Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ya gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktu ☹️ son 2 gündür var acaba ters falan mı döndüm gece, yada klimamı çarptı bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Senin ne zamandır var aşkım
Bebeğim benim zaten bel ve boyun fıtığım vardı hatta fizik tedavimin bitiminden 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim☺️ ben ona bağlıyorum bel ağrılarımı ama dediğin gibi klimadan da olmuş olabilir biraz dikkat et bakalım inş geçer şiddeti artarsa görün doktora mutlaka

Ya gerçekten öyle, bende yan yatıp sırtıma yastık koyuyorum ama bende daha önceden hiç yoktu ☹️ son 2 gündür var acaba ters falan mı döndüm gece, yada klimamı çarptı bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Senin ne zamandır var aşkım
Aşko son bir haftadır benim de var sağ tarafım yataktan kalkarken yürürken falan tutulmuş gibi ağrıyor anlamayamadm yoktu önceden böyle bişey

Aşko son bir haftadır benim de var sağ tarafım yataktan kalkarken yürürken falan tutulmuş gibi ağrıyor anlamayamadm yoktu önceden böyle bişey
Bebeğim benim zaten bel ve boyun fıtığım vardı hatta fizik tedavimin bitiminden 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim☺️ ben ona bağlıyorum bel ağrılarımı ama dediğin gibi klimadan da olmuş olabilir biraz dikkat et bakalım inş geçer şiddeti artarsa görün doktora mutlaka
Pert olduk ya😂 çocuk diye seferber olduk

bak size bi tavsiye vericem şimdi belki ozaman daha ilk cocuğunu 12.ayda kucağına alıcak olanlar bi düşünür😌
benim oğlan 2 yaşında ve evde okadar yanlız hissediyorki kendini 1 bucuk yaşdan sonra farkettik ve dedik ki eşimle biz niye daha önce yapmadık cocuk yanlız resmen kimse oynamıyordu benim oğlanla hep biraz kıskanclık oluyordu cocuklar arasında ama baktık bu sene ikinci cocuk kararı aldık gercekten sırf oğlumuz için ve gec bile kaldık🧐
Kızlar kısacası bebeniz doğduktan 8-9 ay sonra düşünün diyorum sonra benim lafımı hatırlar pişman olursunuz😂
ikiz gebe olanlara demiyorum @Beyazyasemin🫶🏼
kuzu o zaman da çok peşpeşe olmuyor mu evet belki ona kardeş olacak ama kendimizi düşünürsek çok zorlanırız sanki yaa ikisi de küçük olacak sonuçtaa

Benim bel ağrımdan önce sağ kasığımın üstü bir gece boyunca bıçak saplanmış gibi ağrıdı muhtemelen gaz sıkışması oldu diye düşünüyorum, bence sendede öyle bir şey olabilir aşkım
Ay inşallah basit bir gaz sıkışmasıdir yaa 🙁 stres oluyorum ben hemen. Bide asagiya baski yapiyor bebegim. O beni daha cok stres yapiyor ya
Bol bol su ve hareket beybiler 💃💃
Benim bebis yine asagi baski yapiyor baya asagi yalniz. Durduk yere strese sokuyor ya 😐 vallahi hemen modum düşüyor

Ay inşallah basit bir gaz sıkışmasıdir yaa 🙁 stres oluyorum ben hemen. Bide asagiya baski yapiyor bebegim. O beni daha cok stres yapiyor ya

Benim bebis yine asagi baski yapiyor baya asagi yalniz. Durduk yere strese sokuyor ya 😐 vallahi hemen modum düşüyor
Yaaa 🙁🙁 ben normal hissediyorum her zamanki yerinde

Yaaa 🙁🙁 ben normal hissediyorum her zamanki yerinde
Benimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epey🙁🙁 cok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..

Benimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epey🙁🙁 cok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..
Aşkım ama başka anormal durum yoksa endişelenme bence,burda okuduklarımızda etkiliyor bizi, ben belim için acile gitsem mi dedim ama ağrı harici başka bir şey yok, oda önemsiz gibi görünüyor.
Hatta kasıkta batmam olunca, araştırdım, lekelenme veya su gelme gibi akıntı falan yoksa endişelenmeyin yazmışlar, ateş veya

Aşkım ama başka anormal durum yoksa endişelenme bence,burda okuduklarımızda etkiliyor bizi, ben belim için acile gitsem mi dedim ama ağrı harici başka bir şey yok, oda önemsiz gibi görünüyor.
Hatta kasıkta batmam olunca, araştırdım, lekelenme veya su gelme gibi akıntı falan yoksa endişelenmeyin yazmışlar, ateş veya
Yok kuzum anormal bir durumum yok kasık ağrısı da gecti aslinda sanki. Ama iste aşağı baskı olmasi huzursuz ediyor su an.
Bide orada hareket ediyor galiba o baya vajina icinde baski yani.
Vallahi huzursuz huzursuz duruyorum su an 🙁🙁

Yok kuzum anormal bir durumum yok kasık ağrısı da gecti aslinda sanki. Ama iste aşağı baskı olmasi huzursuz ediyor su an.
Bide orada hareket ediyor galiba o baya vajina icinde baski yani.
Vallahi huzursuz huzursuz duruyorum su an 🙁🙁
Aşkım ayaklarını yukarı kaldır duvara daya, elinle alttan okşar gibi karnını yukarıya doğru masaj yapmayı dene istersen belki değişir pozisyonu

Canım ben böyle düşünmüyorum ya. Bence anne baba 2. Bir çocuk istediğinde ve hazır olduğunda ikinci çocuk olmalı. Sırf kardeşi olsun diye 2. Çocuğu yapmam ben. Her kardeş çok iyi anlaşmıyor ben istiyorsam,hazırsam, layıkıyla bakabileceksem maddi manevi her anlamda o zaman 2. Çocuğa okey olurum ancak 🤗
Kız biz hertürlü hazırdık hem maddi hem manevi biz eşimle bebek hastasıyız eriyoz bildiğin😌 ama baktık bizim oğlanda cocuklara aşık bildiğin cok seviyor dedik biz niye önce yapmadık😅 sen yanlış anladın bacımm biz hazır olmadan niye yapalım🤣

Aşkım ayaklarını yukarı kaldır duvara daya, elinle alttan okşar gibi karnını yukarıya doğru masaj yapmayı dene istersen belki değişir pozisyonu
Bir kat daha yukselteyim ayaklarimi haklısın. Bu cocuk beni stresten ne hallere koydu ya. Vallahi maymun etti.. herseyden panikler oldum🙁

Back
X