Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Aşkım ben hala almadım ama siz bana bakmayın ben normalde çok iştahlı ve hızlı kilo alan bir insanım ( gebelik öncesi 10 kilo almıştım zaten ) 5. Ayıma yeni girdim hala iştahım açılmadı bende kendime şokum çünkü aşırı iştahlıydım amaaa 6. Aydan sonra açılırsa da benim kalan 3 ayda 30 kilo alma potansiyelim var diye düşünüyorum

Ben biraz araştırdım da park yatakların boyutları kendi içinde değişiyor. Genelde 70x110 oluyor. Biraz daha büyük ve küçükleri de oluyor. Bazılarının yan bölümü fermuarlı şekilde iniyor ve anne yanı oluyor. Kimisinde öyle bir özellik yok ama. Alırken buna dikkat etmek lazım. Bu tür park yatakları 3,5 yaşına kadar falan rahatça kullanılıyormuş. Bir de bunların üzerinde alt açma yeri, yanında organizeri ya da dönencesi falan da oluyor. Fiyatları da iyi.
Daha küçük anne yanları var. Daha az yer kaplıyor. Mesela Chicco next2me. Bunu da beğeniyorum ama hem o dediğim ekstra aparatları yok hem de fiyat olarak bir tık yüksek. Daha uygun fiyatlı muadilleri de var ama.
Bahsettiğim iki ürünü de ekliyorum. Ben galiba soldaki gibi olanlardan alacağım

Eklentiler

• 1000026949.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45
Canim bende de sertlesmeler vardı doktor kasılma dedi onlara ve magnezyum vermişti simdi daha az sertlesiyor bu hafta benimde bacaklarıma kramp girmeye başladı dediğin gibi uyanmaya yakin alt bacağımın arkasında
Ya var ya bu platform iyi ki var. Bakıyorum ki aynı süreçlerden geçiyoruz psikolojik olarak rahatlıyorum hemen. Ben de magnezyumdan umutluyum

Kuzum mutlaka görmüşsündür ama 2 tane almak yerine tekerlekli olanlardan niye düşünmüyorsun? Ben huggy moon düşünüyorum arkadaşım da kullanıyor çok memnun

Canım benim kullandığım da çok şiddetli kabız yapınca özele geçtim sidefer adı çok memnunum

Aşkım chicco fiyat yüksek ama uzun süre kullanamıyorsun ben geçen alacaktım ama şu eklediklerim sadece 6 aya kadar kullanabiliyorsun 6 ay için o kadar para vermeye gerek varmı bilemedim, en az bir 3 yaş olsaydı alacaktım.
0-4 olanlarda sanki büyüklere yatak alıyorsun

Eklentiler

• IMG_4954.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4953.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4955.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 37
Rabbim sıkıntı olmadan bırakmayı nasip etsin çok haklısın canım

Kuzum mutlaka görmüşsündür ama 2 tane almak yerine tekerlekli olanlardan niye düşünmüyorsun? Ben huggy moon düşünüyorum arkadaşım da kullanıyor çok memnun
Aşkom benim yatağın yanı baya dar, yatağı bir kere oraya sabitledikden sonra çıkarmak yerine koymak beni evde zorlayacak o yüzden 2 alacam mecbur yatak odamız geniş yatak yani dar, yatağımız büyük çünkü, ayak ucundada beşik koymak istemiyorum sürekli kalk bak olacak, yanımda olursa daha rahat ederim diyorum

Yok canım ya ben de bunlardan düşünmüyorum. Dediğin gibi uzun süre kullanamamak problem yani. O yüzden direkt 70×110cm olanlardan almayı planlıyorum. Benim için en önemli şey işlevsellik valla

Ya ben odasına direkt Montessori yaptıracağım şartlar uygun olursa da 1 yaş sonrası odasında yatırırım. Park yataklar bana çok kaba geliyor o yüzden ben anne yanı alacağım. Chicco güzel ama 6 aydan sonra yatırmak zor oluyormuş onun yerine huggy moon tavsiye ederim arkadaşımın kızı 1 yaşında hala yatıyor. Ben de ondan alacağım. Birçok markada otomatik sallanma var manuel yok mesela, çocuk otomatik sevmeyebilir bu risk. Ama bu marka hem manuel hem otomatik, tekerlekli gündüzleri yanıma getirebilirim, katmanları var belli bir kilodan sonra tamamen alta indirip park yatak gibi kullanılabiliyor, müzik var, portatif ve kibar duruyor.

Çözemedim sağlık ocağında 2 kg almışım devlet hastanesinde 3 kg önceden gittiğim özelde 4 kg geçen yeni başladığım özelde 1 kg 18+5 günlük
Hangisi dogru acaba
Oy maşallah güzel kilolar almışsınız
Canım ben 5 kilo aldım bugün tartıldım
Oh oh ne güzel öyle aşırı kilolar yok
Kanka ben 2 gün önce tartıldım yarın 20+0 oluyoruz 2 kg almışım
Kanka iyi iştee. Mis mis gayet ideal herkesin aldigi kilolar. Ben alamadim halaa

Sen bensin kilo konusunda su an bende normalde iştahlı ve kolay kilo alan biriyim aslinda. Ama simdi alamadim henüz. Sanki karnim birkac gündür daha fazla büyüdü gibi geliyordu birde nefesim daraliyordu dedim artik kilo aldim artikm hatta istahim da açık birkac gündür dün bir tartildim 500gr eksik bile çıktım yine.
Bence bu iştahsızlıkta sorunlu bi durum yani bebeklerim hala çok iyi gelişmedi göbeğim hala piyasalarda yok felan sinir bozucu
O kadar katılıyorum ki bence kilo almak kadar alamamak da sorunlu bir durum kuzum. Çünkü bebek gelişiyor mu hersey yolunda mi diye merakta kaliyor insan. Alsak bir dert almasak bir dert vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…