Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay dur aglicammmmokadar duygulandimki suann rabbim bizede nasip etsin boyle guzel gunleri

Ikisinden de alacağım zaten hem normal pijama hemde gecelik. Ama dedigin iyi oldu kuzum özellikle renk için dikkat etmek iyi olacak.
Birde seyi merak ediyorum sezeryan dogum sonrasi da vajinal dogum sonrasi gini cok yogun kanama oluyor mu ?

Ne güzel valla sevindim canim senin adına inşallah bizlerde böyle mutlu ayrılırız muayeneden

Demi nokta kadardılar ya yok susam tanesi yok haşhaş
Maşallah canım tekrardan Allah herkese bunu yaşamayı nasip etsin öyle büyük bir şey atlattık ki ben hala hayret ediyorum onca detay teferruat.. çok şükür

Kızlar ya nasil biseyler almak lazım benim ilk olacak inşallah bilmiyorum o yüzden doğumda filan zaten önlük giyiyorsun dimi tamamen çıplak mi oluyor ben kapalıyım 1 lohusa takımı 2 pijama takımı yeterli olur mu sizce

Evet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedim

Ayni ben suan bende ne alacam ne almicam derdine dustum

Evet cerrahi önlük giydiriyorlar ama arkası açık sonra hemen sedyeye aldıkları için sıkıntı olmuyor üstüne örtüye örtüyorlar.ilk doğumumda ben açıktım bunda da sıfır bone üzerine cerrahi bone takmayı düşünüyorum çünkü cerrahi bone hem şeffaf hem yatınca düşüyor gidiyor

Allahım nasıl net cıkmış bu yakışıklıda yaa o surat ne tatlı öyle yiceem maşallah maşallah

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 18 haftalık gebelik Plesenta aşağıda tanısı koyuldu kasık ağrılarım var demiştim dinlenince geçer demişti istirahat et dedi doktor ama geçmedi numarasını verdi mesaj yazdım uzaktaydı gidemedim ağrılarım geçmedi magnezyum kullanmalı mıyım diye evet kullan dedi ve progestan alabilirsin kendisi yazmadı yani. Başından savıyor gibi hissettim acayip sinirlendim başka doktora gittim o da yazmadı progestan sadece magvital magnezyum yazdı kullanan var mı ve sizce iyi gelir mi?
Geçen hafta da ultrason girdim şimdi de girmek zorunda kaldım doktor bakmak istedi Plesenta aşağıda diye bu yüzden içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…