- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.221
Emin misin yaa ben netten baktığımda yapılmıyor yazıyordu sanki özelde yapılıyorsa ben de yaptırırm hastanemde valla süper olur. Saol canımAşko geçmiş olsun, aşı özellerde yapılıyor, ben kendi hastanemde yaptıracam
Evet biz konusmustuk canım bu konuyu. Hatta bu sabah yine aradilar ısrarla cagiriyor hemşire. Sadece tansiyon vs mi bakacaksiniz dedim evet zaten siz takip ediyorsunuz dimi tansiyonunuzu dedi hic bozuntuya vermedim ama takip etmiyorum ki.Günaydın kızlar, sağlık ocağına gittim kan tahlilleri için bir de gebelik takibine başladılar.babylovee yanlış hatırlamıyorsam seninle konuşmuştuk bu olayı çok gereksiz bence gitme @ahsennayaz dediği gibi o kadar bastırdılar ki karnıma çok acıdı asla kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hemşire ilk başta öyle dedi dinleyemedi kalp atışını başkası geldi eliyle koymuş gibi buldu dinledi demekki kiloyla alakalı değilmiş kişiyle alakalıymış çok gıcık oldum. Aşı için haftaya gel dediler bu hafta erken gibi risk almak istemiyoruz falan dediler korktum da açıkcası. Keşke özellerde de yapılsa aşı. Sizinkileri bilmem ama bizim asm deki hemşire ve ebeleri hiç gözüm tutmadı.
Aşkım evet kendi doktorum ben seni yönlendiririm acilde yaparlar 24.haftada merak etme dedi, ama ücretli oluyormuş özeldeEmin misin yaa ben netten baktığımda yapılmıyor yazıyordu sanki özelde yapılıyorsa ben de yaptırırm hastanemde valla süper olur. Saol canım
Yaa boşver onların takip ettiğinden ne olacak Allah aşkına çok gereksiz yaa ben gebeliğimi özelde takip ettiriyorum zaten onlara ne gerek var ki gebelik takibi yapacaklarmış. Ayda yılda bir tansiyon ölçecekler bu da tansiyon takibi mi oluyor. Sen zaten kendi vücudunu biliyorsun kuzu farklılık hissedersen eczanaye de gidip ölçtürebilirsin sonuçtaEvet biz konusmustuk canım bu konuyu. Hatta bu sabah yine aradilar ısrarla cagiriyor hemşire. Sadece tansiyon vs mi bakacaksiniz dedim evet zaten siz takip ediyorsunuz dimi tansiyonunuzu dedi hic bozuntuya vermedim ama takip etmiyorum ki.
Kuzum iyi diyelim ya.Karışık dediğin umarım sağlık durumlarınız iyidir canım
Olsun ya güvenmediğim yerde yaptırmaktansa güvendiğim yerde olurum. Bana da 20+ larda gel yapalım dedi. En iyisi doktorumla konuşayımAşkım evet kendi doktorum ben seni yönlendiririm acilde yaparlar 24.haftada merak etme dedi, ama ücretli oluyormuş özelde
Canım biz de dolap ve şifonyer yaptırıyoruz eşyalar için. Misafir odam vardı. Oradaki bazayı da tutacağım. Park yatak almayı düşünüyorum. Ama yatak odasında duracak. Biraz büyüyünce de odalarına geçiririm diye düşünüyorum. Eşyalar için illa ki bir alan oluşturmak gerek bence ama burada dikkat edilmesi gereken nokta alınacak olan dolap veya şifonyerin çok bebek bebek olmaması. İleride de kullanılabilmesi. Bebek odası olduğunu oyuncak ve objelerle de gösterebiliriz benceBebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Orasi öyle canım haklısın zaten. Ben gittigimde de tek yaptiklari zaten tansiyon ölçmek. Bide bana boyumu kilomu soruyorlar. Dedigin gibi dogru düzgün birsey yaptıkları yok. Sizde yine karindan dinlemisler fln bizde o da yok anladigim kadarıyla.Yaa boşver onların takip ettiğinden ne olacak Allah aşkına çok gereksiz yaa ben gebeliğimi özelde takip ettiriyorum zaten onlara ne gerek var ki gebelik takibi yapacaklarmış. Ayda yılda bir tansiyon ölçecekler bu da tansiyon takibi mi oluyor. Sen zaten kendi vücudunu biliyorsun kuzu farklılık hissedersen eczanaye de gidip ölçtürebilirsin sonuçta
Oy kurban olurum ben ona, sen aşağıdan yukarıya okşayarak pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi aşkımKuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.
Aşkım öyle ahım şahım bir fiyat değil benim hastane 1500 tl dedi tetanozla boğmacayaOlsun ya güvenmediğim yerde yaptırmaktansa güvendiğim yerde olurum. Bana da 20+ larda gel yapalım dedi. En iyisi doktorumla konuşayım
Denemem mi teyzesi. Konuşuyorum hadi annem yukarı çık bende rahatlayım diyorum ama yok gidiyor aşağıya. Elimle alttan rahatsiz ediyorum tam kasık başlangıcından falan ama yok bana mısın demiyor.Oy kurban olurum ben ona, sen aşağıdan yukarıya okşayarak pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi aşkım
Ağada o paşada oDenemem mi teyzesi. Konuşuyorum hadi annem yukarı çık bende rahatlayım diyorum ama yok gidiyor aşağıya. Elimle alttan rahatsiz ediyorum tam kasık başlangıcından falan ama yok bana mısın demiyor.
Bitince odan senden bir foti bekliyoruz aşkoCanım biz de dolap ve şifonyer yaptırıyoruz eşyalar için. Misafir odam vardı. Oradaki bazayı da tutacağım. Park yatak almayı düşünüyorum. Ama yatak odasında duracak. Biraz büyüyünce de odalarına geçiririm diye düşünüyorum. Eşyalar için illa ki bir alan oluşturmak gerek bence ama burada dikkat edilmesi gereken nokta alınacak olan dolap veya şifonyerin çok bebek bebek olmaması. İleride de kullanılabilmesi. Bebek odası olduğunu oyuncak ve objelerle de gösterebiliriz bence
Ay canım senin birde x2Kızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize
Sorma kuzum vallahi ne isterse yapiyor bizde onun keyfini yerinde tutmak icin uğraşıyoruzAğada o paşada okeyfi ne zaman gelirse
Kanka bilemedim şimdi ben hiç öyle bir şey yaşamadım bu güne kadarama geçenlerde yine birinin öyleydi sanırım ama dr korkulacak durum yok demiş buraya yazmıştı sanki
Ayy inşallahBitince odan senden bir foti bekliyoruz aşko
Canim bazen kramp bende de oluyor bacaklarımda özellikle. Bende birde ayak bileklerimde ve diz kapaklarimda agri oluyor. Doktora gittigimde sormayi unutmazsam bende sorayim diyorum.Kızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize
Ay bi süre kaynatılmış ılıtılmış su ve pamukla sildim sonra zor geldi lavaboya geçtimCanım yenidoğanıda yıkıyormuydun lavaboda
Canım en son gittiğimde sormuştum. O da bana kramplar başladı mı diye sordu. O zaman daha başlamamıştı. Başlayınca haberleşiriz diye konuştuk. Diasporal şase önerdi. Bugün alıp başlamayı düşünüyorum ben de. Seni de rahatsız ediyorsa bence mesaj atabilirsin canımCanim bazen kramp bende de oluyor bacaklarımda özellikle. Bende birde ayak bileklerimde ve diz kapaklarimda agri oluyor. Doktora gittigimde sormayi unutmazsam bende sorayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?