- 9 Mayıs 2022
- 976
- 1.577
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.701
Hatta ben alacaktım ama Joie’nin bu ürünü Türkiye’de satışta bile değil. Yurtdışından getirttim. Genelde puset tercih ediliyor.İlk aylar sık ve uzun çıkmayı planlıyorsan gerekli, çünkü pusetteki pozisyon bebeğin omurgası için çok iyi olmuyor. Genelde tercih edilmeyen bir ürün ama yurtdışında da hep bundan görüyorum. Onlar da hep dışarıda ama
Kanka sence peki pusetmi kullanışlı yoksa bumu? Yoksa hepsini alayım mıbenim direk bununla birlikde 3lü set vardı hem puset hem bu attığın resimdeki birde büyüdükden sonra oturaklı, bebişin uyurken düz yatsın rahat olsun diye düşünüyorsan cok kullanışlı evdeki gibi uyuyor bebişin
Evet genelde hep puset var o yüzden ikilemde kaldım canımHatta ben alacaktım ama Joie’nin bu ürünü Türkiye’de satışta bile değil. Yurtdışından getirttim. Genelde puset tercih ediliyor.
ben puset diyorumKanka sence peki pusetmi kullanışlı yoksa bumu? Yoksa hepsini alayım mı
Kanka eşimde düzden yana, o zaman puset kullanmayacakmıyım dışardaben puset diyorumdaha cok puset kullandım ama cok yürüyüş yaparım yada gezmeye giderim diyorsan yatay olanda daha rahat uyur bebeğin ozaman diğerinide alcaksın bacım
kız arabanızın içi için puset lazım ama onu nasıl yapcaksınız?Kanka eşimde düzden yana, o zaman puset kullanmayacakmıyım dışardamesela şu an düşünüyorum yurtdışı falan çıktığımızda düz daha avantajlı olur gezerken diye, pusetimi çıkarsam listeden
düz olanı araba içine almıyorlarmı kankakız arabanızın içi için puset lazım ama onu nasıl yapcaksınız?
kanka arabanın içine alırsında yan koyabilirsin büyük cünkidüz olanı araba içine almıyorlarmı kankaaydınlat beni detaylı
Araba geniş aşko ama ben puset kesin alacam, düzüde düşünecemkanka arabanın içine alırsında yan koyabilirsin büyük cünkikemerini felan bağlamak için güvenlik için pusetde alman gerek
bide karı koca maşallah uzun boylusunuz sizin oturak arkaya kadar gidiyordur
Ayy bu benEvet oluyor canım hatta ben hastaneye 2 full takım götürmüştüm hepsi kirlendi eşimi eve gönderdim pijama çekmecemde ne var ne yok getir dedim
Aşkım şimdi beni üzecek olan şey ben ona o kadar para verip alırım, sonra 2 kere yatırırım bir dahada kullanmazsam üzülürüm, şöyle 6 ay doya doya kullanabileceğimi bilsem almak istiyorumkanka arabanın içine alırsında yan koyabilirsin büyük cünkikemerini felan bağlamak için güvenlik için pusetde alman gerek
bide karı koca maşallah uzun boylusunuz sizin oturak arkaya kadar gidiyordur
Ben kullanmadım şapka ve eldiven ama yaz bebeğiydi bunda da dışarda anca takarımKızlar evde şapka takacakmıyız bebeğin başına
Bebekler dışarıyı görmek istiyor dümdüz yatmayı çok sevmiyorlar ki bence puset alKanka eşimde düzden yana, o zaman puset kullanmayacakmıyım dışardamesela şu an düşünüyorum yurtdışı falan çıktığımızda düz daha avantajlı olur gezerken diye, pusetimi çıkarsam listeden
haber et bizede son kararınıAraba geniş aşko ama ben puset kesin alacam, düzüde düşünecem
ozaman düz olandan vazgec bacım cünki cok kullanılmıyor oAşkım şimdi beni üzecek olan şey ben ona o kadar para verip alırım, sonra 2 kere yatırırım bir dahada kullanmazsam üzülürüm, şöyle 6 ay doya doya kullanabileceğimi bilsem almak istiyorum
Bende hala prilam ve zofer kullanıyorum, bırakınca hemen başlıyor bulantı ve kusmalar. Doktor devam et ilaca dedi içiyorum halaKızlar ben hala mide bulantısı yaşıyorum ya
Prilam kullanmayı birkaç gündür bıraktım
Bir gün çıkarmadan atlatıyorsam diğer günü çıkarıyorum bulantıdan muzdaribim halabenim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz
Beslenme planınız var mı şöyle şöyle yemekler yiyorum bana iyi geliyor diyebileceğiniz
kanka ben bundan almayı düşünüyorum "donna" markasıVe daha bir sürü
Ben genelde banyo yaptırdiktan sonra kullanmıştım onun haricinde kullanmadım ayrıca eldivende hiç kullanmadımKızlar evde şapka takacakmıyız bebeğin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?