Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Anladım canım doğrudur sen daha iyi bilirsin tabi doktoru. Sadece senin doktorun için demedim lütfen yanlış anlama, işinin önemini bilmeyen doktorlar için söylüyorum aslında :KK64:
Yok kız dediğin gibi var öyle doktorlar örnekleri çok var bizim balıkesirde çok seçeneğimiz olmadığı için elimizde iki ğç doktor var onların arasından en iyisi olduğunu bildiğim için bide çok önerdiler ondan dolayı dedim yoksa dediğin gibi bende kaç doktorla kavga ettiğimi biliyorum yani 🤦🏻‍♀️

Yaaaaa yerim onu sağlıkla giiyinsin kuzucuk 🥰 bence biberon lazım olur aşko sen bilirsin yine de. Ben de daha almadım markada kararsız kaldım phılıps avent alacaktım dünkü yorumları okuduktan sonra vazgeçtim sanırım çok kararsızım
Ne yazıyor aşko kötümü yorumlar 😕

Kızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor 😣
Canım kesinlikle iyi bir doktorla görüşmelisin, bu konularda 2 göz önemli. İnşallah düzelebilir seviyededir Allah evladınızı size bağışlasın

Ne yazıyor aşko kötümü yorumlar 😕
dün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzünden

Kızlar teşekkür ederim yazmışsınız bakamıyorum tek tek şehir hastanesi yer yok dedi başka yere gönderdi yolda doktorumu aradım 18 hafta ve 8 cm açılmam olduğu için dikilsede düşermiş ondan öyle demişler gel ben dikerim ama gene düşükle sonuçlanacak dedi ben gene başka doktora gidiyorum şuan doktorum şey dedi ağrın olduğunda bakılması lazım dikkat edin ağrınız olursa hiç çekinmeyin ben gibi olursunuz çok zor 😣

Aa canım çok üzüldüm, üzme canını lütfen bir git bakalım doktoruna öyle deme, Allah’ tan ümit kesilmez, çok geçmiş olsun 🙏

dün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzünden
Bende onu düşünüyordum aşkım alayım diye 🙁
Dr. Brown’s iyi demişti yapay zeka

Merkese merhaba arkadaşlar rahatsız olan arkadaşlara şifalar diliyorum aranızda arabayla 700 km yolculuk yapan veyada yapacak olanınız var mı
Canim ben de gecen hafta 1000 km git gel 2000 km yol yaptim, valla doktora da sormadim acikcasi 😅 belki gitme derdi ama dinlenerek ve gideceksen eger disaridaki tuvaletler icin rossmandan dezenfektan alarak gitmeni tavsiye ederim 🌸❤️

Canim ben de gecen hafta 1000 km git gel 2000 km yol yaptim, valla doktora da sormadim acikcasi 😅 belki gitme derdi ama dinlenerek ve gideceksen eger disaridaki tuvaletler icin rossmandan dezenfektan alarak gitmeni tavsiye ederim 🌸❤️
Tamm cnm tavsiyen için teşekkürler ☺️

Iş geregi havalimanina yakın olmanız gerekiyorsa en iyisini yapmışsınız canım 🥰
Suda doğum pek arastirmadim ben kuzu o nedenle bilmiyorum ama aslinda bazi doktorlar yapiyordur da bulmak mesele. İnşallah icinize sinen bir doktor bulursunuz canım benim 🙏
Benim daha cok var kuzum ya detaylıya.. 12 ağustosta 🤗 seninki ne zaman olacak aldin mi randevu
Evet kuzum bizim işimiz havalimanında olduğu için yakın olduğumuz iyi oldu ❤️ ben önce bir muayeneye gideceğim sonra detaylı için randevu alacağım canım şuan ne tarih ne doktor belli değil 🤷‍♀️
Hadi yaaa alcaz artık napalım o zaman 😅
Al al cidden hayat kurtarıyor bence 😅

İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlarım detaylı ultrason için hangi doktorları öneririrsiniz, ben oğlumda aytül çorbacıoğlu'na gitmiştim sanırım yine ona gideceğim

Back
X