Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım şimdi beni üzecek olan şey ben ona o kadar para verip alırım, sonra 2 kere yatırırım bir dahada kullanmazsam üzülürüm, şöyle 6 ay doya doya kullanabileceğimi bilsem almak istiyorum
Canım zaten puset alman gerek, onu araba koltuğu olarak da kullanacaksın. Dümdüz dediğin portbebe sanırım. Uzun yürüyüşler yapacaksan 2 saat ve üzeri onların kullanılması öneriliyor özellikle kışın ama zaten bebek arabalarının kendi üstü de tam yatabildiği için beybiyi sarıp sarmalayıp ona düz yatırabilirsin seyahatlerde falan da.
Kısacası ilk 6 ay puset şart, portbebe olsa iyi olur tadında

Aslında cybexde ve maxi cosi de tam yatabilen 2 puset modeli var. Ben sırf o pusetleri almak için cybex ve maxi cosi dısında bir markaya bebek arabası bile bakmadım.
sepide prilam alıcam demişsin ama prilam gerçekten en büyük boy travel sistemlerden indirip kaldırması zor olan büyük tekerlekli aşırı ağır bir şey. Sorun olmaz diyorsan çok da konforlu bir araba tabi ki.
Ben cybexde mios, maxi coside leona 2 düşünüyordum. Leonayı denemedim fakat miosu denedim. Bana kapalıyken aşırı ağır geldi. Leona ona göre 1.5-2 kg daha hafif. O yüzden leona 2 ye karar verdim almak için. Ama dediğim gibi bu iki araç arasında seçim yapmamın tek sebebi tam yatabilen pusetlerin bu iki markada olması. Pusetin pozisyonu gereği skolyoz yapma ihtimali olduğunu duyduğumdan beri diğer tüm ihtimalleri eledim ve en önemli kriterim tam yatabilen puset oldu
Portbebe kullanım ömrü o kadar kısa ki evde fazlalık yapmaktan başka işe yaramayacak gibi geliyor bana

Eklentiler

• IMG_6905.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6906.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 29
maxi cosi nasıl bir marka kızlar ben hiç bilmiyorum cybex’te burda sizin sayenizde keşfettim

Arkadaşım ben uzun araştırmalarım sonucu leona 2'de karar verdim. Deneme şansım da oldu gercekten hafif ve sürüşü pratik. Dediğin gibi tam yatması zaten en büyük seçme nedenim

maxi cosi nasıl bir marka kızlar ben hiç bilmiyorum cybex’te burda sizin sayenizde keşfettim
Kuzu ben böyle şeyleri çok araştırırım. İnan güvenlik, hafiflik, kullanım vs olarak maxi cosi leona 2 çok iyi. Bir arkadaş doana önermiş ama onu çok çok kısa kullanabiliyorsun. Yoksa katlanıp direkt puset olması çok güzel ama Max 1 sene kullanacağım şeye 40 bin vermek istemem. Cybex priam 80 bin civarı ve Maxi cosi leona 2 ile karşılaştırdığımda maxi cosi daha hafif. Elle tutulur ek bir özelliği yok benim için yani.

Leona 2 kıyas olarak Mios a denk bence zaten cybexde. İkisi de tam travel olmayan fakat baston kadar konforsuz da olmayan günlük kullanımda kompakta yakın fakat yenidoğandan itibaren kullanılan modeller. Fakat leona2, miostan bile 1.5-2 kg daha hafif. Priamsa direkt travel bir araba. 14-15kg civarında sanırım. Tekerlekleri çok büyük. Kaplayacağı alan olarak da ağırlık olarak da bi hayli fazla. Priamla karşılastırılacak olursa maxi cosinin fame modelini karşılaştırabiliriz bence.
Kişinin durumuna bağlı olarak öncelikle travel mı günlük rahat olan kompakt fakat yenidoğandan itibaren de kullanılabilen bir araba mı istiyor ona karar vermesi gerek bence.
Eğer travel olmasın diyorsanız mios ya da leona2 arasında bir tercih çok rahat yapılabilir. Dediğim gibi mios bana çok ağır gelmişti. Leonanın daha hafif olması ve ne yalan söyliyim yeşil rengi gönlümü çaldı

Aşkım bakıyorum influencar’lar falan son zamanlarda hep cybex kullanmışlar bende iyidir demek ki herkes kullanıyor diye düşündüm, ama dün yorumları okuyunca şoka uğradım, sonuçta az para değil paraylada rezillik ayrı bir şey tabi. Birde 80 sadece araba 22 ekstra puseti. Birde parça için distribütörümü kovalayacam, o biraz hayal kırıklığına uğrattı beni

Maxi cosi hollanda üretimi bir marka, ürünleri tüm güvenlik testlerinden vs geçmiş bence bebek araçları için baktığımızda iyi markalardan biri.
Cybex ikonik ve lüks kesinlikle maxi cosinin üst segmenti fiyatları fakat ürün özellikleri ve kalitesinde bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Dünden beri bak bak araştır uyku haram oldu ya bu saatte uyandım

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Cybex daha üst segment gibi görünse de kalite ve özellik farkı yok ve Maxi cosi ona göre daha hafif ve kullanışlı

Bende hala prilam ve zofer kullanıyorum, bırakınca hemen başlıyor bulantı ve kusmalar. Doktor devam et ilaca dedi içiyorum hala
Teşekkür ederim canım bulantı gerçekten zor yaAllahım geçirsin şu bulantıları. İlaç kullanmaktan da sıkıldım çok uykulu oluyorum ikinci trimester enerjisi yüklenmedi daha ilaç olmadı mı daha enerjik oluyorum

Dünden beri bak bak araştır uyku haram oldu ya bu saatte uyandım
Hahahahha kafada kuracak hiçbir şey olmasa bile itinayla bir şey bulunur
Kuzum sen 14-15kg hantal kocaman bir arabayı sürekli kullanmaya üşenip üşenmeyeceğine karar vermelisin önce. Eğer ben kullanırım sorun yok diyosan priam ve fame gibi modellere bak. Bazı insanlar müstakil evde oturuyo arabayı indir kaldır yapıcak çok alanları olmuyo zaten büyük araba sıkıntı çıkartmıyo onlara tercih ediyorlar. Ama genelde nerde kimde duyduysam traveldan pişman ve kısa bi süre sonra hafif baston tarzı ekstra bir araba alıyorlar. Onun dışında marka seçimi tamamen sana kalmış. Ben cybex ve maxi cosi dışında bir markayı hiç değerlendiremedim çünkü dediğim gibi pusetin tam yatabilir olması benim için vazgeçilemeyecek bir özellik ve sadece bu iki markada var. Maxi cosiyi tercih etme sebebimse cybexden daha hafif olması oldu.

Ay aşkım evet çok bilgi verdin bana Allah razı olsun, ben puseti bile okumamışım tam yatıyor diye, görsele bakıp geçiyorum sen diyince okudum o yüzden portbebeyi direk eledim. Bu hafta sonu operaya gidecem priam bir deneyim diyorum. Birde e priam daha ağırmış 15 kg. Normal priam 12.6 kg’muş. Yokuş falan yoksa, dağda bayırda gezmeyeceksen normal priam alabilirsin diye yazıyor chatgpt, çünkü dediğin gibi e priam ciddi ağır ve konforsuz taşıma olarak gösterilmiş. Peki maxi cosi senin dediğin modelleri nerde deneyebilirim bilgin var mı canım? Bebek arabasının bu kadar konu olacağını düşünmemiştim

Ben gece yatmadan 2 adet prilam içiyorum sabah kalktığımda da zofer. Hiç sersemlik olmuyor gayet enerjik oluyorum canım. Ama prilamı gün içinde içiyorsan ciddi uyku yapıyor.

Kuzu bence cybex te baktığın modeller çok ağır olanlar. Ciddi kullanışlı değiller operaya gittiğinde bence easy twisti de bir dene hem ağır değil hemde konforsuz değil gayet kullanışlı bence. Bende bugaboo butterfly ile cybex easy twist2 arasında kaldım puset olarakta cybex ya da bugaboo düşünüyorum yine ama farklı seçenekler de olabilir

sepide cybex eezy s Twist2 arabayla cloud Z ana kucağı al geç bebeğim bence Arabayı nasıl kullandığımı görsen var ya. Hiç nazik sürmüyorum parkta toprakta falan bile sürüyorum kaldır koy haldır huldur Sürekli her gün kullanıyoruz. Yurtdışından aldığımız için garantisi bile yoktu. En ufak sorun yaşamadık. Şikayetvarda hakkında şikayet olmayan ürün yoktur zaten bence çok etkilenme. İnşallah o kadar şanssız olmazsın normalde hiç sorunsuz kullanacağın bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…