sırtın kolların kopar sonra 3 dk emer vicdan yaparsın uzun emerken şikayet ettim diye. Anne olmak bana çok zor geldi son bir haftadır iflahım kesildi.
Düşük kullanıyordum bırakmıştım belki o da etkilemiştir.. başlıyım teşekkür ederim.D vitaminin düşükse d vitamını kullansana bağışıklığa iyi gelir geçmiş olsun
Ahaha ayyy iyidir eminim ama tadını düşünemedim AhahaCanım sana hemen iksir yazıyorum sarımsak minik minik dobra biraz bal limon karıştır 1 tatlı kaşığı yut cok iyi gelıyor
Ay bugün dışarı çıktık. Normalde biberonla içiyorduYa bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi![]()
Ya çok şaşkınlar ne verirlerse iç işte dimi 9 ay taşımış beni benim iyiliğimi düşünüyor de iç yaniAy bugün dışarı çıktık. Normalde biberonla içiyordubiberonla içmeyi unutmuş çiğniyor
içmedi. En son eve geldik artık çok acıktı biraz içti sonra meme diye ağladı bildiğin deli çocuk meme içti bibetondaki süt çöp oldu….
Katılıyorum bu bebekler çok tuhafYa çok şaşkınlar ne verirlerse iç işte dimi 9 ay taşımış beni benim iyiliğimi düşünüyor de iç yani![]()
Azmine,sabrına hayranımAşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldum![]()
Kızlar benim bebeğim dün aşıdan sonra çok huysuzdu bugün tam tersi çok sakin halsiz ve uykulu bu normal mi aşı yaptıranlar sizde böyle bisey oldu mu
Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi![]()
4 ver onda bile zor. Benimki direkt vitesi 5ten başlatarak içti rkrkfkAy kızlar biberon aldım bugün denedik daha anaa bu çok zor akiyor 3 numara emzigi. avent almıştım yok bana mısın demiyor bebeğe verdim emiyor emiyor bakıyorum eksilen yok bi deniyim dedim ben bile çekerken zorlandımyani göğsümü sikinca oradan akandan daha fazla aktığı kesin
igneyle kaç defa deldim akitma fln yapmıyor ama bebe emerken eksilen yok anlamadım ki
![]()
Emziriyor musun ayrıca4 ver onda bile zor. Benimki direkt vitesi 5ten başlatarak içti rkrkfk
Güç yetmiyor hele 0+ ben bile çekemedim
Ay kızlar biberon aldım bugün denedik daha anaa bu çok zor akiyor 3 numara emzigi. avent almıştım yok bana mısın demiyor bebeğe verdim emiyor emiyor bakıyorum eksilen yok bi deniyim dedim ben bile çekerken zorlandımyani göğsümü sikinca oradan akandan daha fazla aktığı kesin
igneyle kaç defa deldim akitma fln yapmıyor ama bebe emerken eksilen yok anlamadım ki
![]()