- 30 Eylül 2015
- 908
- 1.119
- 313
- 30
Geçmez inşallah benimki geçmedi sütün korurHersey normal gibi birde grip oldum yageceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmez inşallah benimki geçmedi sütün korurHersey normal gibi birde grip oldum yageceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım
![]()
Ben rotayı 3. Ayında yaptırdım ikisi bir çakışmasın diye. İstersen 2 ve 4’te, istersen de 3 ve 5’te yaptırabilirsiniz demişti doktorumuzBebişkolara aşı yaptıran bacılarım rotayı da yatırdınız mı o gün
Hayır canım rota 1 ay sonra nerdeyse diğerlerinden bu ayın 30 unda olucaz.Bebişkolara aşı yaptıran bacılarım rotayı da yatırdınız mı o gün
Aa ne dediler ki hemşirelerBugün boy kilo için çocuk doktoruna gidicez kızlar inşallah hersey yolundadır bu hemşireler saçmalamıştır![]()
Nolduuuu aşkım niye moraller bozuk yaaaAşkım bende akıntı gibi olduuu sonra kırmızıya döncek oldu aha olcam dedim derken beyaza döndü ksjdjskd fikfik deme moraller bozuk sjsnnsnsnsn
De aksine hep düzenliydiBende olmadım henüz ama benim hep duznsızdı
Heee sorsan ile gidicem çalışmaya diyor okula gitmiieyecekmiş hsjsjsjjsjdjdO ne kız öyle ofisboy beyaz yaka mı büyükbaş snssksn
Pfff aynıyız ilkinde hemen oldum bunda yok yaa 9 ay gelmezse o karın şişliği nolur acepbende olmadım halen . Oğlanda 40im çıktığında adet olmuştum kızımda beklemedeyiz
![]()
Rotayı 3. Aya koydu doktor boş ayda rota nimenrix bexero yapcazBebişkolara aşı yaptıran bacılarım rotayı da yatırdınız mı o gün
Bende akıntı da yok hişbiişi yok dümdüzBenimde 62 gün oldu bugün hafif regli başlangıcı gibi akıntım var. Bi var bi yok anlamadım oldum mu olmadım mı acabadoğum kontrole başlıcam çünkü ama anlayamadım
Güzel haberlerle gel bizeBugün boy kilo için çocuk doktoruna gidicez kızlar inşallah hersey yolundadır bu hemşireler saçmalamıştır![]()
Heeeeeh bende bundan isterim sanırımBen rotayı 3. Ayında yaptırdım ikisi bir çakışmasın diye. İstersen 2 ve 4’te, istersen de 3 ve 5’te yaptırabilirsiniz demişti doktorumuz
Valla gectı ya tıklı bırde gozler sulanıyor dur sirke ısını yapayım dun aksam bırde acık hava konsere gittim cok usudum benim oğlan cok ıstedı konser benim neyime yaGeçmez inşallah benimki geçmedi sütün korurnefesini verme öpme ben emzirirken bile kafamı ona doğrultmadım bal limon yaptım/ birde sirke ile ağzını gargara yap biraz kötü ama iyi geliyor
Kız bana vur emri geldi adam taş dökmeye başladı tam bitti o reglimsi akıntı başladı tam bitti yine taş bi ara tam niyetlendik kız uyandıNolduuuu aşkım niye moraller bozuk yaaa
Ay bende öyle yapayımmmmHayır canım rota 1 ay sonra nerdeyse diğerlerinden bu ayın 30 unda olucaz.
Diğerlerinide ayın başında yaptırdık
Ben 58.gün olmuştum 2 gün dolu dolu oldum hatta 2.gün dışarda işim var diye depend takmıştımBenim
De aksine hep düzenliydidüzen kaçtı bunda galiba
Anam geçmiş olsunKız bana vur emri geldi adam taş dökmeye başladı tam bitti o reglimsi akıntı başladı tam bitti yine taş bi ara tam niyetlendik kız uyandıbu ne böyle beeee
Mükemmel harikaaaaaBen 58.gün olmuştum 2 gün dolu dolu oldum hatta 2.gün dışarda işim var diye depend takmıştımsonra 2 gün şaaak kesildi 5.gün biraz daha gelmeye devam etti lekelenmeyle bitti tamamen. Ama adetti yaşadığım bence. Çünkü pıhtılı ve diğer adetlerime benziyordu