Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hatta ben alacaktım ama Joie’nin bu ürünü Türkiye’de satışta bile değil. Yurtdışından getirttim. Genelde puset tercih ediliyor.

Kanka sence peki pusetmi kullanışlı yoksa bumu? Yoksa hepsini alayım mı

ben puset diyorum daha cok puset kullandım ama cok yürüyüş yaparım yada gezmeye giderim diyorsan yatay olanda daha rahat uyur bebeğin ozaman diğerinide alcaksın bacım
Kanka eşimde düzden yana, o zaman puset kullanmayacakmıyım dışarda mesela şu an düşünüyorum yurtdışı falan çıktığımızda düz daha avantajlı olur gezerken diye, pusetimi çıkarsam listeden

kız arabanızın içi için puset lazım ama onu nasıl yapcaksınız?

düz olanı araba içine almıyorlarmı kanka aydınlat beni detaylı
kanka arabanın içine alırsında yan koyabilirsin büyük cünki kemerini felan bağlamak için güvenlik için pusetde alman gerek
bide karı koca maşallah uzun boylusunuz sizin oturak arkaya kadar gidiyordur

Evet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedim
Ayy bu ben 3 tane götürdüm üçü de pert oldu o neydi öyle ya bir paket depend almıştım normal ped hikaye zaten sonra depend de yetmedi eşimi tekrar gönderdim almaya

kanka arabanın içine alırsında yan koyabilirsin büyük cünki kemerini felan bağlamak için güvenlik için pusetde alman gerek
bide karı koca maşallah uzun boylusunuz sizin oturak arkaya kadar gidiyordur
Aşkım şimdi beni üzecek olan şey ben ona o kadar para verip alırım, sonra 2 kere yatırırım bir dahada kullanmazsam üzülürüm, şöyle 6 ay doya doya kullanabileceğimi bilsem almak istiyorum

Bebekler dışarıyı görmek istiyor dümdüz yatmayı çok sevmiyorlar ki bence puset al dümdüz yattıkları zaman dilimi 0-2 ay falan

Aşkım şimdi beni üzecek olan şey ben ona o kadar para verip alırım, sonra 2 kere yatırırım bir dahada kullanmazsam üzülürüm, şöyle 6 ay doya doya kullanabileceğimi bilsem almak istiyorum
ozaman düz olandan vazgec bacım cünki cok kullanılmıyor o

Ve daha bir sürü

Eklentiler

• IMG_4984.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4985.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4986.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4989.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_4988.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4987.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 34
Bende hala prilam ve zofer kullanıyorum, bırakınca hemen başlıyor bulantı ve kusmalar. Doktor devam et ilaca dedi içiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…