- 31 Ocak 2025
- 687
- 838
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.681
Ben de öyle düşünüyorum canim galiba m alırım zaten bol kesim oluyorlarCanım lohusa olarak alacaksan zaten göbek kısmı bol üretiliyor Large sana büyük gelir 50 kiloyum diyorsun ben şu an 57 kiloyum medium bakıyorum
ben birtane cok tatlı bişey aldım gösteririm sana h&mden almılştım onu takarım ben ya dışarı cıkıncaKızlar evde şapka takacakmıyız bebeğin başına
Bekliyoreben birtane cok tatlı bişey aldım gösteririm sana h&mden almılştım onu takarım ben ya dışarı cıkınca
Merhaba canım benim de o haftalar aşağıdaydı çok endişelenmiştim, binbir türlü şey okudum çok şükür geçen hafta yukarı çıktıArkadaşlar hepinize merhaba ben 18 haftalık gebelik Plesenta aşağıda tanısı koyuldu kasık ağrılarım var demiştim dinlenince geçer demişti istirahat et dedi doktor ama geçmedi numarasını verdi mesaj yazdım uzaktaydı gidemedim ağrılarım geçmedi magnezyum kullanmalı mıyım diye evet kullan dedi ve progestan alabilirsin kendisi yazmadı yani. Başından savıyor gibi hissettim acayip sinirlendim başka doktora gittim o da yazmadı progestan sadece magvital magnezyum yazdı kullanan var mı ve sizce iyi gelir mi?
Geçen hafta da ultrason girdim şimdi de girmek zorunda kaldım doktor bakmak istedi Plesenta aşağıda diye bu yüzden içim hiç rahat değil
Şikayet et canım, doktor olmuş ama insan olamamış. Ne haddine öyle hasta azarlamakHiç sormayın bana değil de doktora atıp tuttu bir şey olsa benim üstüme kalır bana nasıl yönlendirdi seni diye öyle tepkiler verdi ki sanki devlet meselesi benim de o ara kasık ağrım vardı zaten moralim de bozuktu duygusallığım üstümdeydi istediğim gibi cevap veremedim hep böyle yapıyor basit Prilam bile yazmamıştı kadın doğum doktoru ilk başta yazması lazım diye göndermişti değiştirilmiyor da full dolu bir daha kolay kolay gitmem ona büyük konuşmayım da
Plesenta yukarı çıkacaktır canım merak etme ama takip et dinlen yorulma fazlada kafana takma böyle çok örnek var çünkü yüzde 80 90 da hepsinin ki çıkıyor.Arkadaşlar hepinize merhaba ben 18 haftalık gebelik Plesenta aşağıda tanısı koyuldu kasık ağrılarım var demiştim dinlenince geçer demişti istirahat et dedi doktor ama geçmedi numarasını verdi mesaj yazdım uzaktaydı gidemedim ağrılarım geçmedi magnezyum kullanmalı mıyım diye evet kullan dedi ve progestan alabilirsin kendisi yazmadı yani. Başından savıyor gibi hissettim acayip sinirlendim başka doktora gittim o da yazmadı progestan sadece magvital magnezyum yazdı kullanan var mı ve sizce iyi gelir mi?
Geçen hafta da ultrason girdim şimdi de girmek zorunda kaldım doktor bakmak istedi Plesenta aşağıda diye bu yüzden içim hiç rahat değil
Ne demek taze anamız :)Ay o zaman tedbirli gitmek lazim deseneeeeşim hediye almıştı bir iki takım biri lohusa geceligi olanlardan, ben evde de ne var ne yok hazirlayayim da yine hastane cantama koyayım. Hazirda bulunsun. Zaten hastanede kullanacaklarimi kirlenmis getiririm evde giymeye yine lazim pijama gecelik.
Giymedigim ceyizliklerin meydana cikma zamani geldi artik desene
Tecrübesiz olunca insan gercekten bu bilgiler hayat kurtarıyorteşekkürler anamız
Yenidoğanken giydirmek gerek bence bebeklerin vücut ısıları en çok kafada düşüyormuş öyle duymuştum sonrasında ev içinde pek gerek olmaz.Kızlar evde şapka takacakmıyız bebeğin başına
Ben eskimo gibi giydiriyordumKuzu yenidoğan kıyafetlerinde zaten takımlarda şapka çıkıyor. Birkaç şapka yeter bence dışarı çıkarken takmak için. Ben ekstra şapkaya gerek görmedim. Bana sıkıntı basıyor bebeklerde şapka eldiven görünce hiç takmadım o yüzden
olması gerektigi yerde degil asagı inmeye meyillenmis arada kalms yani tam rahim agzinada inmemis ama cikar yukari dedi doktorum umarim oyle olurÇok teşekkür ederim.. inşallah benim de yukarı çıkar tekrar yer değiştirmiş derken aynı yerine mi gelmiş yoksa normal sayılacak başka yere mi gelmiş
cook tatli bide önden bağlamalı doğar doğmaz hastane cıkışı takıcam inşallahBekliyore
Tipe bak yacook tatli bide önden bağlamalı doğar doğmaz hastane cıkışı takıcam inşallah
Size de geçmiş olsun inşallah çıkar sağlıkla kucağımıza alırız hepimizolması gerektigi yerde degil asagı inmeye meyillenmis arada kalms yani tam rahim agzinada inmemis ama cikar yukari dedi doktorum umarim oyle olur
bizleri bebelerimiz doğunca düşünemiyom şimdiden eriyozTipe bak yaölücem
benim direk bununla birlikde 3lü set vardı hem puset hem bu attığın resimdeki birde büyüdükden sonra oturaklı, bebişin uyurken düz yatsın rahat olsun diye düşünüyorsan cok kullanışlı evdeki gibi uyuyor bebişinProf anneler sizce şu ürüne gerek var mı ona göre sipariş geçeceğimpuset yani ana kucağı alıyorum ekstra ama buna karar veremedim
İlk aylar sık ve uzun çıkmayı planlıyorsan gerekli, çünkü pusetteki pozisyon bebeğin omurgası için çok iyi olmuyor. Genelde tercih edilmeyen bir ürün ama yurtdışında da hep bundan görüyorum. Onlar da hep dışarıda amaProf anneler sizce şu ürüne gerek var mı ona göre sipariş geçeceğimpuset yani ana kucağı alıyorum ekstra ama buna karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?