• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Hersey normal gibi birde grip oldum ya:( geceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım :(
Geçmez inşallah benimki geçmedi sütün korur 🤍 nefesini verme öpme ben emzirirken bile kafamı ona doğrultmadım bal limon yaptım/ birde sirke ile ağzını gargara yap biraz kötü ama iyi geliyor

Öyle olunca da çok şükür ilk aşımızı ateşsiz atlattık, yine de nöbet tuttum tabi ne olur ne olmaz diye. Bi de ben ilk aşısı için ilk hafta gelen sarı sütten saklamıştım, onu kullandım o gün full, sarı(altın) süt içti. Onun çok faydasının olduğunu düşünüyorum

Benimde 62 gün oldu bugün hafif regli başlangıcı gibi akıntım var. Bi var bi yok anlamadım oldum mu olmadım mı acaba🙄 doğum kontrole başlıcam çünkü ama anlayamadım
Bende akıntı da yok hişbiişi yok dümdüz 🤦🏻‍♀️aynen öyle bi gelse ona göre doğum kontrol başlanır ama bu şekilde nanay🥴🥴🥴🥴 o yüzden fikfik de yok

Geçmez inşallah benimki geçmedi sütün korur 🤍 nefesini verme öpme ben emzirirken bile kafamı ona doğrultmadım bal limon yaptım/ birde sirke ile ağzını gargara yap biraz kötü ama iyi geliyor
Valla gectı ya tıklı bırde gozler sulanıyor dur sirke ısını yapayım dun aksam bırde acık hava konsere gittim cok usudum benim oğlan cok ıstedı konser benim neyime ya :(

Benim

De aksine hep düzenliydi 🥴🥴 düzen kaçtı bunda galiba
Ben 58.gün olmuştum 2 gün dolu dolu oldum hatta 2.gün dışarda işim var diye depend takmıştım 😬 sonra 2 gün şaaak kesildi 5.gün biraz daha gelmeye devam etti lekelenmeyle bitti tamamen. Ama adetti yaşadığım bence. Çünkü pıhtılı ve diğer adetlerime benziyordu

Kız bana vur emri geldi adam taş dökmeye başladı tam bitti o reglimsi akıntı başladı tam bitti yine taş bi ara tam niyetlendik kız uyandı 😂😂 bu ne böyle beeee
Anam geçmiş olsun 🙈🙈 hem sana hem eşine jdjdjjdd sen dur ben hallederim deseydin yaaa 🤪🤪🤪🤪

Ben 58.gün olmuştum 2 gün dolu dolu oldum hatta 2.gün dışarda işim var diye depend takmıştım 😬 sonra 2 gün şaaak kesildi 5.gün biraz daha gelmeye devam etti lekelenmeyle bitti tamamen. Ama adetti yaşadığım bence. Çünkü pıhtılı ve diğer adetlerime benziyordu
Mükemmel harikaaaaa😅😅 evet pıhtılıysa adet kanamasından aşkım o doğru bilmişsin bence de. Ayyy darısı benim başıma allah var taşınma sürecinde gelirse naparım diyip duruyordum ama gelmedi tabi kii. Arkadaşım 9 ay adet olmadı bu şişkinlik çok fazla öyle aylarca olmazsam kesin patlarımm

Back
X