- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.581
Sağol kuzum,Amin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahCherry Mom canımm çok mutlu oldum ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah darısı bizlerin başına
cebellato az kaldı canım, sorunsuz geçecek inşallah ve çıkacaksın hastaneden
Ay kızlar rahatladım şimdi, benim perinatolog erkek ne kadar moderine olsamda hep bir utangaçlık var içimde erkek drlara karşı
İnşallah canım çok teşekkür ederim desteğiniz için sorun olmaz inşallahDualarımız seninle canım bu kadar hamişin duasıyla her şey güzel gececek inşallah
İnşallah canım inşallahCherry Mom canımm çok mutlu oldum ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah darısı bizlerin başına
cebellato az kaldı canım, sorunsuz geçecek inşallah ve çıkacaksın hastaneden
Evet kanka mecbur bırakmasın Allah, gerekirse çıplak bile yatılırMaalesef ki canım insan utanıyor, bir kocama serbestkadın erkek farketmez gerçekten insan çekiniyor ama başa gelincede çok bakılıyor, ilk hamileliğim de hep bakılıyordu bana bunda hiç baktırmadım, zaten doktora çok az gidiyorum
İnşallah canım inşallahbebişte 500 gram olmuş haftasına göre önde gidiyor dedi doktorum inşallah sorunsuz geçsin bu hamilelik YaRabbi
Evet kanka mecbur bırakmasın Allah, gerekirse çıplak bile yatılırtövbe estağfurullah
Kızlar demir ilaci bir tek bana yarıyor herhalde 1 buçuk aydır kullanıyorum ve kullandığımdan beri afedersiniz günde en az 2 3 kere çıkıyorum lavaboyaAy inşallah benimki gecicidir söylediğin gibi olmaz kuzum yacok zorlayıcı birsey çünkü insan tedirgin oluyor. Ne ağrısı yaşıyorsun anlayamıyorsun da. Vallahi geriyor beni.
Canım Allah yardimcin olsun insallah ev daha iyi gelir psikolojik olarak da serklaji da kolaylıkla atlatırsın umarimÇok sağol canımsın tamamen yatacak mıyım acaba napıcam
Benim ilaçta rahatsız etmedi şükür hatta ara ara ishal gibi oluyorum daha önce başka marka kan ilanlarında hep kabız olur bırakırdım ilacıKızlar demir ilaci bir tek bana yarıyor herhalde 1 buçuk aydır kullanıyorum ve kullandığımdan beri afedersiniz günde en az 2 3 kere çıkıyorum lavaboya
Tamam kuzum kefirim var iceyim hemen. Teşekkür ederimKanka avokado ve kefir en iyi çözüm
Zeytinyağı içebiliyorsan bir kaşık zeytinyağı iç sabah aç karnına
Dogru canım haklısın bak meyve üzerine su iyi fikir.Canım ben rahatsız hissedersem sabah kuru erik yiyip üstüne su ıcıyorum hatta hani meyve çok yemiyorsun ama meyve sonrası peşine su içince de ishale sebep olduğu için oda kolaylık sağlayabilir
Merhaba canım. İyi olmaya çalışıyorum henüz çıkmadı 1 haftamız var daha
Canım ama herhangibir sikayetin bir riskin yoksa kan sulandırıcı baslamasi biraz riskli degil mi. Sen yine baska doktor görüşü almadan baslama derim ben. Kan sulandırıcı öyle rastgele kullanilacak bir ilac degil hamilelikte. Dikkatli ol lütfenKızlar unutmadan benim gibi kilo sorunu olan varsa. 80 85 kg üstü perinatolog kan sulandirici önerdi Coraspin 37.haftaya kadr kullan dedi. Öncesinde tahlil ver sorun yoksa dr un yazsın başla ne olur ne olmaz dedi. Sizde dr larınıza danışabilirsiniz.
Sen nasılsın peki canım? Stres yapmamaya çalış ama modun düşük görünüyorMerhaba canım. İyi olmaya çalışıyorum henüz çıkmadı 1 haftamız var daha
Canım benimki demir ilacindan olmadı ya, muhtemelen biraz beslenme ile alakali oldu. Demire baslayali 20 günü gecti ilk defa yasadim. Ilactan oldugunu düşünmüyorum bendeKızlar demir ilaci bir tek bana yarıyor herhalde 1 buçuk aydır kullanıyorum ve kullandığımdan beri afedersiniz günde en az 2 3 kere çıkıyorum lavaboya
Evet canım gerçekten öyle çok teşekkür ederim inşallah bu düşündüğümüz son kötü şey olsunAyy maşallah canım, inşallah ya sorunsuz geçer bundan sonrası, bununla kalsın, annelik böyle bir şey işte, her şeye göğüs geriyorsun yeter ki onun iyi olduğu haberini alıncaya dek her şey geçiyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim ev kesinlikle psikolojik olarak daha iyiCanım Allah yardimcin olsun insallah ev daha iyi gelir psikolojik olarak da serklaji da kolaylıkla atlatırsın umarim
Canım inşallah hersey yolunda gidecek. Allahım kolaylıklar versin size. Bebisine ve sana da saglikla cikip evinize gitmeyi nasip etsinİnşallah canım çok teşekkür ederim ev kesinlikle psikolojik olarak daha iyi
Ben çok genişim galiba yaAy kızlar rahatladım şimdi, benim perinatolog erkek ne kadar moderine olsamda hep bir utangaçlık var içimde erkek drlara karşı
Herşeyi deneyip bu kez ishal oluyormuşsunTamam kuzum kefirim var iceyim hemen. Teşekkür ederim
Dogru canım haklısın bak meyve üzerine su iyi fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?