Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Teşekkür ederim kalın çorap çok mantıklı bak yatıyorum ya başka işim yok saçma saçma şeyleri kurmaya başladım

Kızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleri yarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
İnşallah çok güzel geçecek hiç dert etme en zorunu atlattın bence bebeğin suyu enfeksiyon daha sakıncalı serklajlı biri olarak söyleyim okuduğumuz şeyler kadar korkunç değil süreç evde daha hızlı geçiyor zaman herşey yolunda gidicek inşallah duamızdasın

Herşeyi deneyip bu kez ishal oluyormuşsun kabızdan daha iyi bence
Bi aklimdan gecmedi degil bu ihtimal de
Ama haklisin bencede ishal daha iyi kabızdan.

Bu arada kafanda kurma modlarina gecis yapmissin gözün aydın benim isim bu. Istersen birlikte kafamizda kurabiliriz

Kuzum senın bıraz psıkolojık olabılır. Neden ıkınamıyorsun onu anlamadım cocuk düser gıbı bır korku mu var. 20. Haftalara geldık hıcbır sey olmaz rahatla artık

Kuzum senın bıraz psıkolojık olabılır. Neden ıkınamıyorsun onu anlamadım cocuk düser gıbı bır korku mu var. 20. Haftalara geldık hıcbır sey olmaz rahatla artık
Ah canım iste ne bileyim ıkınmak dahi fobi oldu resmen sorma... Allahım korusun Allahıma emanet bebegim.. haklisin rahatlamak lazim artık. Saglikla kucagimiza alcaz yavrularımızı inşallah.

Kızlarr çok duygusalım ağla ağla gözlerimde yaşlar kalmadı şu tipe bakarmısınız utangaç çıktı benim yağız oğlan 1 saat organlarına baktık hep elleri aşağıda ve yumruk yapmıştı hiç açmadı sonrasında bi 15 dk yürüdüm çıkolata yedim geldim artık yüzüne bakıcaz resimlerdeki gibi ellerini yüzüne kapattı bide hareket çekti bize habire dürtükledik pozisyonu değişsin diye böyle pozlar çıktı Allaha şükür sağlıklı bi bebişmiş aynı baba tarafına benziyor benimle bi alakası yok bi kulakları ve burnu benziyor minnacık kulakları var bide kistim vardı benim alttan muayne etti bunu doğumdan sonra bakalım dedi galiba aldırmam gerekebilirmiş tam net değil ama normal doğum olursa alınır doğumda dedi şuanlık bi o sorun var bebişe etki etmiyormuş doktorun dediği şey çok keyfine düşkün bi bebiş ve somurtuk arada gülücük attı bize o kadar rahatladım ki iyi ki gitmişim dedim yani sonrasında devlet hastanesine gittim dedim ben detaylıyı oldum geldim ne hızlısın dedi hemen baktı oda kist için dedi doğumdan sonra gel tamam dedim sonra kan tahlilim 8.7 ye düşmüş doktor bayılma tarzında bi durumun olursa kan takviyesi yapabiliriz sana dedi talesemiyim ben kızlar şuanlık öyle bi durum yok dedim magnezyuma başlıycam onu yazdı bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı hiçte yaptırasım yok ama kesinlikşe yaptır diyor emin değilim o konuda onun haricinde herşey çok güzeldi bebeğimi gördüm sağlıklı olduğunu biliyorummm muhteşem bi gündü darısı sizlerin başına kızlarımm

Kızlar önceki tecrübemden aklıma geldikçe yazayım. Ben doğum için kendime hep krem açık bej falan pijama takımı almıştım ama siz siz olun takımlardan birini koyu renk alın. Doğum sonrası kanama oluyor hele ayağa kalktığınızda o yüzden koyu renkle daha rahat edersiniz. Her ne kadar depend falan alsakta insan tedirgin oluyor

Yaaa maşallah canım benim el hareketini haketmissiniz demek ki çocuğu dürtüp durunca oy Allahımin mucizeleri yaa hepsi birbirinden güzel bebislerimizin. Hepsi saglikla dogsun inşallah
Iyi olmus canim bak iyiki gitmissin için rahatladı.
Darısı biz bekleyen annişlerin başına inşallah hepimiz saglikli guzel haberlerle gelelim. Uzun sürdü mü canım

Haklısın bunu düşünmemiştim hicc. Bide gecelik tarzi mi daha iyi oluyor yoksa normal pijama tarzı mı kuzum.
Bana sanki gecelik olmasi alt tarafin kolay ulasilir olmasi daha iyiymis gibi geliyor düşününce ama

Oy oy maşallah canım baya canlı kanlı bebek oldular ya büyüdükçe güzelleşiyorlar. Çok sevndm için rahat etti artık seninde

O kadar dürttük ki tam uyuyacağu zamanda uyandırdık zorla amin canım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım 1 saat 15 dk sürdü aşırı memnun kaldım herşeyine en ayrıntısına kadar baktı sağolsun

Haklısın bunu düşünmemiştim hicc. Bide gecelik tarzi mi daha iyi oluyor yoksa normal pijama tarzı mı kuzum.
Bana sanki gecelik olmasi alt tarafin kolay ulasilir olmasi daha iyiymis gibi geliyor düşününce ama
Bence tam takım al geceliğinde olsun pijamanda.
Ben mesela ilk pijama giydim ama altıma bişey giymedim yorganı örtüler bitti . Bebek gelincede geceliğin ön düğmeleri sök ililkle zor geliyor pijamayı yukarıya sıyırıp emzirdim hep.

Oy oy maşallah canım baya canlı kanlı bebek oldular ya büyüdükçe güzelleşiyorlar. Çok sevndm için rahat etti artık seninde
Vallahi ya ondan zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum diyorum daha sen minnacıktın ne ara kocaman oldunda elini ağzına götürüyosun ya bide gülücük atıyo şebek gerçekten çok rahatladım iyi ki gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…