Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay kızlar rahatladım şimdi, benim perinatolog erkek ne kadar moderine olsamda hep bir utangaçlık var içimde erkek drlara karşı

Maalesef ki canım insan utanıyor, bir kocama serbest kadın erkek farketmez gerçekten insan çekiniyor ama başa gelincede çok bakılıyor, ilk hamileliğim de hep bakılıyordu bana bunda hiç baktırmadım, zaten doktora çok az gidiyorum

Cherry Mom canımm çok mutlu oldum ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah darısı bizlerin başına

cebellato az kaldı canım, sorunsuz geçecek inşallah ve çıkacaksın hastaneden
İnşallah canım inşallah bebişte 500 gram olmuş haftasına göre önde gidiyor dedi doktorum inşallah sorunsuz geçsin bu hamilelik YaRabbi

Evet kanka mecbur bırakmasın Allah, gerekirse çıplak bile yatılır tövbe estağfurullah

İnşallah canım inşallah bebişte 500 gram olmuş haftasına göre önde gidiyor dedi doktorum inşallah sorunsuz geçsin bu hamilelik YaRabbi

Ayy maşallah canım, inşallah ya sorunsuz geçer bundan sonrası, bununla kalsın, annelik böyle bir şey işte, her şeye göğüs geriyorsun yeter ki onun iyi olduğu haberini alıncaya dek her şey geçiyor

Ay inşallah benimki gecicidir söylediğin gibi olmaz kuzum ya cok zorlayıcı birsey çünkü insan tedirgin oluyor. Ne ağrısı yaşıyorsun anlayamıyorsun da. Vallahi geriyor beni.
Kızlar demir ilaci bir tek bana yarıyor herhalde 1 buçuk aydır kullanıyorum ve kullandığımdan beri afedersiniz günde en az 2 3 kere çıkıyorum lavaboya

Kızlar demir ilaci bir tek bana yarıyor herhalde 1 buçuk aydır kullanıyorum ve kullandığımdan beri afedersiniz günde en az 2 3 kere çıkıyorum lavaboya
Benim ilaçta rahatsız etmedi şükür hatta ara ara ishal gibi oluyorum daha önce başka marka kan ilanlarında hep kabız olur bırakırdım ilacı

Kanka avokado ve kefir en iyi çözüm
Zeytinyağı içebiliyorsan bir kaşık zeytinyağı iç sabah aç karnına
Tamam kuzum kefirim var iceyim hemen. Teşekkür ederim
Canım ben rahatsız hissedersem sabah kuru erik yiyip üstüne su ıcıyorum hatta hani meyve çok yemiyorsun ama meyve sonrası peşine su içince de ishale sebep olduğu için oda kolaylık sağlayabilir
Dogru canım haklısın bak meyve üzerine su iyi fikir.

Ya canım cok sevindim detaylıdan güzel mutlu haberlerle gelmene. Allahım sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi inşallah hepimize maşallah yaa surata bakkk Allahım hepimizin bebisini korusun. Darısı bizlerin başına. Sağlıklı haberlerle gelelim detaylıdan da her muayeneden de

Canım ama herhangibir sikayetin bir riskin yoksa kan sulandırıcı baslamasi biraz riskli degil mi. Sen yine baska doktor görüşü almadan baslama derim ben. Kan sulandırıcı öyle rastgele kullanilacak bir ilac degil hamilelikte. Dikkatli ol lütfen

Canım benimki demir ilacindan olmadı ya, muhtemelen biraz beslenme ile alakali oldu. Demire baslayali 20 günü gecti ilk defa yasadim. Ilactan oldugunu düşünmüyorum bende

Ayy maşallah canım, inşallah ya sorunsuz geçer bundan sonrası, bununla kalsın, annelik böyle bir şey işte, her şeye göğüs geriyorsun yeter ki onun iyi olduğu haberini alıncaya dek her şey geçiyor
Evet canım gerçekten öyle çok teşekkür ederim inşallah bu düşündüğümüz son kötü şey olsun

İnşallah canım çok teşekkür ederim ev kesinlikle psikolojik olarak daha iyi
Canım inşallah hersey yolunda gidecek. Allahım kolaylıklar versin size. Bebisine ve sana da saglikla cikip evinize gitmeyi nasip etsin hazir hastanedeyken detaylini da yapip gonderseler keske bir daha gitmek zorunda kalmazdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…