Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben temizliğini hep pamukla yaptım kızlar hiç ıslak mendil kullanmadım. Kakadan sonra da hep yıkadım lavaboda poposunu. Bez olarak da Prima kullandım premium care veya aktif Bebek farketmiyor. Arada farklı marka bezler de denedim onlar pişik yaptı. Üstelik kesinlikle sızıntı yapıyorlar kabus gibiydi sleepy falan. Krem olarak Bepanthol kullandim ama ayda yılda bir o da. Pişik kremi ihtiyacım nerdeyse hiç olmadi. Popo yıkama+uygun bez formülü işe yaradı bende

Canim o bahsettiğin kutunun linki filan var mi atabilir misin özel bir kutu mu yoksa herhangi bir kutu olur mu
Ben tupper ın en minik olanını bunu kullanmıştım bir elime sığacak boydaydı pratik olmuştu baya. Herhangi kapaklı bir kap olur

Eklentiler

• IMG_4504.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 13
Ayy öyle yapıyorum, ya var ya kızım bazen hiç hareket etmiyor bazen de bam bam bam vuruyor dünyalar benim oluyor ama çok az günde 1-2 kez hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum
Benim de öyle canım kaldı ki senin bebeğinden iki hafta kadar daha büyük benimki. Hareketleri kafana takmamaya çalış henüz erken

Benim de öyle canım kaldı ki senin bebeğinden iki hafta kadar daha büyük benimki. Hareketleri kafana takmamaya çalış henüz erken

Yok canım takılmıyorum ona, zaten oğlum da benim çok hareketli bir çocuk değildi zorla hareket ettirirdim ileriki haftalarda o yüzden çok normal bence de böyle olması

Ben de bu gebeliğimde 22+3 de falan gireceğim canım, kendim öyle istedim, diğerinde 20. Haftada girmiştim bu biraz daha ileride olsun dedim, hayırlısı bakalım Ağustos sonuna aldım randevu bakalım

Kızlar ister istemez içime bir kurt düştü normalde göbeğim serti çok yumuşak geldi bir tuhaf hissetmeye başladım acile gitmek istiyorum ama acildeki doktorların listesi güncellenmemiş kadın doğum doktorum yoksa bakarlar mı bana başka hastaneye yönlendirirseler çok uzak daha da paniklemek istemiyorum ama böyle de perşembeye kadar yaşayamam stresten ebe falan kontrol edebiliyor mu acilde bilginiz var mı?

Kadın doğum ve çocuk hastanelerinde mutlaka nöbetçi kadın doğum uzmanı oluyor klasik hastane ise nöbetçi doktor pratisyendir

Kadın doğum ve çocuk hastanelerinde mutlaka nöbetçi kadın doğum uzmanı oluyor klasik hastane ise nöbetçi doktor pratisyendir
Bakamazlar onlar değil mi ya kadın doğum çok uzak ameliyatlıyım o kadar yol şuan gidemem en az 1 saat sürüyor benim ameliyatımın üstünden 4 gün geçti off yarına randevu da yok çok keyfim kaçtı ya teşekkür ederim yanıt verdiğin için

Doktorunu mu arasan acaba yarın araya sıkıştırabilir belki seni?

Canım benim de karnım bazen yumuşuyor, hatta ben sert olunca korkuyorum, endişe edilecek bir durum yoktur diye düşünüyorum ama tabi senin özel bir durumun var, ameliyatlı dinlenmenin daha elzem olduğu kanaatindeyim, yakında acil varsa kendini zorlamadan gidebilirsin ama 1 saatlik yol uzun gelebilir ya da yatarak gidebilirsin arka koltuğa belki

Ya ben hamile olduğumu da hissedip test yapmıştım normalde arada adetim gecikirdi önemsemezdim tek hamile olduğumu öğrendiğim an iç güdüsel olarak test yaptık bugün de bir anda öyle his kaplayınca panikledim senin gibi düşünüyorum 1 saatlık yolu gidemem ama 5 dk mesafemde var oraya şansımı denemek istiyorum kalp sesini duysam rahatlayacağım inşallah

Doktorunu mu arasan acaba yarın araya sıkıştırabilir belki seni?
Eşimde söyledi aslında onu acilde şansımı denemek istiyorum doğrusu doktoru ameliyat sayesınde buldum biraz çekiniyorum eski doktorum da alışmıştım bu biraz bilmiyorum çekiniyorum istemsiz bir şekilde dün ilaç için yazdım bugün böyle ay bakmazlarsa acilde mecbur yazacagım şansımı denemek istiyorum kafamda kurarım gece uyuyamam ben

Seni çok iyi anlıyorum nasıl endişelenmeyesin ama kendine vesvese verme lütfen, iyi düşün, hep bundan kaybettiğimizi düşünüyorum ben kendi adıma, iyiyi anacaksın diyorum kendime, madem yakın acil gidip tabi kalp atışına bakabilirsin, yorulmamaya çalış ama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…