- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.181
Ay ben bu minnakların günde bir kere de olsa içimde kaymasını hissediyordum önceki haftalarda ama bu hafta asla hissetmedim 17+5 şu an çatladım bu çocuklar beni meraktan öldürücek çok şakacılar herhalde
Kotu birşey olması için bir sebep yok canım senin tek sorunun zaten açılma olmasıydi. Bebeğin kesesinde suyunda bir sorun yok. Ağrın kanaman yoksa korkma bence sadece karnın yumuşadı diye. Zaten arada sertleşip yumuşuyor hepimizin. Sen hassas olduğun için evham yapıyorsun o yüzden öyle geldi sana şimdi herşey yolundadır hiç merak etme. Bize haber ver yine deEşimde söyledi aslında onu acilde şansımı denemek istiyorum doğrusu doktoru ameliyat sayesınde buldum biraz çekiniyorum eski doktorum da alışmıştım bu biraz bilmiyorum çekiniyorum istemsiz bir şekilde dün ilaç için yazdım bugün böyle ay bakmazlarsa acilde mecbur yazacagım şansımı denemek istiyorum kafamda kurarım gece uyuyamam ben
Valla günü geçtim 1 haftadır tık yokBanada hep oluyor canımbazı günler hiç hissetmiyorum
Valla günü geçtim 1 haftadır tık yok
İnşallah öbür ay bu tasaların hepsini atmış oluruz ve artık alışveriş telaşelerine geçeriz ufaktan canımız çıktı kaç aydır yok taramalar yok bulantılar yok tekmeler sağ Salim bu ayı bi atlataydık hayırlısıylaGeçenler de benim de 3 gün hiç hissetmediği oldu hatta 4 gün diyebilirim pozisyon kaynaklı canım hiç kafama takma ufaklar daha ve çoğunlukla uyuyorlar zaten
Canım bu çok tatlıymış ya ben de kızıma alacağım galibaKızlar kızıma şöyle bir şey beğendim, sanırım ilk bunu alacağım
H&M 2 Parçalı Muflon Set - Fiyatı, Yorumları
H&M 2 Parçalı Muflon Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım gündüz hareket ediyordur ama sen harekette olduğun için hissetmiyorsunİnşallah öbür ay bu tasaların hepsini atmış oluruz ve artık alışveriş telaşelerine geçeriz ufaktan canımız çıktı kaç aydır yok taramalar yok bulantılar yok tekmeler sağ Salim bu ayı bi atlataydık hayırlısıyla
Ayyy aynı şeyleri söyledi senin hiç birşeyin yok dedi bebeğin iyi dedi kanaman sancım olması lazım ki sıkıntılı olsun dedi zor süreçten geçtiğin için böyle oldu karnının zaten çok sert olmasını istemiyoruz dedi istiyorsan şehir hastanesine git dedi ama çok uzak gitmedim kızlar aciller 28. Haftada nst yle takip edebiliyormuş acilde kadın doğum doktoru varsa ultrasonla bakabiliyormuş haberiniz olsun içimi rahatladı sizin söylediklerinizi söyledi evet ama bir an kötü hissetmiştimKotu birşey olması için bir sebep yok canım senin tek sorunun zaten açılma olmasıydi. Bebeğin kesesinde suyunda bir sorun yok. Ağrın kanaman yoksa korkma bence sadece karnın yumuşadı diye. Zaten arada sertleşip yumuşuyor hepimizin. Sen hassas olduğun için evham yapıyorsun o yüzden öyle geldi sana şimdi herşey yolundadır hiç merak etme. Bize haber ver yine de
Teşekkür ederim gittim geldim ebenin konuşmasıyla rahatladım sizin söylediklerinizi söylediii endişem kalmadı perşembe randevu ayarladım zaten gidip göreceğim biraz yürüyünce dikişlerim ağırdı yarın gitmek zorlamak gibi olur dinlenip perşembeyi bekleyeceğimSeni çok iyi anlıyorum nasıl endişelenmeyesin ama kendine vesvese verme lütfen, iyi düşün, hep bundan kaybettiğimizi düşünüyorum ben kendi adıma, iyiyi anacaksın diyorum kendime, madem yakın acil gidip tabi kalp atışına bakabilirsin, yorulmamaya çalış ama lütfen
Bende aynen öyle yapıyordum lavaboda yıkayıp Müslin bezlerle siliyordum ıslak mendil sadece dışarıda olduğumda kullanmışımdır onda da pişik olmadı şükür. Bez olarak molfix kullanmıştım memnundumBen temizliğini hep pamukla yaptım kızlar hiç ıslak mendil kullanmadım. Kakadan sonra da hep yıkadım lavaboda poposunu. Bez olarak da Prima kullandım premium care veya aktif Bebek farketmiyor. Arada farklı marka bezler de denedim onlar pişik yaptı. Üstelik kesinlikle sızıntı yapıyorlar kabus gibiydi sleepy falan. Krem olarak Bepanthol kullandim ama ayda yılda bir o da. Pişik kremi ihtiyacım nerdeyse hiç olmadi. Popo yıkama+uygun bez formülü işe yaradı bende
Canım yenidoğanıda yıkıyormuydun lavabodaBende aynen öyle yapıyordum lavaboda yıkayıp Müslin bezlerle siliyordum ıslak mendil sadece dışarıda olduğumda kullanmışımdır onda da pişik olmadı şükür. Bez olarak molfix kullanmıştım memnundum
Teşekkür ederim gittim geldim ebenin konuşmasıyla rahatladım sizin söylediklerinizi söylediii endişem kalmadı perşembe randevu ayarladım zaten gidip göreceğim biraz yürüyünce dikişlerim ağırdı yarın gitmek zorlamak gibi olur dinlenip perşembeyi bekleyeceğim
Aslında gelmemeleri daha iyi değil mi canım? En azından kafan rahat olur benceKızlar temizliğe giriştik sabahtan eşimle sağolsun o camları sildi yerleri süpürdü bende toz aldım yemek yaptım nasıl yoruldum anlatamam size. Ne annem ne de kaynanam gelmediler temizliğe yardımaannem 1 kez söyledi bende konuşuruz dedim bidaha sormadı. İnsanın eşinden fayda var başka kimseden yokmuş üzüldüm
YaaBen umutluyum
Canımm biraz karışık bir haftasonu gecirdim. Birde bebegim hep asagilardaydi pek keyfim yoktu öyle giremedim pek buralara yeni okudum konuşmalarınızı
Canım henüz benimde çıkmadı. Ama sen benden de önce yaptırmıştın. Senin çıkması lazım aslında.babylovee ya kuzum senın amnıyonun kalan sonucları ne zaman cıktı? Ben hala son sonucu beklıyorum bu kadar uzaması normal mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?