Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet biz konusmustuk canım bu konuyu. Hatta bu sabah yine aradilar ısrarla cagiriyor hemşire. Sadece tansiyon vs mi bakacaksiniz dedim evet zaten siz takip ediyorsunuz dimi tansiyonunuzu dedi hic bozuntuya vermedim ama takip etmiyorum ki.

Emin misin yaa ben netten baktığımda yapılmıyor yazıyordu sanki özelde yapılıyorsa ben de yaptırırm hastanemde valla süper olur. Saol canım
Aşkım evet kendi doktorum ben seni yönlendiririm acilde yaparlar 24.haftada merak etme dedi, ama ücretli oluyormuş özelde

Evet biz konusmustuk canım bu konuyu. Hatta bu sabah yine aradilar ısrarla cagiriyor hemşire. Sadece tansiyon vs mi bakacaksiniz dedim evet zaten siz takip ediyorsunuz dimi tansiyonunuzu dedi hic bozuntuya vermedim ama takip etmiyorum ki.
Yaa boşver onların takip ettiğinden ne olacak Allah aşkına çok gereksiz yaa ben gebeliğimi özelde takip ettiriyorum zaten onlara ne gerek var ki gebelik takibi yapacaklarmış. Ayda yılda bir tansiyon ölçecekler bu da tansiyon takibi mi oluyor. Sen zaten kendi vücudunu biliyorsun kuzu farklılık hissedersen eczanaye de gidip ölçtürebilirsin sonuçta

Karışık dediğin umarım sağlık durumlarınız iyidir canım
Kuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.

Aşkım evet kendi doktorum ben seni yönlendiririm acilde yaparlar 24.haftada merak etme dedi, ama ücretli oluyormuş özelde
Olsun ya güvenmediğim yerde yaptırmaktansa güvendiğim yerde olurum. Bana da 20+ larda gel yapalım dedi. En iyisi doktorumla konuşayım

Bebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Canım biz de dolap ve şifonyer yaptırıyoruz eşyalar için. Misafir odam vardı. Oradaki bazayı da tutacağım. Park yatak almayı düşünüyorum. Ama yatak odasında duracak. Biraz büyüyünce de odalarına geçiririm diye düşünüyorum. Eşyalar için illa ki bir alan oluşturmak gerek bence ama burada dikkat edilmesi gereken nokta alınacak olan dolap veya şifonyerin çok bebek bebek olmaması. İleride de kullanılabilmesi. Bebek odası olduğunu oyuncak ve objelerle de gösterebiliriz bence

Orasi öyle canım haklısın zaten. Ben gittigimde de tek yaptiklari zaten tansiyon ölçmek. Bide bana boyumu kilomu soruyorlar. Dedigin gibi dogru düzgün birsey yaptıkları yok. Sizde yine karindan dinlemisler fln bizde o da yok anladigim kadarıyla.
Bide vitaminlerini kullaniyor musun diye sordu. Dedigin gibi zaten özel doktorum var birde onlarla ugrasamayacagim valla.

Kuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.
Oy kurban olurum ben ona, sen aşağıdan yukarıya okşayarak pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi aşkım

Olsun ya güvenmediğim yerde yaptırmaktansa güvendiğim yerde olurum. Bana da 20+ larda gel yapalım dedi. En iyisi doktorumla konuşayım
Aşkım öyle ahım şahım bir fiyat değil benim hastane 1500 tl dedi tetanozla boğmacaya
Bende tr vatandaşı olmadığım için asm beni kabul etmiyor, ümraniyede yabancıların sağlık ocağı varmış, herkes oraya gidip yaptırıyormuş, bende ona güvenemedim şimdi kötü davranırlar falan diye, direk hastanemde olacam

Oy kurban olurum ben ona, sen aşağıdan yukarıya okşayarak pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi aşkım
Denemem mi teyzesi. Konuşuyorum hadi annem yukarı çık bende rahatlayım diyorum ama yok gidiyor aşağıya. Elimle alttan rahatsiz ediyorum tam kasık başlangıcından falan ama yok bana mısın demiyor.

Denemem mi teyzesi. Konuşuyorum hadi annem yukarı çık bende rahatlayım diyorum ama yok gidiyor aşağıya. Elimle alttan rahatsiz ediyorum tam kasık başlangıcından falan ama yok bana mısın demiyor.
Ağada o paşada o keyfi ne zaman gelirse
Kanka bilemedim şimdi ben hiç öyle bir şey yaşamadım bu güne kadar ama geçenlerde yine birinin öyleydi sanırım ama dr korkulacak durum yok demiş buraya yazmıştı sanki

Kızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize

Bitince odan senden bir foti bekliyoruz aşko

Ay canım senin birde x2

Sorma kuzum vallahi ne isterse yapiyor bizde onun keyfini yerinde tutmak icin uğraşıyoruz
Sağlıklı olsun da.
Evet kuzum burda cok kisi yaşadığını yazdi bende ondan biraz rahatım aslinda. İnşallah sağlıklı olsun da napalim canı nerde durmak isterse dursun
Sen nasilsin kuzum

Bitince odan senden bir foti bekliyoruz aşko
Ayy inşallah
İkiz olunca hazırlıklar çok geçe kalsın istemiyorum. O yüzden başladık valla bakalım
Paylaştığım takımın dolap ve şifonyerini yaptırıyoruz. Bence baya bi yaşa kadar kullanılır

Eklentiler

• 1000024866.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 44
Canim bazen kramp bende de oluyor bacaklarımda özellikle. Bende birde ayak bileklerimde ve diz kapaklarimda agri oluyor. Doktora gittigimde sormayi unutmazsam bende sorayim diyorum.

Canim bazen kramp bende de oluyor bacaklarımda özellikle. Bende birde ayak bileklerimde ve diz kapaklarimda agri oluyor. Doktora gittigimde sormayi unutmazsam bende sorayim diyorum.
Canım en son gittiğimde sormuştum. O da bana kramplar başladı mı diye sordu. O zaman daha başlamamıştı. Başlayınca haberleşiriz diye konuştuk. Diasporal şase önerdi. Bugün alıp başlamayı düşünüyorum ben de. Seni de rahatsız ediyorsa bence mesaj atabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…