Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Haftanin başında birimiz ortasinda birimiz neden olmasın bence olur

Dün baya bir kasık ağrısı cektim stresimi anlatamam.. hemen kafamda senaryolar
Size söylemedim ben de kurup durma dersiniz diye dün saat 5 gibi koku almadığımı fark ettim başladım ağlamaya (hamile olmadan önce ben korona zamanından beri koku almıyorum hamilelikle koku almaya başladım) çocuk gitti ben koku almıyorum artık diye eşim şey dedi gripsin nefes alamıyorsun koku tabii alamazsın dedi sen dedi gece uyumayacaksın bu kafayla gidelim hastaneye dedi gittik başka hastaneye 6 gibi bebeğimi gördüm keyfi yerindeymiş kilosu falan herşeyi yerinde yukarı çıkmış baya baya olumlu konuştu ağır hareket yapmaman yeterli falan dedi gene de yatmaya dıkkat ediyorum öyle çok rahatladım kurmamaya söz verdim sonra gece gene kuruntu perileri geldi mantıklı

Sorma bacim zonguldaktydim ailemi gormeye mardine gttm ordan adanaya smdide tokata kaynanama geldm 1 aydir yollardym öldüm bittim valla
Ay dikkat et canım. Bol bol dinlenmeyi ihmal etme. O kadar sehir degistirmekte iyi cesaret git evine uzat bacaklarını da yattt

Hay Allahım ya seninde tuttu mu periler benden beter oluyormussun bacım
Gripsim yani esin dogru söylemiş ne bekliyorsun nefesin de tıkanır burnun da. Az bi sal kendinii. Bak güzel haberler de almışsın bizden gizli en azindan artik icin rahat olsun bir süre daha. Sonraki kontrole kadar sakin sakin yat

Evet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedim
Ay o zaman tedbirli gitmek lazim deseneee eşim hediye almıştı bir iki takım biri lohusa geceligi olanlardan, ben evde de ne var ne yok hazirlayayim da yine hastane cantama koyayım. Hazirda bulunsun. Zaten hastanede kullanacaklarimi kirlenmis getiririm evde giymeye yine lazim pijama gecelik.
Giymedigim ceyizliklerin meydana cikma zamani geldi artik desene
Tecrübesiz olunca insan gercekten bu bilgiler hayat kurtarıyor teşekkürler anamız

Geçmiş olsun öncelikle, burda plasenta asagida olup ilerleyen haftalarda yuksri cikan arkadaslarimiz cok var bilgi verirler sana korkma canım.
Usg girmekten de korkma. Sonucta kontrol altinda tutulmasi gereken bir durum olarak görüp çağırıyorsa doktorun bir bildigi vardir böyle düşün
Progestan kullan dediyse kendin saglik ocagindan yazdirip alabilirsin.

Canım inşallah hersey yolunda gidecek. Allahım kolaylıklar versin size. Bebisine ve sana da saglikla cikip evinize gitmeyi nasip etsin hazir hastanedeyken detaylini da yapip gonderseler keske bir daha gitmek zorunda kalmazdin.
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol doktora sordum onu detaylı olur mu diye onunla ilgilenecekmiş çünkü benim randevum iptal edildi Gidemediğim için

Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol doktora sordum onu detaylı olur mu diye onunla ilgilenecekmiş çünkü benim randevum iptal edildi Gidemediğim için
Cikmadan onu da halletseler senin icin de güzel olurdu bir daha istirahatini bozmazdin taburcu olduktan sonra. Insallah yardımcı olurlar da yaparlar detaylini da

Çok teşekkür Ederim canım eksik olma umarım hızlı ve güzel geçsin sürecimiz

Evet o boneler çok kötü gözüküyor hem de ya

Son düzenleme:
Önce sağlık ocağına gittim yazar mısınız diye kıyameti kopardı ben niye yazacakmışım kadın doğum doktorun niye yazmadı doktora sinirlendi hemşireyi çağırdı olay çıkardı resmen gittiğime pişman oldum o tepkiye şaşırdım üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ağladım hatta sonra kadın doğuma git diye yönlendirdi ona gittim o da yazmadı bu haftadan sonra yazmaya gerek yok kanaman yoksa dedi

Belki ihtiyacın yoktur o nedenle yazmak istememiştir. Bunun icin canını sıkma bence. Ayrıca o nasil tepkiymis oyle saglik ocagi doktorunun. Sende ona karşıt tepki verseydin keske o nasil üslup.. yazmiyorsa yazamam kadin doguma git desin tamam.

Hiç sormayın bana değil de doktora atıp tuttu bir şey olsa benim üstüme kalır bana nasıl yönlendirdi seni diye öyle tepkiler verdi ki sanki devlet meselesi benim de o ara kasık ağrım vardı zaten moralim de bozuktu duygusallığım üstümdeydi istediğim gibi cevap veremedim hep böyle yapıyor basit Prilam bile yazmamıştı kadın doğum doktoru ilk başta yazması lazım diye göndermişti değiştirilmiyor da full dolu bir daha kolay kolay gitmem ona büyük konuşmayım da

Hahaha valla balım öyle yapacağım haftaya Salı kontrolüm var o zamana kadar sıkcam dişimi

Yapabilirsen doktor değiştir canım sağlık ocağın da ki doktorunu üslup çok önemli ya daha düzgün de anlatabilirdi büyük ihtimalle başka şeye sinirliydi sana denk geldi sıkma canını bol bol dinlen farklı doktora gidebilirsende bir şansını daha dene oda uygun görmezse bol bol dinlen benim de sıkıntılıydı dün ölçtük güzel dedi dinlenince çıkıyor

Ay sonu detaylı ultrason var oraya kadar dinlenip sabredicem dinlenicem sonrasında doktoru değiştirebilirim şu an gitsem tekrar usg yine aynı şeyleri dicek eminim eli boş dönmekte var 1 haftada 3 kez usg çok olur zaten ay sonu detaylı var ama sonrasında değiştirmek benim de aklımda umarım o zamana kadar olumsuz bir şey olmaz. Dinlenince çıkıyor dimi ama ilaç kullanmamış olacağım sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…