- 16 Eylül 2024
- 5.713
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.261
Hatırladım canım evet evinden bahsettiginiAşkım şöyle şu an bizim boşta bir tek misafir odamız var hatta ilk zamanlar söylemiştim diğer odalar gereksiz keyifler için gereksiz şeylere çevrilmiş diye
Şimdi misafir odasında yatak var, birde büyük dolap var zaten, kiyafetlerini o dolaba koyarım, yatakta iki tane alacam yani beşik, biri yatak odasına biri salona, çünkü gündüzleri ben hep salonda oluyorum, gündüz uykusunda gözümün önünde olsun diye hep yanımda salonda yaptırırım beşikte. O yüzden misafir odasını yıkıp baştan yapmayım diye düşündümbiraz büyüyünce ayıracam odasını, o zaman tam çocuk odası düzenlerim dedim
Ayy teyzesi inşallah güzel sahane haberlerle gelirim de sana da moral gaz destek enerji herseyi veririmAy kanka sen benden önce görücenn
Kuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.
Canımsın ya Allahım razı olsun can teyzesi teşekkür ederiz. Allahım hepimizin kalbine ferahlık versincanım benim kızım da hep asagıda hic gobek deligi hizasında 1 kere bile hareket hissetmedim hep asagıda sezeryan diksiimin orda ve onun altında
her hafta kontroldeyim ben doktorum ultrasonla bakincada hep oradan bakiyor kasıklarimdan yani
doktorum ters birsey olsa soylerdi ama hep gayet iyi diyor
bugn orada daha sert hareket hissettim ama hic kafaya takmiyorum iyidir diye dusunuyorum
karnım kocaman ama bebek asagida yukarida ne var bilmiyorum
sende icini ferah tut inan hareket etmezse daha cok kafaya takılırdı en azindan hareketlerini hissediyoruz kanama yok dayanilmiycak agrilar yok sukur diyoruz yola devam diyoruz
Allaha emanet olsunlar insallahhh
10 tane ayetel kursi okudum paşaya seninde icin ferahlasın diye
Canım hareketlerini hissetmekten şikayetim yok asla öyle birsey mümkün mü hiccc. Aksine hareketlerini hissetmedigim o anlarda daha cok kafama takiyorum hadi oğlum bir ses ver diye konusup duruyorum.Canım hareketleri bu denli hissediyor olman çok güzel bir şey aslında, neden bunu stres haline getirdin ki, bu çok güzel bir duygumaşallah bak sert sert hissediyorsun
Evet kanka anne baba yanında yatıyormuş ilk 1 yıl değil hatta 2 yıla 3 yıla kadar yatıranda var ama 2ye yakın gece uyanmaları bittikten sonra ayırırım diye düşünüyorumHatırladım canım evet evinden bahsettiginikuzum o zaman dedigin gibi ilerlemek de mantıklı. Herkes evindeki düzene elindeki imkana göre sekillenecek çünkü bu süreçte. Zaten ilk 1 yıl genelde anne baba da ayni odada yatirmak istiyor bebişi. Cokta normal yani.
Ayy teyzesi inşallah güzel sahane haberlerle gelirim de sana da moral gaz destek enerji herseyi veririmbebislerimiz sağlıklı olsun bizde onların sağlık haberlerini alalım hep bizden iyisi yok
Aynı videoyu ben de izledim, rahim kasılmalarını engelliyor ilaç, doğumda da kanın durması için rahim kasılmalarına ihtiyaç varmış zaten ilk 12 hafta kullanılıyormuş geneldeCanım bırak onun ilgili bi video denk geldi bana anne çok sıkıntı yaşamış,o hap sanırım kasları gevşetiyor ağrı sızı vs olmasın diye doğumda da güçlü kaslara ihtiyaç olduğu için kanama durmuyormuş bu sebeple dr un da demiş zatn bırak diye bi cesaret bırak canım
Vajina içi derken, orada hissetmem mümkün değil canımm, emin misin? Tam genital bölgenin üstünde oluyorCanım hareketlerini hissetmekten şikayetim yok asla öyle birsey mümkün mü hiccc. Aksine hareketlerini hissetmedigim o anlarda daha cok kafama takiyorum hadi oğlum bir ses ver diye konusup duruyorum.
Sadece vajina icine dogru birden bir agri gibi bir his bir sert hareket hissedilince o strese sebep oluyor. Onu yaşamayın tabiki ama yaşayınca anlasiliyor malesef. Sadece sırtüstü uzanmak istiyorum oyle olunca ayaga kalksam daha cok baski olacakmis hissi geliyor
Benim doktor normal dedi canım ama işte yine de insanın bi canım sıkılıyor. Sen sorunca da aydınlat bizi canımAra ara yumruk gibi sertleşiyor sonra yumuşuyor bende normal diye düşünüyorum canım yarın ayrıntılıda dr a söyliyeceğim yinede
Ya bu sertlik bende de oluyo ve canımı sıkıyo aynı şekilde ben de sordum doktora sorun Değil plasentan aşağıda değil rahim uzunluğu da iyi arada yorulduğunda falan olabilir dedi ama ben yine de rahat edemiyorum. Sabah uyanınca falan sertleşiyor özellikle yürümeden yorlulmadan anlamadım gittiKızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize
+1kızlar yatak işini araştıran yada alan var mı? Park yatak ve anne yanı yatak aynı şeyler değilmiş sanırım, biri büyük oluyormuş biri küçük oluyormuş.
Tecrübeli analar yada alanlar aydınlatırsanız sevinirim
Al sende mutlu demişlerAy kızlar sabah o kadar belli belirsiz bir pıt hissettim kiii o kadar belirsiz yine de 1 hafta sonra belirsiz bir pıt da olsa beni mutlu etti bu çocuklar benimle eğleniyor
Canım aynen benim de öyle özellikle sabahları. Bazen de şey diye düşünüyorum. Avuç içi kadar sertlik oluyor bende. Bebekler artık yarımşar kilo oldu. Kafası falan mı oraya denk geliyor. Chat gpt ye sordum evet dedi olabilirmiş. Doktorlar çok rahat karşılıyor ama bizim içimiz rahat etmiyorYa bu sertlik bende de oluyo ve canımı sıkıyo aynı şekilde ben de sordum doktora sorun Değil plasentan aşağıda değil rahim uzunluğu da iyi arada yorulduğunda falan olabilir dedi ama ben yine de rahat edemiyorum. Sabah uyanınca falan sertleşiyor özellikle yürümeden yorlulmadan anlamadım gitti
Canim bende de sertlesmeler vardı doktor kasılma dedi onlara ve magnezyum vermişti simdi daha az sertlesiyor bu hafta benimde bacaklarıma kramp girmeye başladı dediğin gibi uyanmaya yakin alt bacağımın arkasındaKızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize
Bebişin durumuna bağlı kuzum erken ayrılmayı basarabilirse erken ayırırsin. Benim yegenlerim daha 3 4 aylıkken odalarinda yatmaya başlamışlardı. Ilerleyen yaslarda bi gerileme dönemi oluyormus heralde o yaşlarda bi anne benle yatt diye diretme olmustu ama sonra o da geçmişti. Ay sağlıklı olsunlar da yeter. Nerede uyuyacaklari en guzel düşünülecek seyEvet kanka anne baba yanında yatıyormuş ilk 1 yıl değil hatta 2 yıla 3 yıla kadar yatıranda var ama 2ye yakın gece uyanmaları bittikten sonra ayırırım diye düşünüyorum
Ay kızlar detaylılardan bu güne kadar hep güzel haberler aldıkinşallah bundan sonrada güzel güzel haberler alalım
Eminim canım. Gayet aşağıya dogru baskı yapiyor bazı anlarda. Ayaklarını denk getiriyor dönmek icin ugrasiyor diye tahmin ediyorum bende. Sürekli vajinaya dogru baski yapmiyor Allahtan. Cogunlukla genital bölgenin bitimi ile kasık başlangıcı olan yerde. Önceden göbek deligi hizasina yakındıVajina içi derken, orada hissetmem mümkün değil canımm, emin misin? Tam genital bölgenin üstünde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?