Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tabikiii BEEEEEN
Bu haftaya kadar 2 kez oldum kuzum kan uyuşmazlığı iğnesi. Galiba 3.yü de yaptırırım birkac haftaya
Aaaa neden o kadar oldun ki canım ben bugün dr. Gittim Cerrahpaşa’ya. İlk gebeliğim benim. Bana dedi ki kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Bende şaşırdım açıkçası. Senin kanaman olmuş muydu

Aaaa neden o kadar oldun ki canım ben bugün dr. Gittim Cerrahpaşa’ya. İlk gebeliğim benim. Bana dedi ki kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Bende şaşırdım açıkçası. Senin kanaman olmuş muydu
Benim bildiğim ilk gebelikte aşı yapmıyorlar 2. Gebelikte yapılıyor veya düşük sonrası gebelik gerçekleşmişse o zamanda iğne yapıyorlar ondan yapmıyoruz demiştir

Benim bildiğim ilk gebelikte aşı yapmıyorlar 2. Gebelikte yapılıyor veya düşük sonrası gebelik gerçekleşmişse o zamanda iğne yapıyorlar ondan yapmıyoruz demiştir
Ben hep farklı dr gittim ve gittiğim her dr 28. Haftada olacaksın demişti. Şimdi Cerrahpaşa öyle deyince bi aklım takıldı

Canım banada hep öyle demişlerdi. Bugün 27 haftayım dr gittim bana kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Yarın başka dr gitsem mi diye düşünüyorum bende. Benim ilk gebeliğim
Canım normalde 28. Haftadan önce yapmıyorlar eger kanama vs yoksa tabii benim bir oğlum var onda da 28. Haftada ve doğumdan sonra yapılmıştı

Bende sırtüstü yatmaya alıştım galiba sağıma soluma cok uzun yatamıyorum. Oglumu da alistridim heralde, o da ben saga sola dönünce dönmeye çalışıyor rahat edemiyor uyandiriyor beni
Zaten tuvalet konusunda hepimiz aynıyız heralde her dk gitsek gideriz

vallaha yandık şimdiden nefes darlığı var baya zorlanıcaz kuzum şuan benim bebem 1 kgya yakın dayanamıyoz 2 bucuk fln olunca düşünemiom
Ay bebisler sağlıkla büyüsün de napalim biraz nefes darlığı biraz tuvalete git gelle geciririz 3.trimesteri.
Gece acıkınca bile yavrum kilo alsın onun sevdigi biseyler yiyim düşüncesi ile yiyorum ben kendi canımın istedigini degilde

Evet canım kanama vs oldu bende. 2 kez kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Koruyuculuk haftasi dolduğunda belki yeniden yaptirabilirim doktorum ne derse o.
Normalde kanama olsun olmasin 28.haftada vuruluyorsun. Bencede baska doktora sor sen.

Ilk gebelikte de yapılıyor canım. 28.haftada vurduruyorlar. Hamile isen kan uyuşmazlığı varsa 28 haftada igne oluyorsun.

Canım normalde 28. Haftadan önce yapmıyorlar eger kanama vs yoksa tabii benim bir oğlum var onda da 28. Haftada ve doğumdan sonra yapılmıştı
Yok ben hani iğneyi yazdırayım bulamam falan belki diye düşündüğüm için bu haftada gittim. Ama kanama yoksa hiç yapmadıklarını sadece doğumdan sonra yaptıklarını söylediler. Yoksa bende şimdi yaptırmak için gitmedim. Çünkü bazen bulunamıyabiliyormuş iğne aşılama sürecinde çok karşılaştığımız için bu durumlarla önden önlem alalım dedik ama başka bişey çıktı karşımıza

Evet canım banada öyle söylemişlerdi gittiğim her dr. kanama olursa erken haftalarda olmazsa 28. Haftada diye. Cerrahpaşa da kanama yoksa yapmıyoruz sadece doğumdan sonra yapıyoruz dedi birde iğneyi sen eczaneden mi aldın yoksa kanaman olduğu için acilde mi yaptılar.

Kuzum kaşar peyniri yiyorum,yanında biraz yogurt yada kefir içiyorum. Iste az bi tutsun diye de çubuk kraker ekliyorum gece aç yatinca sabahta gec kahvalti edince cok zorlanıyorum cocuum cok ac kaliyor çünkü .
oyy bende bebek için muz yiyorum en cok, yoğurt ve süt hergün zaten

Canım benim sen baska doktora git. Normal bir kadın dogum hastanesine git. Cerrahpasa ya özel bir tutum bu belli ki.
Canım ben ilk ignemi devletin aciline gitmistim orda bana recete ettiler, sonra eczacilar birligi var gidip oradan receten ile aliyorsun. Ama gün icinde getirebilirlerse getiriyorlar. Onu receteli oldugu icin ucretsiz oldum.
2.igneyi özele gidiyorum, orda bir islem yaptirdim ve işlemden sonra doktorum hemen yapalım dedi kontrole gittigimizde, özel hastanenin acilinde ellerinde oluyor orda da 2800 civarı bir ödeme yaptık igneyi getirip hemen vurdular.

Aslında özelde olmak konfor açısından ve ulaşılabilir olmasi açısından daha kolay. Ama iste isin maddi kısmı var

oyy bende bebek için muz yiyorum en cok, yoğurt ve süt hergün zaten
Ben bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeye
Ya ben en cok ne yiyecegime karar veremiyorum acıkıyorum ama mutfakta dolasip dolasip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…