Amin canım inşallah biz inanalım eminim gerisi gelecek Allah'ın izniyle Mus mutlu güzel haberler alalım bu gurupta ve Alıcazda inşallahAyyğğğğinşallah güzelim ikiz anneleri oluruz çifte katlanır sevincimiz kim istiyorsa tüm kız kardeşlerimde cdahil 2025 uğur getirsin bize
Amin canım inşallah güzel haberler alırsın şansın bol olsunBende temmuz 28 de yumurta toplamam oldu 1 ay dinlendirme yapicaz Eylül ortası gibi transfer olucam Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Miyom büyük mü canım rahmin dışında ise engel olmuyor ama bebeğin tutunacağı yerdeyse aldırıyorlar benimde vardı bende ameliyat oldum tutundu çok şükür ama düşük oldu 6 haftalık daha önce Antep'te ilk transferi oldum miyom varmıydı bilmiyorum ama o tutmadı daha sonra başka doktora gittim miyom olduğunu ve rahmin içinde olduğunu öğrendim sonra yumurtaları topladık ameliyat oldum 1 sene sonra kadar transfer oldum ve tutmuştu canım ve benim bir küçük miyomunda var rahmin dışında 1 ml sanırım engel olmadı şükür seninde dıştaysa engel olmaz inşallah güzel haberler alırsın bu kezHerkese selam. Bende Nisan da transfer olmustum ama negatif oldu. Ikinci transfer icin hazirlaniyorum sanirim Eylul sonu gibi olucak cunku Dr um HSG istedi. Bende miyom vardi 3 kere amleiyat oldum ama malesef 1 tane daha gozukuyor umarim transfere engel olmaz
Hep birlikte bebislerimize kavusuruz.2025 bize ugurlu gelsin
Bende Eylül sonuna doğru transfer olacak büyük ihtimalle. 2. Denemem bu sefer olur inşallah hepimiz pozitifi görelim amin.Slm kızlar bu süreçte neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz neler benim ikinci transfer olacak bu diğer transferim tutundu ama maalesef enfeksiyon nedeniyle 6 haftalık düşükle sonuçlandı dilerim ki kimse bu acıyı yaşamasın çok zor tekrardan gidecem diğer transferle arasında hemen hemen 1 yıl var aslında geç kaldık ama kendimi bi türlü hazır hissedemiyordum gitmek için şuan adeti bekliyorum tahminimce Eylül ortası gibi transfer olurum diye düşünüyorum benimle aynı süreçte olan kızçelerime bol şans diliyorumbizlerde 2025 anne adayları olarak bu yılı kapatalım inşallah
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBende Eylül sonuna doğru transfer olacak büyük ihtimalle. 2. Denemem bu sefer olur inşallah hepimiz pozitifi görelim amin.
Sonucunuz ne oldumrb umarim bu sefer saglikli ilerler bnde 31 temmuzda transfer oldum bgn 5.gundeyim ilk denemem
Transferiniz oldu muMerhaba kızlarBen de haziranda ilk denememi oldum ancak negatif geldi. 1 Eylülde 2. Transferimi olacağım
pozitif sonuclandi cnm 8+3gunluk olduk bgnSonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun bende cuma transfer oldum bugün beşinci günüm dün gece uykumdan bel ağrısıyla uyandım karın ağrısı sizde nasıl belirti oldu ben bide emriyo glue yaptırdım inş darısı banapozitif sonuclandi cnm 8+3gunluk olduk bgn
Senın ne gibi belirtilerin oldupozitif sonuclandi cnm 8+3gunluk olduk bgn
ben 6.gun ve sonrasi belirti yasadim cnm oda bel ağrısı ve alt karin agrisiydi ama daha cok batma seklinde ve gogus agrisi oldu 6.gune kadar hic belirti yasamadim bulantim hic olmadi halâ olmuyorda iştah artisi oldu adet oncesi yasadigim cogu belirtiyi yine yasamistim ha birde vajinal fitil kullaniyormusunuz ben kullaniyorum fitili yerlestirirken zorlaniyordum vajinda şişme daralma olmustu halâ da ayniHayırlı olsun bende cuma transfer oldum bugün beşinci günüm dün gece uykumdan bel ağrısıyla uyandım karın ağrısı sizde nasıl belirti oldu ben bide emriyo glue yaptırdım inş darısı bana
Hayır bana estrofem duphaston axeparin ve progestandex verdiben 6.gun ve sonrasi belirti yasadim cnm oda bel ağrısı ve alt karin agrisiydi ama daha cok batma seklinde ve gogus agrisi oldu 6.gune kadar hic belirti yasamadim bulantim hic olmadi halâ olmuyorda iştah artisi oldu adet oncesi yasadigim cogu belirtiyi yine yasamistim ha birde vajinal fitil kullaniyormusunuz ben kullaniyorum fitili yerlestirirken zorlaniyordum vajinda şişme daralma olmustu halâ da ayni
İlk defa dün gece uykumdan uyandım bel ağrısına bugün de sağ kasık hafif ayağa doğru agrıHayır bana estrofem duphaston axeparin ve progestandex verdi
progestani igne olarakmi kullaniyosunHayır bana estrofem duphaston axeparin ve progestandex verdi
Evet göbekten yapıorum ikisini deprogestani igne olarakmi kullaniyosun
İlaçların etkisi mü yoksa tutunma belirtisi mi merak ediyormEvet göbekten yapıorum ikisini de
ben fitil olarak kullaniyorum umarim tutunma belirtisidir belirtilere hic takilmayin dedigim gibi ben adet belirtilerinin hepsini yasadim tutmadimi acaba diye kafamin etini yedim ama cok sukur oldu olumlu dusunun ilk denemenizmi kacinci gun embriyosuyduİlaçların etkisi mü yoksa tutunma belirtisi mi merak ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?