Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kotu birşey olması için bir sebep yok canım senin tek sorunun zaten açılma olmasıydi. Bebeğin kesesinde suyunda bir sorun yok. Ağrın kanaman yoksa korkma bence sadece karnın yumuşadı diye. Zaten arada sertleşip yumuşuyor hepimizin. Sen hassas olduğun için evham yapıyorsun o yüzden öyle geldi sana şimdi herşey yolundadır hiç merak etme. Bize haber ver yine de

Geçenler de benim de 3 gün hiç hissetmediği oldu hatta 4 gün diyebilirim pozisyon kaynaklı canım hiç kafama takma ufaklar daha ve çoğunlukla uyuyorlar zaten
İnşallah öbür ay bu tasaların hepsini atmış oluruz ve artık alışveriş telaşelerine geçeriz ufaktan canımız çıktı kaç aydır yok taramalar yok bulantılar yok tekmeler sağ Salim bu ayı bi atlataydık hayırlısıyla

Canım gündüz hareket ediyordur ama sen harekette olduğun için hissetmiyorsun

Ayyy aynı şeyleri söyledi senin hiç birşeyin yok dedi bebeğin iyi dedi kanaman sancım olması lazım ki sıkıntılı olsun dedi zor süreçten geçtiğin için böyle oldu karnının zaten çok sert olmasını istemiyoruz dedi istiyorsan şehir hastanesine git dedi ama çok uzak gitmedim kızlar aciller 28. Haftada nst yle takip edebiliyormuş acilde kadın doğum doktoru varsa ultrasonla bakabiliyormuş haberiniz olsun içimi rahatladı sizin söylediklerinizi söyledi evet ama bir an kötü hissetmiştim

Teşekkür ederim gittim geldim ebenin konuşmasıyla rahatladım sizin söylediklerinizi söylediii endişem kalmadı perşembe randevu ayarladım zaten gidip göreceğim biraz yürüyünce dikişlerim ağırdı yarın gitmek zorlamak gibi olur dinlenip perşembeyi bekleyeceğim

Bende aynen öyle yapıyordum lavaboda yıkayıp Müslin bezlerle siliyordum ıslak mendil sadece dışarıda olduğumda kullanmışımdır onda da pişik olmadı şükür. Bez olarak molfix kullanmıştım memnundum

Kızlar ben kızımı 1 aydır hissediyom 17.haftalıkdı galiba ilk hissettiğimde ve cok hareketli bi kız geliyor galiba bu kızce hic durumuyor
Ay sol tarafıma bi ağrı girdi yarım saattir sonra uzandım meğersem sol tarafımdaymış

Evet canım, küçükler daha hareket konusunda da endişelenme lütfen, karnının sert olması daha kötü bence yumuşaması iyidir, hiç endişelenme, geçmiş olsun

Aslında gelmemeleri daha iyi değil mi canım? En azından kafan rahat olur bence ben kendi adıma söyleyeyim dıştan birinin temizlik de olsa evime müdahale etmesini sevmem yavaş yavaş kendim yaparım daha iyi. Ne güzel eşinde yardımcı olmuş zaten.

Yaa deme öyle erkek kız farketmez sağlıkla gelsinler biz ilk tabi şaşırdık falan ama bebeğim hisseder diye yine mutlu olduğumu sadece şaşırdığımızı ama aynı sevgiyle heyecanla beklediğimizi söylüyorum bebişe sürekli bide tekrar kontrolde az çok görünüşü hakkında da bilgimiz olcak yüz ile ilgili şimdi onu heyecanla bekliyoruz 5 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum

Günaydın kızlar çok aktif olamıyorum doktorum kliniğini kapatıyo açıkta kaldım şimdi devlet hastanesine yönelcem ama devlet beni biraz ürkütüyor ne bileyim sanki daha çok canımı acıtcaklarmış gibi devlette sezaryen oldunuz mu daha önce nasıl bi süreç

babylovee ya kuzum senın amnıyonun kalan sonucları ne zaman cıktı? Ben hala son sonucu beklıyorum bu kadar uzaması normal mı acaba?
Canım henüz benimde çıkmadı. Ama sen benden de önce yaptırmıştın. Senin çıkması lazım aslında.
Ama tabi biraz yavas ilerliyor sistem devlette ve üni hastanelerinde.
Telefonla sorabiliyor musun sen çıkıp çıkmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…