- 17 Temmuz 2024
- 176
- 220
- 23
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.321
Ya sorma ben başlarda diyete mecbur kaldim ya, hala da yapiyorum da, o ilk zamanlar varya o kadar zordu ki. Gunde 2 tanecik burcak bisküvi ile nefsimi körelttim birkac kez. Sonra sacmalama ne faydasi var bize deyip biraktim yemeyi. O kadar garip ki gercekten hamilelikte en alakasiz seyler cekiyor insanin cani. Mesela pastane ürünleri çekiyor canım. Sütlü ve cikolatali tatlı cok severim ama hic yemedim. Dedigin gibi bende şeker ile alakali sorun yasamak istemiyorum ondan hep frene basiyorum.Bunu soracağım doktoruma canım ama alacağım diye hissediyorum, çünkü artık iştahım var, yavaş yavaş akşam yemekleri de yemeye başladım işin kötü tarafı canım habire bisküvi çekiyor, paketli gıda işte yememeye çalışıyorum ama çok çekiyor, karaciğeri korkmasam yiyeceğim ama normalde de yasaklamıştı doktorum bana paketli gıdayı hep yeşillik ve protein ağırlıklı giderek düşürmüştük değerlerimi, insan da hamileyken cidden zararlı şeyler istiyor canı
Ben maxi cosi leona 2 alacağım canımKızlar merhaba bebek arabası tercihiniz ne oldu
Kızlar benim yatak odamin genişliği gayet iyi olmasina rağmen salona daha portatif bir beşik almıştım. Oda geniş de olsa sürekli odadan odaya beşik taşımak çok kolay bişey değil bence. Bir de hamaklari da düşünebilirsiniz. Önceki grubumda çok arkadaşım kullanıp memnun kalmıştı. Benim kızım 10 saniye içinde durmadı kıyameti kopardı iade etmiştimAşkom benim yatağın yanı baya dar, yatağı bir kere oraya sabitledikden sonra çıkarmak yerine koymak beni evde zorlayacak o yüzden 2 alacam mecburyatak odamız geniş yatak yani dar, yatağımız büyük çünkü, ayak ucundada beşik koymak istemiyorum sürekli kalk bak olacak, yanımda olursa daha rahat ederim diyorum
Merhaba canım, ben cybex priamda karar kıldım detaylıdan sonra alacağım büyük şeyleri inşallahKızlar merhaba bebek arabası tercihiniz ne oldu
bende maxi cosi leona 2 ve bagi neo 2 arasında kaldım canım çok karasızım çok seçenek var bideBen maxi cosi leona 2 alacağım canım
evet arkadaşım çok memnun canım fakat fiyatı çok yüksek ingiltereden kardeşime getirtmeyi düşündüm fakat hemen hemen aynı fiyatlar değişmiyorMerhaba canım, ben cybex priamda karar kıldım detaylıdan sonra alacağım büyük şeyleri inşallah
Aşko bende portratif beşik tarzı düşünüyorum salona, part yatak tipi almicamKızlar benim yatak odamin genişliği gayet iyi olmasina rağmen salona daha portatif bir beşik almıştım. Oda geniş de olsa sürekli odadan odaya beşik taşımak çok kolay bişey değil bence. Bir de hamaklari da düşünebilirsiniz. Önceki grubumda çok arkadaşım kullanıp memnun kalmıştı. Benim kızım 10 saniye içinde durmadı kıyameti kopardı iade etmiştimgüya anne karnında sıkışıp dar yerleri severlerdi. Benimki geniş geniş yattı hep
Ya git sende kendini kalın kol mu sanıyorsun
Evet canım bende baktım almanyada uygunsa getirtiriz diye ama öyle ahım şahım fark yoktu, o yüzden burdan alacamevet arkadaşım çok memnun canım fakat fiyatı çok yüksek ingiltereden kardeşime getirtmeyi düşündüm fakat hemen hemen aynı fiyatlar değişmiyor
Aşko belimi şey yapamıyorum öyle kitlenip kaldımYa git sende kendini kalın kol mu sanıyorsunmaşallah daş gibisin daha ne istiyorsun. Ayrica bak karnin daha belirginlesmis belini cokta sey yapma artık
Aşko kollarindan sikayetciysen minik dambıllar varya onlara calisabilirsin 500ge 1kgluklarla. Bide birkac egzersiz var aslinda. Ben bir ara yapmistim faydasini görmüştüm zamaninda 15 kilo vermistim daha düşük kilodaydim tabi inat ettim iyice vermistim sonra nasil olduysa evlendikten sonra aldim(her canimizin istedigini yedik nasıl olduysası yokta çaktırma )
dolap uygulamasında avrupadan uyguna diye bir kullanıcı var ona bakabilirsiniz cybex ürünleri fiyatı daha uygunEvet canım bende baktım almanyada uygunsa getirtiriz diye ama öyle ahım şahım fark yoktu, o yüzden burdan alacam
Aşko sıfır mı yoksa 2.elmiBirde dolap uygulamasında
dolap uygulamasında avrupadan uyguna diye bir kullanıcı var ona bakabilirsiniz cybex ürünleri fiyatı daha uygun
Canım bagi neo 2 modeline baktim simdi duymamistim daha once ama puset degilde diger normal arabanin oturma yeri varya,onun altinda ayak basma yeri varya bebis icin, o kısım olmayan arabalar tercih edin diyordu tecrubeliler.bende maxi cosi leona 2 ve bagi neo 2 arasında kaldım canım çok karasızım çok seçenek var bide
İyiymiş de yaa bence de bildiğin yerde yaptır kuzu en iyisi. Ben de arayıp sorayım bi o zamnAşkım öyle ahım şahım bir fiyat değil benim hastane 1500 tl dedi tetanozla boğmacaya
Bende tr vatandaşı olmadığım için asm beni kabul etmiyor, ümraniyede yabancıların sağlık ocağı varmış, herkes oraya gidip yaptırıyormuş, bende ona güvenemedim şimdi kötü davranırlar falan diye, direk hastanemde olacam
0 ürün canım model sorarsın varsa alınabilir fiyat farkı var çünküAşko sıfır mı yoksa 2.elmi
Su falan göndermesinler bana tetanoz diyeİyiymiş de yaa bence de bildiğin yerde yaptır kuzu en iyisi. Ben de arayıp sorayım bi o zamn
Aaaa çok iyi aşkom hemen bakıyorum, dolap indirmeye gidiyorum ben byeee0 ürün canım model sorarsın varsa alınabilir fiyat farkı var çünkü
HahahahaAşko belimi şey yapamıyorum öyle kitlenip kaldımKanka ne olduysa evlendikten sonra oldu , sen benim evlenmeden önceki fiziğimi görmen lazımdı sonra slime gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?