Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya sorma ben başlarda diyete mecbur kaldim ya, hala da yapiyorum da, o ilk zamanlar varya o kadar zordu ki. Gunde 2 tanecik burcak bisküvi ile nefsimi körelttim birkac kez. Sonra sacmalama ne faydasi var bize deyip biraktim yemeyi. O kadar garip ki gercekten hamilelikte en alakasiz seyler cekiyor insanin cani. Mesela pastane ürünleri çekiyor canım. Sütlü ve cikolatali tatlı cok severim ama hic yemedim. Dedigin gibi bende şeker ile alakali sorun yasamak istemiyorum ondan hep frene basiyorum.

Kızlar benim yatak odamin genişliği gayet iyi olmasina rağmen salona daha portatif bir beşik almıştım. Oda geniş de olsa sürekli odadan odaya beşik taşımak çok kolay bişey değil bence. Bir de hamaklari da düşünebilirsiniz. Önceki grubumda çok arkadaşım kullanıp memnun kalmıştı. Benim kızım 10 saniye içinde durmadı kıyameti kopardı iade etmiştim güya anne karnında sıkışıp dar yerleri severlerdi. Benimki geniş geniş yattı hep

Merhaba canım, ben cybex priamda karar kıldım detaylıdan sonra alacağım büyük şeyleri inşallah
evet arkadaşım çok memnun canım fakat fiyatı çok yüksek ingiltereden kardeşime getirtmeyi düşündüm fakat hemen hemen aynı fiyatlar değişmiyor

Aşko bende portratif beşik tarzı düşünüyorum salona, part yatak tipi almicam

babylovee kanka doktorun kalın kolları inceltme içinde bir şey diyormu
Ya git sende kendini kalın kol mu sanıyorsun maşallah daş gibisin daha ne istiyorsun. Ayrica bak karnin daha belirginlesmis belini cokta sey yapma artık
Aşko kollarindan sikayetciysen minik dambıllar varya onlara calisabilirsin 500ge 1kgluklarla. Bide birkac egzersiz var aslinda. Ben bir ara yapmistim faydasini görmüştüm zamaninda 15 kilo vermistim daha düşük kilodaydim tabi inat ettim iyice vermistim sonra nasil olduysa evlendikten sonra aldim (her canimizin istedigini yedik nasıl olduysası yokta çaktırma )

evet arkadaşım çok memnun canım fakat fiyatı çok yüksek ingiltereden kardeşime getirtmeyi düşündüm fakat hemen hemen aynı fiyatlar değişmiyor
Evet canım bende baktım almanyada uygunsa getirtiriz diye ama öyle ahım şahım fark yoktu, o yüzden burdan alacam

Aşko belimi şey yapamıyorum öyle kitlenip kaldım Kanka ne olduysa evlendikten sonra oldu , sen benim evlenmeden önceki fiziğimi görmen lazımdı sonra slime gibi oldum

Birde dolap uygulamasında
Evet canım bende baktım almanyada uygunsa getirtiriz diye ama öyle ahım şahım fark yoktu, o yüzden burdan alacam
dolap uygulamasında avrupadan uyguna diye bir kullanıcı var ona bakabilirsiniz cybex ürünleri fiyatı daha uygun

bende maxi cosi leona 2 ve bagi neo 2 arasında kaldım canım çok karasızım çok seçenek var bide
Canım bagi neo 2 modeline baktim simdi duymamistim daha once ama puset degilde diger normal arabanin oturma yeri varya,onun altinda ayak basma yeri varya bebis icin, o kısım olmayan arabalar tercih edin diyordu tecrubeliler.

Sebebi de cocuk biraz büyüdüğünde boyu uzadiginda oraya sığmıyormus ve mecbur arabayi degistirmek gerekiyormus.
Aklınızda olsun kızlar

İyiymiş de yaa bence de bildiğin yerde yaptır kuzu en iyisi. Ben de arayıp sorayım bi o zamn

Aşko belimi şey yapamıyorum öyle kitlenip kaldım Kanka ne olduysa evlendikten sonra oldu , sen benim evlenmeden önceki fiziğimi görmen lazımdı sonra slime gibi oldum
Hahahaha dogumdan sonra duzelecegini umut ediyoruz
Ayy vallahi gecen düğün videomuzu izledim vayyy beee diye diye
Neyse dogumdan sonra dipçik gibi döneceğiz sahalara kanka bu kadar umutsuuga gerek yok.

Biz evlendikten yaklaşık 7 8 ay sonra rutin testler icin dahiliyeye gitmistik eşimle, dr bize sey demisti yeni mi evlisiniz yeni evlilerde kilo artışı normal olarak gördüğümüz birsey demisti gülmüştü. Artik icinden ne geçirdi bilmiyorum neye bagladi kilo almamızı Allah bilir
Ama dışından şey dedi, stres bitiyor düğün telaşı kavuşma stresi derken hepsi bitince rahatlama geliyor istah açılıyor demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…