- 10 Haziran 2024
- 1.651
- 2.064
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.161
biz aynıyız kuzum aynı gün hatta herşeyimiz olmuşturYaa ben de çok merak ediyorum 850 gr olmuşuzdur yarın gtcem heyet raporu almaya o zmn gorcem oğluşumu ben de
Takibimdesin güzelimbiz aynıyız kuzum aynı gün hatta herşeyimiz olmuştur
Aaaa neden o kadar oldun ki canımTabikiii BEEEEEN
Bu haftaya kadar 2 kez oldum kuzum kan uyuşmazlığı iğnesi. Galiba 3.yü de yaptırırım birkac haftaya
Canım banada hep öyle demişlerdi. Bugün 27 haftayım dr gittim bana kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Yarın başka dr gitsem mi diye düşünüyorum bende. Benim ilk gebeliğimBen sordum da canım 28. Haftada gel iğnesini yapacağız demişti doktorum
Benim bildiğim ilk gebelikte aşı yapmıyorlar 2. Gebelikte yapılıyor veya düşük sonrası gebelik gerçekleşmişse o zamanda iğne yapıyorlar ondan yapmıyoruz demiştirAaaa neden o kadar oldun ki canımben bugün dr. Gittim Cerrahpaşa’ya. İlk gebeliğim benim. Bana dedi ki kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Bende şaşırdım açıkçası. Senin kanaman olmuş muydu
Ben hep farklı dr gittim ve gittiğim her dr 28. Haftada olacaksın demişti. Şimdi Cerrahpaşa öyle deyince bi aklım takıldıBenim bildiğim ilk gebelikte aşı yapmıyorlar 2. Gebelikte yapılıyor veya düşük sonrası gebelik gerçekleşmişse o zamanda iğne yapıyorlar ondan yapmıyoruz demiştir
Canım normalde 28. Haftadan önce yapmıyorlar eger kanama vs yoksa tabii benim bir oğlum var onda da 28. Haftada ve doğumdan sonra yapılmıştıCanım banada hep öyle demişlerdi. Bugün 27 haftayım dr gittim bana kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Yarın başka dr gitsem mi diye düşünüyorum bende. Benim ilk gebeliğim
Bende sırtüstü yatmaya alıştım galiba sağıma soluma cok uzun yatamıyorum. Oglumu da alistridim heralde, o da ben saga sola dönünce dönmeye çalışıyor rahat edemiyor uyandiriyor beniAlın bendende de o kadar artık gece aç yatıyorum ki daha çok zorlamayayım ama bu gece zordu uyumak sana dön sola dön hele sırt üstü imkansız uzanmak sanki midem ağzıma geliyor sıkışıyorum küçük tuvalet gelince de hiç duramıyorum yerimde
Valla ben simdiden öyleyimYa beni en çok yoran tuvaletti bi ara kapısının önündemi yatsam diyordum git gel zor oluyor
Ay bebisler sağlıkla büyüsün de napalim biraz nefes darlığı biraz tuvalete git gelle geciririz 3.trimesteri.vallaha yandık şimdiden nefes darlığı var baya zorlanıcaz kuzumşuan benim bebem 1 kgya yakın dayanamıyoz 2 bucuk fln olunca düşünemiom
ne yiyorsun meselaAy bebisler sağlıkla büyüsün de napalim biraz nefes darlığı biraz tuvalete git gelle geciririz 3.trimesteri.
Gece acıkınca bile yavrum kilo alsın onun sevdigi biseyler yiyim düşüncesi ile yiyorum ben kendi canımın istedigini degilde
Evet canım kanama vs oldu bende. 2 kez kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Koruyuculuk haftasi dolduğunda belki yeniden yaptirabilirim doktorum ne derse o.Aaaa neden o kadar oldun ki canımben bugün dr. Gittim Cerrahpaşa’ya. İlk gebeliğim benim. Bana dedi ki kanamanız yoksa yapmıyoruz dedi. Bende şaşırdım açıkçası. Senin kanaman olmuş muydu
Kuzum kaşar peyniri yiyorum,yanında biraz yogurt yada kefir içiyorum. Iste az bi tutsun diye de çubuk kraker ekliyorumne yiyorsun mesela
Ilk gebelikte de yapılıyor canım. 28.haftada vurduruyorlar. Hamile isen kan uyuşmazlığı varsa 28 haftada igne oluyorsun.Benim bildiğim ilk gebelikte aşı yapmıyorlar 2. Gebelikte yapılıyor veya düşük sonrası gebelik gerçekleşmişse o zamanda iğne yapıyorlar ondan yapmıyoruz demiştir
Yok ben hani iğneyi yazdırayım bulamam falan belki diye düşündüğüm için bu haftada gittim. Ama kanama yoksa hiç yapmadıklarını sadece doğumdan sonra yaptıklarını söylediler. Yoksa bende şimdi yaptırmak için gitmedim. Çünkü bazen bulunamıyabiliyormuş iğneCanım normalde 28. Haftadan önce yapmıyorlar eger kanama vs yoksa tabii benim bir oğlum var onda da 28. Haftada ve doğumdan sonra yapılmıştı
Evet canım banada öyle söylemişlerdi gittiğim her dr. kanama olursa erken haftalarda olmazsa 28. Haftada diye. Cerrahpaşa da kanama yoksa yapmıyoruz sadece doğumdan sonra yapıyoruz dediEvet canım kanama vs oldu bende. 2 kez kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Koruyuculuk haftasi dolduğunda belki yeniden yaptirabilirim doktorum ne derse o.
Normalde kanama olsun olmasin 28.haftada vuruluyorsun. Bencede baska doktora sor sen.
oyyKuzum kaşar peyniri yiyorum,yanında biraz yogurt yada kefir içiyorum. Iste az bi tutsun diye de çubuk kraker ekliyorumgece aç yatinca sabahta gec kahvalti edince cok zorlanıyorum cocuum cok ac kaliyor çünkü .
Canım benim sen baska doktora git. Normal bir kadın dogum hastanesine git. Cerrahpasa ya özel bir tutum bu belli ki.Evet canım banada öyle söylemişlerdi gittiğim her dr. kanama olursa erken haftalarda olmazsa 28. Haftada diye. Cerrahpaşa da kanama yoksa yapmıyoruz sadece doğumdan sonra yapıyoruz dedibirde iğneyi sen eczaneden mi aldın yoksa kanaman olduğu için acilde mi yaptılar.
Ben bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeyeoyybende bebek için muz yiyorum en cok, yoğurt ve süt hergün zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?