• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya aslinda aksamlari bu sira saat basi emmek istedi cok emmiyor az emip birakiyor tam atak zamani seslenmedim gece emzigi verdim bir saat sonra
Uyanir o zaman emziririm dedim ama emzige oyle bir yapisiyor ki. Onu da atiyor geri istiyor bu arada. Bizim oyle cuk cuk emzik emmemiz cok nadir tutaMiyo mu firlatiyo mu anlamadim tam uyuyacaginda tutmaya basliyor

Evet tam tersi benim de cok gelince
Sikintisi yok arada bir nefeslenmek icin birakiyor alisti hep bu sekile galiba bu sira aksamlari az. Aslinda
Daha dogru tutuyor gogsum sonuk oldugunda cuk cuk ses gelmiyor ama ya emzik
İstiyor ya da cok gelmesini
Anlamadim onu

Oyy totosunu yicem benimki de surekli
Aksin istiyo galiba
Simdi emdi gogsum gece dolmus normal
Emistik

Dogdugunda mongol lekesi vardi tum poposu mor. Sirtinda da gordu cok genis alanda bir sey cikacagini sanmiyorum ama bir goster icimiz rahatlasin dedi

Ahahahahhah ilk kizimda goguslerim kucuktu ama sutum vardi yine de sut cekilince bir
Sure porsuk bir goruntu oluyor. Bunda ilk goguslerim buyudu
Hamilelgin basinda ama bir anda 2-3 beden buyudu durmayacak diye cok korktum🤣 ne olacak sut cekilince bilmem sut
Azalinca bile fena
Anladım canım tabi içiniz rahatlasın

Evet ben de yaşıyorum bunu ve buna bağladım. Önce alıştırma gibi emiyor süt gelmiyor sonra emdikçe süt geldiği için sinirleniyor yutamıyor çıkarıyor ağlıyor o esnada olduğu pozisyonda emziği verince sanki saatlerdir onu bekliyormuş gibi hevesle emiyor. Emeyim ama süt gelmesin :)
Aynen öyle bizim kız emzik almadığı için kendisi çözdü bunu az vakumluyor😂😂

Bacılarım dün gecemin özetiydi eminimki sizinde böyledir 🤣🤣🤣🤣 cinnetliiiiikkkk

Eklentiler

• IMG_1094.webp
    IMG_1094.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 10
Back
X