- 10 Şubat 2024
- 911
- 1.166
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #20.701
Çınar, Toprak, Bulut o zamanYaa kız olsa Deniz ya da Doğa istiyordumerkek olunca işler karıştı hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çınar, Toprak, Bulut o zamanYaa kız olsa Deniz ya da Doğa istiyordumerkek olunca işler karıştı hahaha
Bebeğim benim zaten bel ve boyun fıtığım vardı hatta fizik tedavimin bitiminden 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendimYa gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktuson 2 gündür var acaba ters falan mı döndüm gece, yada klimamı çarptı bilmiyorum ki
Senin ne zamandır var aşkım
Aşko son bir haftadır benim de var sağ tarafım yataktan kalkarken yürürken falan tutulmuş gibi ağrıyor anlamayamadm yoktu önceden böyle bişeyYa gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktuson 2 gündür var acaba ters falan mı döndüm gece, yada klimamı çarptı bilmiyorum ki
Senin ne zamandır var aşkım
Aşko son bir haftadır benim de var sağ tarafım yataktan kalkarken yürürken falan tutulmuş gibi ağrıyor anlamayamadm yoktu önceden böyle bişey
Pert olduk yaBebeğim benim zaten bel ve boyun fıtığım vardı hatta fizik tedavimin bitiminden 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendimben ona bağlıyorum bel ağrılarımı ama dediğin gibi klimadan da olmuş olabilir biraz dikkat et bakalım inş geçer şiddeti artarsa görün doktora mutlaka
kuzu o zaman da çok peşpeşe olmuyor mu evet belki ona kardeş olacak ama kendimizi düşünürsek çok zorlanırız sanki yaa ikisi de küçük olacak sonuçtaabak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin![]()
Ay inşallah basit bir gaz sıkışmasıdir yaaBenim bel ağrımdan önce sağ kasığımın üstü bir gece boyunca bıçak saplanmış gibi ağrıdı muhtemelen gaz sıkışması oldu diye düşünüyorum, bence sendede öyle bir şey olabilir aşkım
Benim bebis yine asagi baski yapiyor baya asagi yalniz. Durduk yere strese sokuyor yaBol bol su ve hareket beybiler![]()
YaaaAy inşallah basit bir gaz sıkışmasıdir yaastres oluyorum ben hemen. Bide asagiya baski yapiyor bebegim. O beni daha cok stres yapiyor ya
Benim bebis yine asagi baski yapiyor baya asagi yalniz. Durduk yere strese sokuyor yavallahi hemen modum düşüyor
Benimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epeyYaaaben normal hissediyorum her zamanki yerinde
Aşkım ama başka anormal durum yoksa endişelenme bence,burda okuduklarımızda etkiliyor bizi, ben belim için acile gitsem mi dedim ama ağrı harici başka bir şey yok, oda önemsiz gibi görünüyor.Benimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epeycok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..
Yok kuzum anormal bir durumum yok kasık ağrısı da gecti aslinda sanki. Ama iste aşağı baskı olmasi huzursuz ediyor su an.Aşkım ama başka anormal durum yoksa endişelenme bence,burda okuduklarımızda etkiliyor bizi, ben belim için acile gitsem mi dedim ama ağrı harici başka bir şey yok, oda önemsiz gibi görünüyor.
Hatta kasıkta batmam olunca, araştırdım, lekelenme veya su gelme gibi akıntı falan yoksa endişelenmeyin yazmışlar, ateş veya
Aşkım ayaklarını yukarı kaldır duvara daya, elinle alttan okşar gibi karnını yukarıya doğru masaj yapmayı dene istersen belki değişir pozisyonuYok kuzum anormal bir durumum yok kasık ağrısı da gecti aslinda sanki. Ama iste aşağı baskı olmasi huzursuz ediyor su an.
Bide orada hareket ediyor galiba o baya vajina icinde baski yani.
Vallahi huzursuz huzursuz duruyorum su an![]()
Kız biz hertürlü hazırdık hem maddi hem manevi biz eşimle bebek hastasıyız eriyoz bildiğinCanım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak![]()
sizinki harbi peşpeşe olduBenim eşim de hep ikinciyi peşine yaparız yaparız diyordu dediği gibi de oldu. Baya peşpeşe hemde![]()
Bir kat daha yukselteyim ayaklarimi haklısın. Bu cocuk beni stresten ne hallere koydu ya. Vallahi maymun etti.. herseyden panikler oldumAşkım ayaklarını yukarı kaldır duvara daya, elinle alttan okşar gibi karnını yukarıya doğru masaj yapmayı dene istersen belki değişir pozisyonu
ben böyle yanında kardeşi olmadığı için daha cok zorlanıyomkuzu o zaman da çok peşpeşe olmuyor mu evet belki ona kardeş olacak ama kendimizi düşünürsek çok zorlanırız sanki yaa ikisi de küçük olacak sonuçtaa
Sonumuz bakırköyBir kat daha yukselteyim ayaklarimi haklısın. Bu cocuk beni stresten ne hallere koydu ya. Vallahi maymun etti.. herseyden panikler oldum![]()
Vallahi haklısın şaka degil yani artik benimki..Sonumuz bakırköy![]()
kız sen sakın lohusa depresyonuna girmeVallahi haklısın şaka degil yani artik benimki..
Bunca stresi yasayip bide dogum sonrasi lohusa depresyonu gelirse artik o zaman kesin Bakırköy![]()