2025 Ağustos Eylül gibi transfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor toplanın bakalım 🪷☺️

Ayyğğğğ inşallah güzelim ikiz anneleri oluruz çifte katlanır sevincimiz kim istiyorsa tüm kız kardeşlerimde cdahil 2025 uğur getirsin bize
Amin canım inşallah biz inanalım eminim gerisi gelecek Allah'ın izniyle Mus mutlu güzel haberler alalım bu gurupta ve Alıcazda inşallah

Bende temmuz 28 de yumurta toplamam oldu 1 ay dinlendirme yapicaz Eylül ortası gibi transfer olucam Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Amin canım inşallah güzel haberler alırsın şansın bol olsun

Miyom büyük mü canım rahmin dışında ise engel olmuyor ama bebeğin tutunacağı yerdeyse aldırıyorlar benimde vardı bende ameliyat oldum tutundu çok şükür ama düşük oldu 6 haftalık daha önce Antep'te ilk transferi oldum miyom varmıydı bilmiyorum ama o tutmadı daha sonra başka doktora gittim miyom olduğunu ve rahmin içinde olduğunu öğrendim sonra yumurtaları topladık ameliyat oldum 1 sene sonra kadar transfer oldum ve tutmuştu canım ve benim bir küçük miyomunda var rahmin dışında 1 ml sanırım engel olmadı şükür seninde dıştaysa engel olmaz inşallah güzel haberler alırsın bu kez

Bende Eylül sonuna doğru transfer olacak büyük ihtimalle. 2. Denemem bu sefer olur inşallah hepimiz pozitifi görelim amin.

Hayırlı olsun bende cuma transfer oldum bugün beşinci günüm dün gece uykumdan bel ağrısıyla uyandım karın ağrısı sizde nasıl belirti oldu ben bide emriyo glue yaptırdım inş darısı bana
ben 6.gun ve sonrasi belirti yasadim cnm oda bel ağrısı ve alt karin agrisiydi ama daha cok batma seklinde ve gogus agrisi oldu 6.gune kadar hic belirti yasamadim bulantim hic olmadi halâ olmuyorda iştah artisi oldu adet oncesi yasadigim cogu belirtiyi yine yasamistim ha birde vajinal fitil kullaniyormusunuz ben kullaniyorum fitili yerlestirirken zorlaniyordum vajinda şişme daralma olmustu halâ da ayni

Hayır bana estrofem duphaston axeparin ve progestandex verdi

İlaçların etkisi mü yoksa tutunma belirtisi mi merak ediyorm
ben fitil olarak kullaniyorum umarim tutunma belirtisidir belirtilere hic takilmayin dedigim gibi ben adet belirtilerinin hepsini yasadim tutmadimi acaba diye kafamin etini yedim ama cok sukur oldu olumlu dusunun ilk denemenizmi kacinci gun embriyosuydu

Valla hiç stres yok hayalet iyiyim şükür sadece bel ağrım dün gece fazlaydı sonra geçti on beş dak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…