• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Vala tebrik ediyorum 👌🏻Dışarı çıktık arabayla bi ilçe turu attık derin uyudu takiii eve gelip beşiğine koyana kadar 🤤 hala laf istiyor oyun istiyor çenem yarılacak esnemekten artık karşımda bana gülüp duruyor 😂
Tam son çare çıkıp arabayla gezsek mi diyordummm 🤣🤣🤣🤣

Kııızlaaar vay kızlaaaarr canım çıktı emzik olmaktan ağlaya ağlaya emzirdim ya. Böyle agresyon yok görülmedi bebek arabasına koyup sokak gezdim öyle uyuttum şimdide. Ne dertleri var bunların. Şimdi damaklı emzik aldım onu vericem en azından uykuya geçişte bunu kullansın

Ayy kızlar bayadır yazamadım ama okuyorum her gün 😅 bizim bugün 2 ay kontrolümüz vardı 4600 olmuş minnaaaaakım totalde 2100 almış🧿 artık ilk ayda ki kadar çok yemiyor. Doktor 2.ci ayda artık doyduğunu hisseder daha fazla istemez. Normal yeme miktarının azalması dedi. Bide bu bebe her sabah 4.30-5 gibi bir uyanıyor cin gibi tamamen uykusunu almış kudurmaya hazır bir şekilde 🥲 az daha uyu yok agu gugu oyun istiyor. Şimdi okey de kışın napcam sabahın 5 inde tam delirmelik🥲🥲 nefret ederim kıştan da karanlıktan da inş düzelir biraz o zamana

Bugun sabah aşılarını oldu kızım. Ayy iki bacak kol . Nasil husursuz yavrum ya. Icim gidiyo gözlerini acamiyor. Bu gece zor gecmesin amin.

Back
X