Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet kuzum her sabah 9.30 da arıyorum. Birazdan tekrar arayacagım.1 ay 1 hafta oldu saka gıbı surec. Sende arıyor musun sonuc ıcın yoksa sizin on sonuc yeterlıydı ama degilmi

Günaydın, ben kendim devlette olmadım ama bir arkadaşım olmuştu, nasıl olsa sezeryan diye, biraz zorlandığı yerler olmuş ama genel olarak ameliyat olduğu için nihayetinde zorlanmadım dedi

Evet kuzum her sabah 9.30 da arıyorum. Birazdan tekrar arayacagım.1 ay 1 hafta oldu saka gıbı surec. Sende arıyor musun sonuc ıcın yoksa sizin on sonuc yeterlıydı ama degilmi
Ay iyi bari hastanenin uzak oldugunu söylemiştin gidip gelmek zor olur arayabiliyorsan güzel haber
Insallah çıkmıştır kuzum bugun. Nerdeyse 40 gün olmus senin.
Yok canım ben aramıyorum hic bizim klinik mail atacak bide doktora sonuc gidince o da haber veriyor. Bende bugunlerde cikar diye bekliyorum. Aslında bizimde cikmasi lazimdi sanki.
Bize doktor ön sonucta belli olur demisti. Tam sonuclar da ön sonucla ayni cikar bir sorun olmaz demisti. Ama tabiki yine de insan ordan da sağlıklı haberi alıp rahatlamak istiyor.

Kuzum arıyorum ama coğu zaman acmıyorlar esimde ondan cok sınırlenmıstı. Izmır trafıgıyle korkunc oluyor birde iki ayrı uctayız. Hastane goztepe de ben karsıyaka da oturuyorum. İnsallah cıkar bu hafta da artık rahat nefes alırız

Zaten o verdikleri telefonlari ne diye acmiyorlar hic anlamıyorum ben. İnsanlar gelecek bir haber ugruna ne kadar zaman stres cekiyor bilmiyorlar sanki. Halbuki açıp evet çıktı veya hayır çıkmadı diyecekler. Eşin de haklı kizmakta..
Ay amin kuzum ya inşallah amin aminnn.. hepten rahatlayip kalan hamileligimizi sende bende huzurla musmutlu tamamlayip bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz amin

Amin arkadasım

Çok sevindim canım şükürler olsun evham yapıp kafamızda bişeyler uyduruyoruz sürekli hepimiz aynıyız

Ahahaaaa hükümet kadındaki espriyi yapardım erkek olunca zaten sağlıksız oluyor diye ama şaka şaka tabiki önemli olan o ben ilk duyduğumda hiç bir şey hissetmedim mesela direkt kalp atışına odaklanıyordum daha önce yaşadığım için o kalbinin atışı çok değerli inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

1.
Gerçekten çok uzadı canım hastane nasıl bir açıklama yapıyor
Canım evet ya gercekten cok uzadı. 1.5 ay suresı var dıyorlar. Ay başı cıkar dıyorlar sanki calısma gunlerı var saka gıbı. Boyle hassas bır konuda. Üstelik arastırma hastanesı oldugu ıcın yaklasımları da tuhaf sanki keyfi arıyoruz. Bugun telefonları acmadılar mesela canım belkı dırekt hastaneye gıderım

Bebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Ben bi odayı boşalttım dolabını oyuncaklarını eşyalarını vs oraya koycam çünkü yatak odama park beşik koyabilirim başka yer yok büyüyünce de oraya yatağını falan koyarım odası olur

Günaydın kızlar, sağlık ocağına gittim kan tahlilleri için bir de gebelik takibine başladılar. babylovee yanlış hatırlamıyorsam seninle konuşmuştuk bu olayı çok gereksiz bence gitme ahsennayaz dediği gibi o kadar bastırdılar ki karnıma çok acıdı asla kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hemşire ilk başta öyle dedi dinleyemedi kalp atışını başkası geldi eliyle koymuş gibi buldu dinledi demekki kiloyla alakalı değilmiş kişiyle alakalıymış çok gıcık oldum. Aşı için haftaya gel dediler bu hafta erken gibi risk almak istemiyoruz falan dediler korktum da açıkcası. Keşke özellerde de yapılsa aşı. Sizinkileri bilmem ama bizim asm deki hemşire ve ebeleri hiç gözüm tutmadı.

O kadar haklısın ki canım bir saat bile sabretmek çok zordur eminim. Git bir sor bakalım ne diyecekler çok uzadı ya şansa bak

Bebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Ben büyüdüğünde yapacağım canım kendi genç odamı getirdim annemlerden biraz düzenledim eşyaları falan o şekilde yerleştirdim. Kızlar 5-6 yaşına geldiğinde güzel bir oda yaptırmayı düşünüyorum

Aşko geçmiş olsun, aşı özellerde yapılıyor, ben kendi hastanemde yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…