- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.815
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.841
Kesiyi ben hiç hissetmedim canım doğum sırasında. Kafana en son takacağın şey olsun bence çok samimi söylüyorum o an kestiler mi naptilar hiç anlamıyorsun bile. Sen ıkınmana bak boşverCanım ya ben normal doğumdan korkmuyorum ama kesi atarlar diye endişeleniyorum kesi atılmaması için yeteri kadar açılmış olması mı gerek veya doğumda açılma için şu an yapabileceğimiz herhangi egzersiz vesaire bir şey var mı
Hayır tarıf edemem cunku hocbır seye benzemıyor karnım sertlesıyor ve kasılma oluyor. Internette rahım buyurken normal yazıyorAnladığım kadarıyla düzenli kasılma varsa önemli. Ama tabi siz de mutlaka danışın doktorunuza. Bir de kasılma dediğiniz nasıl bir şey ? Gaz sancısı gibi falan mı ?
Evetcanımmm sabrın sonu selameyAyyyyy çok sevindim kuzum yaaa bu kadar bekledin ama sonu çok güzel oldu
Aynen canım haklısınKesiyi ben hiç hissetmedim canım doğum sırasında. Kafana en son takacağın şey olsun bence çok samimi söylüyorum o an kestiler mi naptilar hiç anlamıyorsun bile. Sen ıkınmana bak boşver
Doktorunla iletişim kurabileceğin numara yokmu canım. Ben hemen sormak istediğimi arayıp soruyorum. Kolaylık oluyorCanım aslında belki normali budur bende bilmiyorum o nedenle soruyorum.
Mesela 3 günde bir falan ortada durup alt tarafa baski yapiyor gibi oluyor. Su an elimi koydugumda hissettigim hareketi tam genital bölgenin bitip kasığın başladığı yer. Gittigimde mutlaka soracagim zaten. Az kaldı randevuma
Bence faydası olur canım. Benim hamileliğim son güne kadar hep hareketli geçti. Doğumum da kolay oldu. Yürüyüş özellikle çok faydalı bir de doğuma yakın merdiven çıkmakAynen canım haklısınhergun en az 1 saat yuruyus yapıyorum ve egzersız. Umarım ıse yararlat
Var canım numarası ama yazmak istemiyorum ne bileyim ya.Doktorunla iletişim kurabileceğin numara yokmu canım. Ben hemen sormak istediğimi arayıp soruyorum. Kolaylık oluyor
O sırada doktorumu sağa sola dönsem darlayan benVar canım numarası ama yazmak istemiyorum ne bileyim ya.
Aşko napim ya rahatsiz etmek yapımda yokO sırada doktorumu sağa sola dönsem darlayan ben
İnşallah normal dogum yaparım canım. Sezeryan hic ıstemıyorum. Toparlanma suresı agrı ve acı yerıne dogumda acımı cekıp sonrasında hemen bebegımle ilgilenmek istiyorum o yyzden elımden gelenı yapıyorummBence faydası olur canım. Benim hamileliğim son güne kadar hep hareketli geçti. Doğumum da kolay oldu. Yürüyüş özellikle çok faydalı bir de doğuma yakın merdiven çıkmak
Her turlu catlama oluyor bacak arasi kalca alti gobekte ama iste bu kremler en aza indirir umarim hepimiz icin guzel olurGüreşçiler gibi yaglanıp koltuga da naylon serip uzanmayi düşünüyorum
Ay ne bilim ya herkes birsey öneriyor. Ben hindistan cevizi yagi ve lierac ile ilerlemek istiyorum normalde ama karnim biraz daha büyüyünce bi de bio oil alayim diyorum. İnşallah catlamadan bebislerimizi dogururuz
Dogru canım benimde orada. Asagi dogru vurdugu da oluyor ama benimkinin. Vajinanin icine dogru da hissediyorum. Uzandigimda biraz daha rahatim. Bende hep yatiyorum valla..babylovee canm kadin parmak ucuyla gosterdigi yerde hareket ediyo kizim gobek deligi hizasında yada az yukarısında 1 kere bile hareket etmedi ben yarin yazaym doktoruma sana da atarm mesaji
Insallah canim amin aminHer turlu catlama oluyor bacak arasi kalca alti gobekte ama iste bu kremler en aza indirir umarim hepimiz icin guzel olur
Aaa ben sadece göbekle popo birde memeye sürüyorumHer turlu catlama oluyor bacak arasi kalca alti gobekte ama iste bu kremler en aza indirir umarim hepimiz icin guzel olur
benim de gece kafama takıldı bir kere bile ya gobek deligi hizasında hareket hissetmedim o attgm resimdeki yerde kıpır kıpır surekli nasil duruyorda ben hep ayni yerde hissediyorum ozellikle sol kasıktaDogru canım benimde orada. Asagi dogru vurdugu da oluyor ama benimkinin. Vajinanin icine dogru da hissediyorum. Uzandigimda biraz daha rahatim. Bende hep yatiyorum valla..
Sagol kuzum teşekkür ederim ilgineyazarsan haber bekliyorum senden
bacak arkasinda bacak arasinda gobek kalca meme buralar ozellikle catliyor ablamdan biliyorum gurese cikar gibi surun sonradan catlaklarla ugrasmaktansaAaa ben sadece göbekle popo birde memeye sürüyorum
Doğuma öyle girdiBenimde sağda solda idi hareketler ama yine aksam asagi gecti. Insallah döner de bende rahatlarim yine. Gittigimde sorcam mutlaka. Bu konu beni strese sokuyor.
Tam olarak dedigin gibi ayaklar asagida duruyor dönmeye ugrasirken de asagilara alt taraflara vuruyor.
Ablanın ne zaman gecti bu durum peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?