- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.641
Tm cnm tsk ederm19 erken gibi 20 yada 21 daha iyi diyorlar canım
Size söylemedim ben de kurup durma dersiniz diye dün saat 5 gibi koku almadığımı fark ettim başladım ağlamaya (hamile olmadan önce ben korona zamanından beri koku almıyorum hamilelikle koku almaya başladım) çocuk gitti ben koku almıyorum artık diye eşim şey dedi gripsin nefes alamıyorsun koku tabii alamazsın dedi sen dedi gece uyumayacaksın bu kafayla gidelim hastaneye dedi gittik başka hastaneye 6 gibi bebeğimi gördüm keyfi yerindeymiş kilosu falan herşeyi yerinde yukarı çıkmış baya baya olumlu konuştu ağır hareket yapmaman yeterli falan dedi gene de yatmaya dıkkat ediyorum öyle çok rahatladım kurmamaya söz verdim sonra gece gene kuruntu perileri geldiHaftanin başında birimiz ortasinda birimizneden olmasın bence olur
Dün baya bir kasık ağrısı cektim stresimi anlatamam.. hemen kafamda senaryolar
Ay dikkat et canım. Bol bol dinlenmeyi ihmal etme. O kadar sehir degistirmekte iyi cesaretSorma bacim zonguldaktydim ailemi gormeye mardine gttm ordan adanaya smdide tokata kaynanama geldm 1 aydir yollardym öldüm bittim valla
Hay Allahım yaSize söylemedim ben de kurup durma dersiniz diye dün saat 5 gibi koku almadığımı fark ettim başladım ağlamaya (hamile olmadan önce ben korona zamanından beri koku almıyorum hamilelikle koku almaya başladım) çocuk gitti ben koku almıyorum artık diye eşim şey dedi gripsin nefes alamıyorsun koku tabii alamazsın dedi sen dedi gece uyumayacaksın bu kafayla gidelim hastaneye dedi gittik başka hastaneye 6 gibi bebeğimi gördüm keyfi yerindeymiş kilosu falan herşeyi yerinde yukarı çıkmış baya baya olumlu konuştu ağır hareket yapmaman yeterli falan dedi gene de yatmaya dıkkat ediyorum öyle çok rahatladım kurmamaya söz verdim sonra gece gene kuruntu perileri geldimantıklı
Ay o zaman tedbirli gitmek lazim deseneeeEvet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedim
İnşallah canım en kısa sürede nasip olur o günlerAy dur aglicammmmokadar duygulandimki suann rabbim bizede nasip etsin boyle guzel gunleri
Geçmiş olsun öncelikle, burda plasenta asagida olup ilerleyen haftalarda yuksri cikan arkadaslarimiz cok var bilgi verirler sana korkma canım.Arkadaşlar hepinize merhaba ben 18 haftalık gebelik Plesenta aşağıda tanısı koyuldu kasık ağrılarım var demiştim dinlenince geçer demişti istirahat et dedi doktor ama geçmedi numarasını verdi mesaj yazdım uzaktaydı gidemedim ağrılarım geçmedi magnezyum kullanmalı mıyım diye evet kullan dedi ve progestan alabilirsin kendisi yazmadı yani. Başından savıyor gibi hissettim acayip sinirlendim başka doktora gittim o da yazmadı progestan sadece magvital magnezyum yazdı kullanan var mı ve sizce iyi gelir mi?
Geçen hafta da ultrason girdim şimdi de girmek zorunda kaldım doktor bakmak istedi Plesenta aşağıda diye bu yüzden içim hiç rahat değil
Sorma bu kadar net bende beklemiyordum ellerine rağmen yinede görebildim şükür bunadaAllahım nasıl net cıkmış bu yakışıklıda yaa o surat ne tatlı öyle yiceem maşallah maşallah
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol doktora sordum onu detaylı olur mu diye onunla ilgilenecekmiş çünkü benim randevum iptal edildi Gidemediğim içinCanım inşallah hersey yolunda gidecek. Allahım kolaylıklar versin size. Bebisine ve sana da saglikla cikip evinize gitmeyi nasip etsinhazir hastanedeyken detaylini da yapip gonderseler keske bir daha gitmek zorunda kalmazdin.
Cikmadan onu da halletseler senin icin de güzel olurdu bir daha istirahatini bozmazdin taburcu olduktan sonra. Insallah yardımcı olurlar da yaparlar detaylini daÇok teşekkür ederim canım çok sağ ol doktora sordum onu detaylı olur mu diye onunla ilgilenecekmiş çünkü benim randevum iptal edildi Gidemediğim için
Çok teşekkür Ederim canım eksik olma umarım hızlı ve güzel geçsin sürecimizİnşallah çok güzel geçecek hiç dert etme en zorunu atlattın bence bebeğin suyu enfeksiyon daha sakıncalı serklajlı biri olarak söyleyim okuduğumuz şeyler kadar korkunç değil süreç evde daha hızlı geçiyor zaman herşey yolunda gidicek inşallah duamızdasın
Keşke canım inşallah yaparlar yaCikmadan onu da halletseler senin icin de güzel olurdu bir daha istirahatini bozmazdin taburcu olduktan sonra. Insallah yardımcı olurlar da yaparlar detaylini da
Tecrübeli anneler bizi aydinlatınAyni bensuan bende ne alacam ne almicam derdine dustum
Evet o boneler çok kötü gözüküyor hem de yaEvet cerrahi önlük giydiriyorlar ama arkası açıksonra hemen sedyeye aldıkları için sıkıntı olmuyor üstüne örtüye örtüyorlar.ilk doğumumda ben açıktım bunda da sıfır bone üzerine cerrahi bone takmayı düşünüyorum çünkü cerrahi bone hem şeffaf hem yatınca düşüyor gidiyor
Önce sağlık ocağına gittim yazar mısınız diye kıyameti kopardı ben niye yazacakmışım kadın doğum doktorun niye yazmadı doktora sinirlendi hemşireyi çağırdı olay çıkardı resmen gittiğime pişman oldum o tepkiye şaşırdım üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ağladım hattaGeçmiş olsun öncelikle, burda plasenta asagida olup ilerleyen haftalarda yuksri cikan arkadaslarimiz cok var bilgi verirler sana korkma canım.
Usg girmekten de korkma. Sonucta kontrol altinda tutulmasi gereken bir durum olarak görüp çağırıyorsa doktorun bir bildigi vardir böyle düşün
Progestan kullan dediyse kendin saglik ocagindan yazdirip alabilirsin.
Belki ihtiyacın yoktur o nedenle yazmak istememiştir. Bunun icin canını sıkma bence. Ayrıca o nasil tepkiymis oyle saglik ocagi doktorunun. Sende ona karşıt tepki verseydin keske o nasil üslup.. yazmiyorsa yazamam kadin doguma git desin tamam.Önce sağlık ocağına gittim yazar mısınız diye kıyameti kopardı ben niye yazacakmışım kadın doğum doktorun niye yazmadı doktora sinirlendi hemşireyi çağırdı olay çıkardı resmen gittiğime pişman oldum o tepkiye şaşırdım üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ağladım hattasonra kadın doğuma git diye yönlendirdi ona gittim o da yazmadı bu haftadan sonra yazmaya gerek yok kanaman yoksa dedi
Hiç sormayın bana değil de doktora atıp tuttu bir şey olsa benim üstüme kalır bana nasıl yönlendirdi seni diye öyle tepkiler verdi ki sanki devlet meselesi benim de o ara kasık ağrım vardı zaten moralim de bozuktu duygusallığım üstümdeydi istediğim gibi cevap veremedim hep böyle yapıyor basit Prilam bile yazmamıştı kadın doğum doktoru ilk başta yazması lazım diye göndermişti değiştirilmiyor da full dolu bir daha kolay kolay gitmem ona büyük konuşmayım daBelki ihtiyacın yoktur o nedenle yazmak istememiştir. Bunun icin canını sıkma bence. Ayrıca o nasil tepkiymis oyle saglik ocagi doktorunun. Sende ona karşıt tepki verseydin keske o nasil üslup.. yazmiyorsa yazamam kadin doguma git desin tamam.
Hahaha valla balım öyle yapacağım haftaya Salı kontrolüm var o zamana kadar sıkcam dişimiHay Allahım yaseninde tuttu mu periler benden beter oluyormussun bacım
Gripsim yani esin dogru söylemiş ne bekliyorsun nefesin de tıkanır burnun da. Az bi sal kendinii. Bak güzel haberler de almışsın bizden gizlien azindan artik icin rahat olsun bir süre daha. Sonraki kontrole kadar sakin sakin yat
Yapabilirsen doktor değiştir canım sağlık ocağın da ki doktorunu üslup çok önemli ya daha düzgün de anlatabilirdi büyük ihtimalle başka şeye sinirliydi sana denk geldi sıkma canını bol bol dinlen farklı doktora gidebilirsende bir şansını daha dene oda uygun görmezse bol bol dinlen benim de sıkıntılıydı dün ölçtük güzel dedi dinlenince çıkıyorÖnce sağlık ocağına gittim yazar mısınız diye kıyameti kopardı ben niye yazacakmışım kadın doğum doktorun niye yazmadı doktora sinirlendi hemşireyi çağırdı olay çıkardı resmen gittiğime pişman oldum o tepkiye şaşırdım üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ağladım hattasonra kadın doğuma git diye yönlendirdi ona gittim o da yazmadı bu haftadan sonra yazmaya gerek yok kanaman yoksa dedi
Ay sonu detaylı ultrason var oraya kadar dinlenip sabredicem dinlenicem sonrasında doktoru değiştirebilirim şu an gitsem tekrar usg yine aynı şeyleri dicek eminim eli boş dönmekte var 1 haftada 3 kez usg çok olur zaten ay sonu detaylı var ama sonrasında değiştirmek benim de aklımda umarım o zamana kadar olumsuz bir şey olmaz. Dinlenince çıkıyor dimi ama ilaç kullanmamış olacağım sorun olmaz inşallahYapabilirsen doktor değiştir canım sağlık ocağın da ki doktorunu üslup çok önemli ya daha düzgün de anlatabilirdi büyük ihtimalle başka şeye sinirliydi sana denk geldi sıkma canını bol bol dinlen farklı doktora gidebilirsende bir şansını daha dene oda uygun görmezse bol bol dinlen benim de sıkıntılıydı dün ölçtük güzel dedi dinlenince çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?