- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.621
Ay dur aglicammmmVallahi ya ondan zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum diyorum daha sen minnacıktın ne ara kocaman oldunda elini ağzına götürüyosun ya bide gülücük atıyo şebekgerçekten çok rahatladım iyi ki gitmişim
Ikisinden de alacağım zaten hem normal pijama hemde gecelik. Ama dedigin iyi oldu kuzum özellikle renk için dikkat etmek iyi olacak.Bence tam takım al geceliğinde olsun pijamanda.
Ben mesela ilk pijama giydim ama altıma bişey giymedim yorganı örtüler bitti . Bebek gelincede geceliğin ön düğmeleri sök ililkle zor geliyor pijamayı yukarıya sıyırıp emzirdim hep.
Ne güzel valla sevindim canim senin adınaO kadar dürttük ki tam uyuyacağu zamanda uyandırdık zorlaamin canım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım 1 saat 15 dk sürdü aşırı memnun kaldım herşeyine en ayrıntısına kadar baktı sağolsun
Bir görünüp bir kaybolan sensin sen anlat senin nasil gidiyorrMerhaba bacilarr nasil gidiyor hamilelik bebisler nasil herkesin durumu iyidir insallahh
Demi nokta kadardılar ya yok susam tanesi yok haşhaşVallahi ya ondan zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum diyorum daha sen minnacıktın ne ara kocaman oldunda elini ağzına götürüyosun ya bide gülücük atıyo şebekgerçekten çok rahatladım iyi ki gitmişim
Senin ne zaman canım ayrıntılıAy dur aglicammmmokadar duygulandimki suann rabbim bizede nasip etsin boyle guzel gunleri
Sorma bacim zonguldaktydim ailemi gormeye mardine gttm ordan adanaya smdide tokata kaynanama geldm 1 aydir yollardym öldüm bittim vallaBir görünüp bir kaybolan sensin sen anlat senin nasil gidiyorr
Kızlar ya nasil biseyler almak lazım benim ilk olacak inşallah bilmiyorum o yüzden doğumda filan zaten önlük giyiyorsun dimi tamamen çıplak mi oluyor ben kapalıyım 1 lohusa takımı 2 pijama takımı yeterli olur mu sizceBence tam takım al geceliğinde olsun pijamanda.
Ben mesela ilk pijama giydim ama altıma bişey giymedim yorganı örtüler bitti . Bebek gelincede geceliğin ön düğmeleri sök ililkle zor geliyor pijamayı yukarıya sıyırıp emzirdim hep.
Evet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedimIkisinden de alacağım zaten hem normal pijama hemde gecelik. Ama dedigin iyi oldu kuzum özellikle renk için dikkat etmek iyi olacak.
Birde seyi merak ediyorum sezeryan dogum sonrasi da vajinal dogum sonrasi gini cok yogun kanama oluyor mu ?
Ben suan 18 haftamdayim zonguldaga gitmeyi bekliyorum gitmedm daha hic hastaneyeSenin ne zaman canım ayrıntılı
Ayni benKızlar ya nasil biseyler almak lazım benim ilk olacak inşallah bilmiyorum o yüzden doğumda filan zaten önlük giyiyorsun dimi tamamen çıplak mi oluyor ben kapalıyım 1 lohusa takımı 2 pijama takımı yeterli olur mu sizce
Evet cerrahi önlük giydiriyorlar ama arkası açıkKızlar ya nasil biseyler almak lazım benim ilk olacak inşallah bilmiyorum o yüzden doğumda filan zaten önlük giyiyorsun dimi tamamen çıplak mi oluyor ben kapalıyım 1 lohusa takımı 2 pijama takımı yeterli olur mu sizce
İyi canım varmış daha zamanınBen suan 18 haftamdayim zonguldaga gitmeyi bekliyorum gitmedm daha hic hastaneye
Bebegi bikere hissettm dahada oynamadi bu yaramaz duygularimla oynuyor ne zaman hareket etcek durtup duruyom tık yokkİyi canım varmış daha zamanın
1haftaya kalmaz net hissedersin bence 19 20 hatta 22 leri bulabiliyorBebegi bikere hissettm dahada oynamadi bu yaramaz duygularimla oynuyor ne zaman hareket etcek durtup duruyom tık yokk
Onumuzdeki hafta detatli ultrason icin gitsemmi aceba1haftaya kalmaz net hissedersin bence 19 20 hatta 22 leri bulabiliyor
19 erken gibi 20 yada 21 daha iyi diyorlar canımOnumuzdeki hafta detatli ultrason icin gitsemmi aceba
Allahım nasıl net cıkmış bu yakışıklıda yaa o surat ne tatlı öyle yiceem maşallah maşallahEki Görüntüle 3626554 Eki Görüntüle 3626556 Eki Görüntüle 3626557 Eki Görüntüle 3626555
Kızlarr çok duygusalım ağla ağla gözlerimde yaşlar kalmadışu tipe bakarmısınız utangaç çıktı benim yağız oğlan 1 saat organlarına baktık hep elleri aşağıda ve yumruk yapmıştı hiç açmadı sonrasında bi 15 dk yürüdüm çıkolata yedim geldim artık yüzüne bakıcaz resimlerdeki gibi ellerini yüzüne kapattı bide hareket çekti bize habire dürtükledik pozisyonu değişsin diye böyle pozlar çıktı Allaha şükür sağlıklı bi bebişmiş aynı baba tarafına benziyor benimle bi alakası yok bi kulakları ve burnu benziyor minnacık kulakları var bide kistim vardı benim alttan muayne etti bunu doğumdan sonra bakalım dedi galiba aldırmam gerekebilirmiş tam net değil ama normal doğum olursa alınır doğumda dedi şuanlık bi o sorun var bebişe etki etmiyormuş doktorun dediği şey çok keyfine düşkün bi bebiş ve somurtuk arada gülücük attı bize o kadar rahatladım ki iyi ki gitmişim dedim yani sonrasında devlet hastanesine gittim dedim ben detaylıyı oldum geldim ne hızlısın dedi hemen baktı oda kist için dedi doğumdan sonra gel tamam dedim sonra kan tahlilim 8.7 ye düşmüş doktor bayılma tarzında bi durumun olursa kan takviyesi yapabiliriz sana dedi talesemiyim ben kızlar şuanlık öyle bi durum yok dedim magnezyuma başlıycam onu yazdı bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı hiçte yaptırasım yok ama kesinlikşe yaptır diyor emin değilim o konuda onun haricinde herşey çok güzeldi bebeğimi gördüm sağlıklı olduğunu biliyorummm muhteşem bi gündü darısı sizlerin başına kızlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?