mrb umarim bu sefer saglikli ilerler bnde 31 temmuzda transfer oldum bgn 5.gundeyim ilk denememSlm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşallah
Amin canım inşallah sanada bol şans inşallah güzel haberler alırsın güzel haberlerini bekliyorummrb umarim bu sefer saglikli ilerler bnde 31 temmuzda transfer oldum bgn 5.gundeyim ilk denemem
Aynısını bende yaşıyorum 5 ay önce düşük yaşadım şimdi adetimi bekliyorum transfer için 3 gün gecikti reglim gelirse ağustos sonu 2. transferim olur bence ama korku var tekrar aynı acıyı yaşarmıyım diye umarım kolaylıkla ilerler hepimizinkiSlm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşallah
Bu arada kürtaj mı oldunuz yoksa doğal yolla düşükmü yaşadınız benimde 7 haftalıktı kürtaj olmak zorunda kaldım ve hsg tekrar çektirdinmzi doktorunuz istedimi ?Slm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşallah
İnşallah aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazsın canım kalbini ferah tut güzel düşünelim güzel olsun herşeyAynısını bende yaşıyorum 5 ay önce düşük yaşadım şimdi adetimi bekliyorum transfer için 3 gün gecikti reglim gelirse ağustos sonu 2. transferim olur bence ama korku var tekrar aynı acıyı yaşarmıyım diye umarım kolaylıkla ilerler hepimizinki
Evde düşük yaptım yoğun kanamalı acile gittim bebeğin hepsi düşmemişti içerde parçalar var dedi doktor vakumlama ile kürtaj oldum benim için çok zor zamanlardı beni en iyi sen anlarsın hsg çektirmedim istemedi doktor o ne için yapılıyor canım sen yaptırdın mı bide senin düşük yapmandaki sebep neydi neden kaynaklı demişlerdi sanaBu arada kürtaj mı oldunuz yoksa doğal yolla düşükmü yaşadınız benimde 7 haftalıktı kürtaj olmak zorunda kaldım ve hsg tekrar çektirdinmzi doktorunuz istedimi ?
Bu defa pozitif sonuç alırsın inşallah canım güzel haberler verirsin bize hep olumlu düşün transferden sonra çiğ kabak çekirdeği ye günde 1 avuç avakado günde 1 tane yemeye Çalış inşallah mutlu haberler alırsın şansın bol olsun canımmerhaba 21 temmuzda ilk kez transfer oldum ancak maalesef negatif sonuçlandı ikinci adetimle birlikte yeniden transfer sürecine başlayacağım tahminim Eylül ortası ya da sonuna denk gelecek
Teşekkür ederim hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallahBu defa pozitif sonuç alırsın inşallah canım güzel haberler verirsin bize hep olumlu düşün transferden sonra çiğ kabak çekirdeği ye günde 1 avuç avakado günde 1 tane yemeye Çalış inşallah mutlu haberler alırsın şansın bol olsun canım
Sanki senin yerine ben yaşamışım gibi anlatınca gözümün önünde canlandı benimde aynı şekil bacaklarımdan kan boşalıyordu evde et parçaları atmıştım çok kötüydü gerçekten yaşayan anlar dedikleri bu olsa gerekEvde düşük yaptım yoğun kanamalı acile gittim bebeğin hepsi düşmemişti içerde parçalar var dedi doktor vakumlama ile kürtaj oldum benim için çok zor zamanlardı beni en iyi sen anlarsın hsg çektirmedim istemedi doktor o ne için yapılıyor canım sen yaptırdın mı bide senin düşük yapmandaki sebep neydi neden kaynaklı demişlerdi sana
Hsg yi doktorum kürtaj olduğum için istedi rahmin içini görebilmek için kürtajı nasıl olmuşum diye çektirdim geçen ay şükür temiz çıktı iki tüpte açıktı kolay ilerleyebilmek için istemiştir çünkü o büyük rol oynuyor bu süreçteEvde düşük yaptım yoğun kanamalı acile gittim bebeğin hepsi düşmemişti içerde parçalar var dedi doktor vakumlama ile kürtaj oldum benim için çok zor zamanlardı beni en iyi sen anlarsın hsg çektirmedim istemedi doktor o ne için yapılıyor canım sen yaptırdın mı bide senin düşük yapmandaki sebep neydi neden kaynaklı demişlerdi sana
O kadar zor ki kalp atışını duyduğum gün düşük yaptım benSanki senin yerine ben yaşamışım gibi anlatınca gözümün önünde canlandı benimde aynı şekil bacaklarımdan kan boşalıyordu evde et parçaları atmıştım çok kötüydü gerçekten yaşayan anlar dedikleri bu olsa gerekbenimki kalbi durmasıydı ikiz di sevimcini 3 hafta yaşayablmiştik eşşekten düşmüşse döndük bişey anlamazken
İyi yapmışsın canım en azından rahmin içini biliyorsun kafan rahat olur artık zaten süreç zor bide aksilikler oldumu dahada zorlaşıyor herşey rabbim kolaylıklar versin inşallahHsg yi doktorum kürtaj olduğum için istedi rahmin içini görebilmek için kürtajı nasıl olmuşum diye çektirdim geçen ay şükür temiz çıktı iki tüpte açıktı kolay ilerleyebilmek için istemiştir çünkü o büyük rol oynuyor bu süreçte
Gerçekten doğru demekki nasibi yokmuş yavrularımızın en güzelleri bizleri bulsunO kadar zor ki kalp atışını duyduğum gün düşük yaptım benvajinal ultrason ile bakmıştı doktor aynı gün hem mutluluktan ağlamıştım hemde üzüntüden bazen kafayı yiyorum düşünmeden edemiyor insan acaba cinsiyeti neydi falan diye ama yapacak bir şey yok elden birşey gelmiyor. Aynı bizde ne olduğunu bile anlayamadan sevincimiz kursağımızda kaldı çok yıprandım çoktan ikinci transferi olurdum ama aklımdan zor attım yaşadıklarımı anca hazır olabildim
Aynen öyle kısmet olmadımı olmuyor maalesef artık önümüze bakma vakti güzel haberler art arda gelecek inşallah burada 2025 yılı anne adayı olmaya hazırlan beybiGerçekten doğru demekki nasibi yokmuş yavrularımızın en güzelleri bizleri bulsuninşallah güzel haberlerimizi paylaşalım burada
AyyğğğğAynen öyle kısmet olmadımı olmuyor maalesef artık önümüze bakma vakti güzel haberler art arda gelecek inşallah burada 2025 yılı anne adayı olmaya hazırlan beybi
Slm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşalh
Bende temmuz 28 de yumurta toplamam oldu 1 ay dinlendirme yapicaz Eylül ortası gibi transfer olucam Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahSlm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?