- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.281
Aşkım ben hala almadım ama siz bana bakmayın ben normalde çok iştahlı ve hızlı kilo alan bir insanım ( gebelik öncesi 10 kilo almıştım zaten ) 5. Ayıma yeni girdim hala iştahım açılmadı bende kendime şokum çünkü aşırı iştahlıydım amaaa 6. Aydan sonra açılırsa da benim kalan 3 ayda 30 kilo alma potansiyelim var diye düşünüyorumKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Bence bu iştahsızlıkta sorunlu bi durum yani bebeklerim hala çok iyi gelişmedi göbeğim hala piyasalarda yok felan sinir bozucuKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Ben biraz araştırdım da park yatakların boyutları kendi içinde değişiyor. Genelde 70x110 oluyor. Biraz daha büyük ve küçükleri de oluyor. Bazılarının yan bölümü fermuarlı şekilde iniyor ve anne yanı oluyor. Kimisinde öyle bir özellik yok ama. Alırken buna dikkat etmek lazım. Bu tür park yatakları 3,5 yaşına kadar falan rahatça kullanılıyormuş. Bir de bunların üzerinde alt açma yeri, yanında organizeri ya da dönencesi falan da oluyor. Fiyatları da iyi.kızlar yatak işini araştıran yada alan var mı? Park yatak ve anne yanı yatak aynı şeyler değilmiş sanırım, biri büyük oluyormuş biri küçük oluyormuş.
Tecrübeli analar yada alanlar aydınlatırsanız sevinirim
Ya var ya bu platform iyi ki var. Bakıyorum ki aynı süreçlerden geçiyoruz psikolojik olarak rahatlıyorum hemen. Ben de magnezyumdan umutluyumCanim bende de sertlesmeler vardı doktor kasılma dedi onlara ve magnezyum vermişti simdi daha az sertlesiyor bu hafta benimde bacaklarıma kramp girmeye başladı dediğin gibi uyanmaya yakin alt bacağımın arkasında
Çözemedim sağlık ocağında 2 kg almışım devlet hastanesinde 3 kg önceden gittiğim özelde 4 kg geçen yeni başladığım özelde 1 kgKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Ben yapacağım canım, hem her şeyi tek odada olur hem öğle uykularına vs orada yatırırım. Kendi odamıza da anne yanı alacağımBebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Kuzum mutlaka görmüşsündür ama 2 tane almak yerine tekerlekli olanlardan niye düşünmüyorsun? Ben huggy moon düşünüyorum arkadaşım da kullanıyor çok memnunAşkım şöyle şu an bizim boşta bir tek misafir odamız var hatta ilk zamanlar söylemiştim diğer odalar gereksiz keyifler için gereksiz şeylere çevrilmiş diye
Şimdi misafir odasında yatak var, birde büyük dolap var zaten, kiyafetlerini o dolaba koyarım, yatakta iki tane alacam yani beşik, biri yatak odasına biri salona, çünkü gündüzleri ben hep salonda oluyorum, gündüz uykusunda gözümün önünde olsun diye hep yanımda salonda yaptırırım beşikte. O yüzden misafir odasını yıkıp baştan yapmayım diye düşündümbiraz büyüyünce ayıracam odasını, o zaman tam çocuk odası düzenlerim dedim
Canım benim kullandığım da çok şiddetli kabız yapınca özele geçtim sidefer adı çok memnunumKızlarr demir ilacı kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Kabızlık yapıyor benim kullandığım, sanırım bir de özel alabileceğimiz demir ilacı var. Onun adı neydi ve ondan memnun musunuz
Magnezyum konuşulmuş bana doktor bir ay oldu vereli, krampların olmasın diye verdim demişti. Ben bir şikayet yaşamadan yazmıştı ben de kullanıyorum bazen ilk uyandığımda ayağımda hafif kramp oluyor o kadar
Buradan kullanıcıyı hatırlayamadım Aytül Çorbacıoğlu’na detaylıyı olacağını söyleyen arkadaşıma teşekkür ederimHiç doktor bilmiyordum perinatolog olarak iki arkadaşım da buradan erkek doktor önermişti, kadın olsun istedim bu hocadan randevu aldım bakalım inşallah hayırlısıyla detaylılar çok iyi geçer hepimiz için
Aşkım chicco fiyat yüksek ama uzun süre kullanamıyorsun ben geçen alacaktım ama şu eklediklerim sadece 6 aya kadar kullanabiliyorsun 6 ay için o kadar para vermeye gerek varmı bilemedim, en az bir 3 yaş olsaydı alacaktım.Ben biraz araştırdım da park yatakların boyutları kendi içinde değişiyor. Genelde 70x110 oluyor. Biraz daha büyük ve küçükleri de oluyor. Bazılarının yan bölümü fermuarlı şekilde iniyor ve anne yanı oluyor. Kimisinde öyle bir özellik yok ama. Alırken buna dikkat etmek lazım. Bu tür park yatakları 3,5 yaşına kadar falan rahatça kullanılıyormuş. Bir de bunların üzerinde alt açma yeri, yanında organizeri ya da dönencesi falan da oluyor. Fiyatları da iyi.
Daha küçük anne yanları var. Daha az yer kaplıyor. Mesela Chicco next2me. Bunu da beğeniyorum ama hem o dediğim ekstra aparatları yok hem de fiyat olarak bir tık yüksek. Daha uygun fiyatlı muadilleri de var ama.
Bahsettiğim iki ürünü de ekliyorum. Ben galiba soldaki gibi olanlardan alacağım
Rabbim sıkıntı olmadan bırakmayı nasip etsin çok haklısın canımBu gibi bilgiler benimde karsima çıkıyor canım evet. Ama iste birde doguma kadar kullananlar var mesela o geliyor aklıma. Bilemiyorum ki.
Ama dedigin gibi bir cesaret edip bırakmak çok istiyorum. İnşallah bırakırım. Çünkü bende hoşlanmıyorum sonucta sürekli bir fitil kullanmak durumunda kalıyorum keyifsiz birsey.
İnşallah canımOff ne kadınsın beeeuyandığımda güzel fotiler ve haberlere açıcam desene gözümü
Aşkom benim yatağın yanı baya dar, yatağı bir kere oraya sabitledikden sonra çıkarmak yerine koymak beni evde zorlayacak o yüzden 2 alacam mecburKuzum mutlaka görmüşsündür ama 2 tane almak yerine tekerlekli olanlardan niye düşünmüyorsun? Ben huggy moon düşünüyorum arkadaşım da kullanıyor çok memnun
5 kilo almsmKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Yok canım ya ben de bunlardan düşünmüyorum. Dediğin gibi uzun süre kullanamamak problem yani. O yüzden direkt 70×110cm olanlardan almayı planlıyorum. Benim için en önemli şey işlevsellik vallaAşkım chicco fiyat yüksek ama uzun süre kullanamıyorsun ben geçen alacaktım ama şu eklediklerim sadece 6 aya kadar kullanabiliyorsun 6 ay için o kadar para vermeye gerek varmı bilemedim, en az bir 3 yaş olsaydı alacaktım.
0-4 olanlarda sanki büyüklere yatak alıyorsun
Ya ben odasına direkt Montessori yaptıracağım şartlar uygun olursa da 1 yaş sonrası odasında yatırırım. Park yataklar bana çok kaba geliyor o yüzden ben anne yanı alacağım. Chicco güzel ama 6 aydan sonra yatırmak zor oluyormuş onun yerine huggy moon tavsiye ederim arkadaşımın kızı 1 yaşında hala yatıyor. Ben de ondan alacağım. Birçok markada otomatik sallanma var manuel yok mesela, çocuk otomatik sevmeyebilir bu risk. Ama bu marka hem manuel hem otomatik, tekerlekli gündüzleri yanıma getirebilirim, katmanları var belli bir kilodan sonra tamamen alta indirip park yatak gibi kullanılabiliyor, müzik var, portatif ve kibar duruyor.Ben biraz araştırdım da park yatakların boyutları kendi içinde değişiyor. Genelde 70x110 oluyor. Biraz daha büyük ve küçükleri de oluyor. Bazılarının yan bölümü fermuarlı şekilde iniyor ve anne yanı oluyor. Kimisinde öyle bir özellik yok ama. Alırken buna dikkat etmek lazım. Bu tür park yatakları 3,5 yaşına kadar falan rahatça kullanılıyormuş. Bir de bunların üzerinde alt açma yeri, yanında organizeri ya da dönencesi falan da oluyor. Fiyatları da iyi.
Daha küçük anne yanları var. Daha az yer kaplıyor. Mesela Chicco next2me. Bunu da beğeniyorum ama hem o dediğim ekstra aparatları yok hem de fiyat olarak bir tık yüksek. Daha uygun fiyatlı muadilleri de var ama.
Bahsettiğim iki ürünü de ekliyorum. Ben galiba soldaki gibi olanlardan alacağım
Canım ben 5 kilo aldım bugün tartıldımKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Kanka ben 2 gün önce tartıldım yarın 20+0 oluyoruz 2 kg almışımKızlar, kilo aldınız mı kac kilo aldınız?
Hangisi dogru acabaÇözemedim sağlık ocağında 2 kg almışım devlet hastanesinde 3 kg önceden gittiğim özelde 4 kg geçen yeni başladığım özelde 1 kg18+5 günlük
Oy maşallah5 kilo almsm
Oh oh ne güzel öyle aşırı kilolar yokCanım ben 5 kilo aldım bugün tartıldım
Kanka iyi iştee. Mis mis gayet ideal herkesin aldigi kilolar. Ben alamadim halaaKanka ben 2 gün önce tartıldım yarın 20+0 oluyoruz 2 kg almışım
Amin kuzum aminn. İnşallah bende bıraktım diyecegim burada ve bir konuyu daha kapatip gidecegimRabbim sıkıntı olmadan bırakmayı nasip etsin çok haklısın canım
Sen bensin kilo konusunda su anAşkım ben hala almadım ama siz bana bakmayın ben normalde çok iştahlı ve hızlı kilo alan bir insanım ( gebelik öncesi 10 kilo almıştım zaten ) 5. Ayıma yeni girdim hala iştahım açılmadı bende kendime şokum çünkü aşırı iştahlıydım amaaa 6. Aydan sonra açılırsa da benim kalan 3 ayda 30 kilo alma potansiyelim var diye düşünüyorum
O kadar katılıyorum ki bence kilo almak kadar alamamak da sorunlu bir durum kuzum. Çünkü bebek gelişiyor mu hersey yolunda mi diye merakta kaliyor insan. Alsak bir dert almasak bir dert vallahi..Bence bu iştahsızlıkta sorunlu bi durum yani bebeklerim hala çok iyi gelişmedi göbeğim hala piyasalarda yok felan sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?