- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.201
Evet kuzum her sabah 9.30 da arıyorum. Birazdan tekrar arayacagım.1 ay 1 hafta oldu saka gıbı surec. Sende arıyor musun sonuc ıcın yoksa sizin on sonuc yeterlıydı ama degilmiCanım henüz benimde çıkmadı. Ama sen benden de önce yaptırmıştın. Senin çıkması lazım aslında.
Ama tabi biraz yavas ilerliyor sistem devlette ve üni hastanelerinde.
Telefonla sorabiliyor musun sen çıkıp çıkmadığını
Günaydın kızlar çok aktif olamıyorum doktorum kliniğini kapatıyo açıkta kaldımşimdi devlet hastanesine yönelcem ama devlet beni biraz ürkütüyor ne bileyim sanki daha çok canımı acıtcaklarmış gibi devlette sezaryen oldunuz mu daha önce nasıl bi süreç
Ay iyi bari hastanenin uzak oldugunu söylemiştin gidip gelmek zor olur arayabiliyorsan güzel haberEvet kuzum her sabah 9.30 da arıyorum. Birazdan tekrar arayacagım.1 ay 1 hafta oldu saka gıbı surec. Sende arıyor musun sonuc ıcın yoksa sizin on sonuc yeterlıydı ama degilmi
Kuzum arıyorum ama coğu zaman acmıyorlar esimde ondan cok sınırlenmıstı. Izmır trafıgıyle korkunc oluyor birde iki ayrı uctayız. Hastane goztepe de ben karsıyaka da oturuyorum. İnsallah cıkar bu hafta da artık rahat nefes alırızAy iyi bari hastanenin uzak oldugunu söylemiştin gidip gelmek zor olur arayabiliyorsan güzel haber
Insallah çıkmıştır kuzum bugun. Nerdeyse 40 gün olmus senin.
Yok canım ben aramıyorum hic bizim klinik mail atacak bide doktora sonuc gidince o da haber veriyor. Bende bugunlerde cikar diye bekliyorum. Aslında bizimde cikmasi lazimdi sanki.
Bize doktor ön sonucta belli olur demisti. Tam sonuclar da ön sonucla ayni cikar bir sorun olmaz demisti. Ama tabiki yine de insan ordan da sağlıklı haberi alıp rahatlamak istiyor.
Zaten o verdikleri telefonlari ne diye acmiyorlar hic anlamıyorum ben. İnsanlar gelecek bir haber ugruna ne kadar zaman stres cekiyor bilmiyorlar sanki. Halbuki açıp evet çıktı veya hayır çıkmadı diyecekler. Eşin de haklı kizmakta..Kuzum arıyorum ama coğu zaman acmıyorlar esimde ondan cok sınırlenmıstı. Izmır trafıgıyle korkunc oluyor birde iki ayrı uctayız. Hastane goztepe de ben karsıyaka da oturuyorum. İnsallah cıkar bu hafta da artık rahat nefes alırız
Amin arkadasımZaten o verdikleri telefonlari ne diye acmiyorlar hic anlamıyorum ben. İnsanlar gelecek bir haber ugruna ne kadar zaman stres cekiyor bilmiyorlar sanki. Halbuki açıp evet çıktı veya hayır çıkmadı diyecekler. Eşin de haklı kizmakta..
Ay amin kuzum ya inşallah amin aminnn.. hepten rahatlayip kalan hamileligimizi sende bende huzurla musmutlu tamamlayip bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz amin
Çok sevindim canım şükürler olsun evham yapıp kafamızda bişeyler uyduruyoruz sürekli hepimiz aynıyızAyyy aynı şeyleri söyledi senin hiç birşeyin yok dedi bebeğin iyi dedi kanaman sancım olması lazım ki sıkıntılı olsun dedi zor süreçten geçtiğin için böyle oldu karnının zaten çok sert olmasını istemiyoruz dedi istiyorsan şehir hastanesine git dedi ama çok uzak gitmedim kızlar aciller 28. Haftada nst yle takip edebiliyormuş acilde kadın doğum doktoru varsa ultrasonla bakabiliyormuş haberiniz olsun içimi rahatladı sizin söylediklerinizi söyledi evet ama bir an kötü hissetmiştim
Gerçekten çok uzadı canım hastane nasıl bir açıklama yapıyorbabylovee ya kuzum senın amnıyonun kalan sonucları ne zaman cıktı? Ben hala son sonucu beklıyorum bu kadar uzaması normal mı acaba?
Ahahaaaa hükümet kadındaki espriyi yapardım erkek olunca zaten sağlıksız oluyor diye amaYaademe öyle erkek kız farketmez sağlıkla gelsinler biz ilk tabi şaşırdık falan ama bebeğim hisseder diye yine mutlu olduğumu sadece şaşırdığımızı ama aynı sevgiyle heyecanla beklediğimizi söylüyorum bebişe sürekli bide tekrar kontrolde az çok görünüşü hakkında da bilgimiz olcak yüz ile ilgili şimdi onu heyecanla bekliyoruz 5 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum
Canım evet ya gercekten cok uzadı. 1.5 ay suresı var dıyorlar. Ay başı cıkar dıyorlar sanki calısma gunlerı var saka gıbı. Boyle hassas bır konuda. Üstelik arastırma hastanesı oldugu ıcın yaklasımları da tuhaf sanki keyfi arıyoruz. Bugun telefonları acmadılar mesela canım belkı dırekt hastaneye gıderımGerçekten çok uzadı canım hastane nasıl bir açıklama yapıyor
Ben bi odayı boşalttım dolabını oyuncaklarını eşyalarını vs oraya koycam çünkü yatak odama park beşik koyabilirim başka yer yok büyüyünce de oraya yatağını falan koyarım odası olurBebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Mantıklı canım dolabı falan olacak sonuçta. Yatağı sonradan taşırız.Ben bi odayı boşalttım dolabını oyuncaklarını eşyalarını vs oraya koycam çünkü yatak odama park beşik koyabilirim başka yer yok büyüyünce de oraya yatağını falan koyarım odası olur
O kadar haklısın ki canım bir saat bile sabretmek çok zordur eminim. Git bir sor bakalım ne diyecekler çok uzadı ya şansa bak1.
Canım evet ya gercekten cok uzadı. 1.5 ay suresı var dıyorlar. Ay başı cıkar dıyorlar sanki calısma gunlerı var saka gıbı. Boyle hassas bır konuda. Üstelik arastırma hastanesı oldugu ıcın yaklasımları da tuhaf sanki keyfi arıyoruz. Bugun telefonları acmadılar mesela canım belkı dırekt hastaneye gıderım
Ben büyüdüğünde yapacağım canım kendi genç odamı getirdim annemlerden biraz düzenledim eşyaları falan o şekilde yerleştirdim. Kızlar 5-6 yaşına geldiğinde güzel bir oda yaptırmayı düşünüyorumBebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Kaçıncı haftadasın canım?Bende sonunda fırsat bulup tetenoz aşısının ilk dozunu oldum bir görev daha tamamlandı
Aşko geçmiş olsun, aşı özellerde yapılıyor, ben kendi hastanemde yaptıracamGünaydın kızlar, sağlık ocağına gittim kan tahlilleri için bir de gebelik takibine başladılar.babylovee yanlış hatırlamıyorsam seninle konuşmuştuk bu olayı çok gereksiz bence gitme ahsennayaz dediği gibi o kadar bastırdılar ki karnıma çok acıdı asla kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hemşire ilk başta öyle dedi dinleyemedi kalp atışını başkası geldi eliyle koymuş gibi buldu dinledi demekki kiloyla alakalı değilmiş kişiyle alakalıymış çok gıcık oldum. Aşı için haftaya gel dediler bu hafta erken gibi risk almak istemiyoruz falan dediler korktum da açıkcası. Keşke özellerde de yapılsa aşı. Sizinkileri bilmem ama bizim asm deki hemşire ve ebeleri hiç gözüm tutmadı.
Karışık dediğin umarım sağlık durumlarınız iyidir canımCanımm biraz karışık bir haftasonu gecirdim. Birde bebegim hep asagilardaydi pek keyfim yoktu öyle giremedim pek buralara yeni okudum konuşmalarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?