Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kesiyi ben hiç hissetmedim canım doğum sırasında. Kafana en son takacağın şey olsun bence çok samimi söylüyorum o an kestiler mi naptilar hiç anlamıyorsun bile. Sen ıkınmana bak boşver

Anladığım kadarıyla düzenli kasılma varsa önemli. Ama tabi siz de mutlaka danışın doktorunuza. Bir de kasılma dediğiniz nasıl bir şey ? Gaz sancısı gibi falan mı ?
Hayır tarıf edemem cunku hocbır seye benzemıyor karnım sertlesıyor ve kasılma oluyor. Internette rahım buyurken normal yazıyor

Kesiyi ben hiç hissetmedim canım doğum sırasında. Kafana en son takacağın şey olsun bence çok samimi söylüyorum o an kestiler mi naptilar hiç anlamıyorsun bile. Sen ıkınmana bak boşver
Aynen canım haklısın hergun en az 1 saat yuruyus yapıyorum ve egzersız. Umarım ıse yararlat

Doktorunla iletişim kurabileceğin numara yokmu canım. Ben hemen sormak istediğimi arayıp soruyorum. Kolaylık oluyor

Aynen canım haklısın hergun en az 1 saat yuruyus yapıyorum ve egzersız. Umarım ıse yararlat
Bence faydası olur canım. Benim hamileliğim son güne kadar hep hareketli geçti. Doğumum da kolay oldu. Yürüyüş özellikle çok faydalı bir de doğuma yakın merdiven çıkmak

Bence faydası olur canım. Benim hamileliğim son güne kadar hep hareketli geçti. Doğumum da kolay oldu. Yürüyüş özellikle çok faydalı bir de doğuma yakın merdiven çıkmak
İnşallah normal dogum yaparım canım. Sezeryan hic ıstemıyorum. Toparlanma suresı agrı ve acı yerıne dogumda acımı cekıp sonrasında hemen bebegımle ilgilenmek istiyorum o yyzden elımden gelenı yapıyorumm

babylovee canm kadin parmak ucuyla gosterdigi yerde hareket ediyo kizim gobek deligi hizasında yada az yukarısında 1 kere bile hareket etmedi ben yarin yazaym doktoruma sana da atarm mesaji

Eklentiler

• Screenshot_20250806-221517_Chrome.webp
    27 KB · Görüntüleme: 43
Her turlu catlama oluyor bacak arasi kalca alti gobekte ama iste bu kremler en aza indirir umarim hepimiz icin guzel olur

babylovee canm kadin parmak ucuyla gosterdigi yerde hareket ediyo kizim gobek deligi hizasında yada az yukarısında 1 kere bile hareket etmedi ben yarin yazaym doktoruma sana da atarm mesaji
Dogru canım benimde orada. Asagi dogru vurdugu da oluyor ama benimkinin. Vajinanin icine dogru da hissediyorum. Uzandigimda biraz daha rahatim. Bende hep yatiyorum valla..
Sagol kuzum teşekkür ederim ilgine yazarsan haber bekliyorum senden

Dogru canım benimde orada. Asagi dogru vurdugu da oluyor ama benimkinin. Vajinanin icine dogru da hissediyorum. Uzandigimda biraz daha rahatim. Bende hep yatiyorum valla..
Sagol kuzum teşekkür ederim ilgine yazarsan haber bekliyorum senden
benim de gece kafama takıldı bir kere bile ya gobek deligi hizasında hareket hissetmedim o attgm resimdeki yerde kıpır kıpır surekli nasil duruyorda ben hep ayni yerde hissediyorum ozellikle sol kasıkta
aklmdayı bugun yazmak gunü yogun gecirdim unutmusum
ama yarın mutlaka yazıcam kontrolum haftaya persembe gidicem 1 hafta var cunku
en iyisi yazmak
ikimizin de ici rahatlar en azindan

benim plesenta durusundan kaynaklimi diye de dusundum aslında oda ayrı geriyor beni zaten

Doğuma öyle girdi sezeryan oldu mecbur 39.haftasıydı. anneye rahatsızlık veren bir durum ama bebeği etkileyen kötü bir durum yok canım merak etme sen yinede dr una sorarsın canım gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…