Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hatırladım canım evet evinden bahsettigini kuzum o zaman dedigin gibi ilerlemek de mantıklı. Herkes evindeki düzene elindeki imkana göre sekillenecek çünkü bu süreçte. Zaten ilk 1 yıl genelde anne baba da ayni odada yatirmak istiyor bebişi. Cokta normal yani.
Ay kanka sen benden önce görücenn
Ayy teyzesi inşallah güzel sahane haberlerle gelirim de sana da moral gaz destek enerji herseyi veririm bebislerimiz sağlıklı olsun bizde onların sağlık haberlerini alalım hep bizden iyisi yok

kızlar benim doktorum instagram da pazartesi çarşamba cuma gunleri saat 22:30 da canli yayın yapıyor 45 dk suruyor kafaniza takilanlar varsa yada sormak istedikleriniz ordan yazin hemen cevap veriyor asla soru atlamiyor
doç.adnan orhan
bu aksam da canli yayin var asla kacirmiyorum bircok sey ogreniyorum ordan

Kızlarr demir ilacı kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Kabızlık yapıyor benim kullandığım, sanırım bir de özel alabileceğimiz demir ilacı var. Onun adı neydi ve ondan memnun musunuz
Magnezyum konuşulmuş bana doktor bir ay oldu vereli, krampların olmasın diye verdim demişti. Ben bir şikayet yaşamadan yazmıştı ben de kullanıyorum bazen ilk uyandığımda ayağımda hafif kramp oluyor o kadar
Buradan kullanıcıyı hatırlayamadım Aytül Çorbacıoğlu’na detaylıyı olacağını söyleyen arkadaşıma teşekkür ederim Hiç doktor bilmiyordum perinatolog olarak iki arkadaşım da buradan erkek doktor önermişti, kadın olsun istedim bu hocadan randevu aldım bakalım inşallah hayırlısıyla detaylılar çok iyi geçer hepimiz için

Kuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.

Canım hareketleri bu denli hissediyor olman çok güzel bir şey aslında, neden bunu stres haline getirdin ki, bu çok güzel bir duygu maşallah bak sert sert hissediyorsun

Canımsın ya Allahım razı olsun can teyzesi teşekkür ederiz. Allahım hepimizin kalbine ferahlık versin
Haklısın kuzum yeter ki iyi olsunlar da. Iste bende sizlerin tecrübesine dayanarak biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep. Burda benim gibi olan asagida hareket hissedenler oldugunu okuyunca bir nebze rahatliyorum. Hareketli olsun da asagida olsun canı sağolsun. Sadece iste biraz asagi aniden hareket yapinca o anda irkiliyorum bazen o anki stresten tüm vucudumdan ter çıkıyor kalbim güm güm atıyor. Allahın izniyle 9 ayı dolduralım da sağlıkla kucağımıza alalim bebislerimizi hepimiz inşallah

Canım hareketleri bu denli hissediyor olman çok güzel bir şey aslında, neden bunu stres haline getirdin ki, bu çok güzel bir duygu maşallah bak sert sert hissediyorsun
Canım hareketlerini hissetmekten şikayetim yok asla öyle birsey mümkün mü hiccc. Aksine hareketlerini hissetmedigim o anlarda daha cok kafama takiyorum hadi oğlum bir ses ver diye konusup duruyorum.
Sadece vajina icine dogru birden bir agri gibi bir his bir sert hareket hissedilince o strese sebep oluyor. Onu yaşamayın tabiki ama yaşayınca anlasiliyor malesef. Sadece sırtüstü uzanmak istiyorum oyle olunca ayaga kalksam daha cok baski olacakmis hissi geliyor

Evet kanka anne baba yanında yatıyormuş ilk 1 yıl değil hatta 2 yıla 3 yıla kadar yatıranda var ama 2ye yakın gece uyanmaları bittikten sonra ayırırım diye düşünüyorum

Ay kızlar detaylılardan bu güne kadar hep güzel haberler aldık inşallah bundan sonrada güzel güzel haberler alalım

Aynı videoyu ben de izledim, rahim kasılmalarını engelliyor ilaç, doğumda da kanın durması için rahim kasılmalarına ihtiyaç varmış zaten ilk 12 hafta kullanılıyormuş genelde

Vajina içi derken, orada hissetmem mümkün değil canımm, emin misin? Tam genital bölgenin üstünde oluyor

kızlar yatak işini araştıran yada alan var mı? Park yatak ve anne yanı yatak aynı şeyler değilmiş sanırım, biri büyük oluyormuş biri küçük oluyormuş.
Tecrübeli analar yada alanlar aydınlatırsanız sevinirim

Ya bu sertlik bende de oluyo ve canımı sıkıyo aynı şekilde ben de sordum doktora sorun Değil plasentan aşağıda değil rahim uzunluğu da iyi arada yorulduğunda falan olabilir dedi ama ben yine de rahat edemiyorum. Sabah uyanınca falan sertleşiyor özellikle yürümeden yorlulmadan anlamadım gitti

Canım aynen benim de öyle özellikle sabahları. Bazen de şey diye düşünüyorum. Avuç içi kadar sertlik oluyor bende. Bebekler artık yarımşar kilo oldu. Kafası falan mı oraya denk geliyor. Chat gpt ye sordum evet dedi olabilirmiş. Doktorlar çok rahat karşılıyor ama bizim içimiz rahat etmiyor

Canim bende de sertlesmeler vardı doktor kasılma dedi onlara ve magnezyum vermişti simdi daha az sertlesiyor bu hafta benimde bacaklarıma kramp girmeye başladı dediğin gibi uyanmaya yakin alt bacağımın arkasında

Bebişin durumuna bağlı kuzum erken ayrılmayı basarabilirse erken ayırırsin. Benim yegenlerim daha 3 4 aylıkken odalarinda yatmaya başlamışlardı. Ilerleyen yaslarda bi gerileme dönemi oluyormus heralde o yaşlarda bi anne benle yatt diye diretme olmustu ama sonra o da geçmişti. Ay sağlıklı olsunlar da yeter. Nerede uyuyacaklari en guzel düşünülecek sey

İnşaallah canimm inşallah tüm detaylıya girecek arkadaslar da güzel haberler alsin bizde dahil. Sonrasi da su gibi aksın geçsin

Vajina içi derken, orada hissetmem mümkün değil canımm, emin misin? Tam genital bölgenin üstünde oluyor
Eminim canım. Gayet aşağıya dogru baskı yapiyor bazı anlarda. Ayaklarını denk getiriyor dönmek icin ugrasiyor diye tahmin ediyorum bende. Sürekli vajinaya dogru baski yapmiyor Allahtan. Cogunlukla genital bölgenin bitimi ile kasık başlangıcı olan yerde. Önceden göbek deligi hizasina yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…