Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba canım benim de o haftalar aşağıdaydı çok endişelenmiştim, binbir türlü şey okudum çok şükür geçen hafta yukarı çıktı zaten %90 20-24. Hafta aralığında çıkıyormuş, bazen 28. haftayı buluyormuş hatta. Bugün doktorum endişemi görünce zaten plasenta arka duvarda böyle olunca çok yüksek ihtimal çıkıyor seninki de çıktı dedi.

Şikayet et canım, doktor olmuş ama insan olamamış. Ne haddine öyle hasta azarlamak

Plesenta yukarı çıkacaktır canım merak etme ama takip et dinlen yorulma fazlada kafana takma böyle çok örnek var çünkü yüzde 80 90 da hepsinin ki çıkıyor.

Ne demek taze anamız :)

Prof anneler sizce şu ürüne gerek var mı ona göre sipariş geçeceğim puset yani ana kucağı alıyorum ekstra ama buna karar veremedim

Eklentiler

• IMG_4977.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 60
Çok teşekkür ederim.. inşallah benim de yukarı çıkar tekrar yer değiştirmiş derken aynı yerine mi gelmiş yoksa normal sayılacak başka yere mi gelmiş
olması gerektigi yerde degil asagı inmeye meyillenmis arada kalms yani tam rahim agzinada inmemis ama cikar yukari dedi doktorum umarim oyle olur

Prof anneler sizce şu ürüne gerek var mı ona göre sipariş geçeceğim puset yani ana kucağı alıyorum ekstra ama buna karar veremedim
benim direk bununla birlikde 3lü set vardı hem puset hem bu attığın resimdeki birde büyüdükden sonra oturaklı, bebişin uyurken düz yatsın rahat olsun diye düşünüyorsan cok kullanışlı evdeki gibi uyuyor bebişin

İlk aylar sık ve uzun çıkmayı planlıyorsan gerekli, çünkü pusetteki pozisyon bebeğin omurgası için çok iyi olmuyor. Genelde tercih edilmeyen bir ürün ama yurtdışında da hep bundan görüyorum. Onlar da hep dışarıda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…