- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.881
hamilelik+ aşkomAşkım uygulamanın adı ne
Yaakızlar vefat eden kızımın birsuru esyası var
birdaha asla kızım olmaz diye dusundum hepsi paketli bazanın altında sakladm
onları acıp ne var ne yok bakıcam ama icim elde vermiyor yazarken bile burnum ucu sızladı
sizce o kıyafetleri giyindireyim mi yoksa hic acmadan o sekilde saklıym mı
kendimi biliyorum o kıyafetleri kızımn ustunde gorsem aglarım kesin ama cokta guzeller bir yanım giyindir bir yanım giyindirme diyor
Aşkım eylülde gelecek elimeAy harika kuzum hemen aksiyon aldın ama helal beearkadaşım mios kullanıyor çok memnun hatta 2. bebeği oldu hala kullanabiliyor yıpranmadı bile çok iyi tercih bence
Anladim canım inşallah hersey yolundadir hepimiz içinyok canim o sekilde hissettmedim benim sabit hep ayni yerlerde ustune altina hic gitmiyor
Canım kalbinden geçtiği gibi yap. İçinden kullanmak geliyorsa kullan. Ama kullandiginda üzüleceksen kullanma kaldır hatta birilerine ver bence. Bir iki parca dışında,tabi cok fazlaysa.kızlar vefat eden kızımın birsuru esyası var
onları acıp ne var ne yok bakıcam ama icim elde vermiyor yazarken bile burnum ucu sızladı
kendimi biliyorum o kıyafetleri kızımn ustunde gorsem aglarım kesin ama cokta guzeller bir yanım giyindir bir yanım giyindirme diyor
AmiiiiiğğnnnnAşkım eylülde gelecek elimeçok teşekkür ederim canım, kafama taktım uykularım kaçtı, almasaydım yarın sabah 8 yine sizin beyninizi ütülüyor olacaktım
Darısı en hızlı şekilde senin başına
Ya bu bilgi bana iyi geldi gerçektenBen geçen gün detaylıya gittiğimde doktoruma sordum bende de var hala da devam ediyor doktor daha çok küçükler her yerde olabilir rahat hareket ettikleri için aşağıda olması hareketin sorun teşkil etmeyeceğini söyledi . Bende o yüzden artık takmıyorum yani inşallah normalmiş
“konumuz o değil anlasana”Amiiiiiğğnnnnama evi taşıyınca gündemimiz değişti muhtemelen beboma ancak bir kaç ay sonra sıra gelecek
Diğer bir deyişle “çok masraf annecim”“konumuz o değil anlasana”
En iyi araba senin ananın kolları annnemmmDiğer bir deyişle “çok masraf annecim”şaka bi yana cidden günlerdir yok halı yok perde derken canımız çıktı yaa sanki yeniden ev kuruyoruz
Güzel arkadasım ben olsam giydirirdim o da onun kardeşi öyle düsün baza altında kapalı kalacagına kardssınde can bulsunkızlar vefat eden kızımın birsuru esyası var
Canım ilgin desteğin için çok teşekkür ederim çok şükür her şey yolunda herhangi bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş kalkıp yürümeye de başladım doktor sadece sancı istemiyoruz kanama aşırı istemiyoruz onları takip edeceğiz dedi işlem sırasında çok korktum çünkü uyutacaklardı ama sonra karar değiştirmişler belden aşağı uyuşturuuldu ameliyat odasında söylediler diye fena bir korku olducebellato nasıl geçti ameliyat gün içinde bekledim yazmanı fakat yazmadın yoğunluktan fırsat bulamadın inşallah
kızlar vefat eden kızımın birsuru esyası var
Ay hep böyle güzel haberler alalım çok şükür canım inşallah evine geçeceksin artık. Son haftalara kadar da birlikteyiz artık aralıktan önce doğurmayacak kimseCanım ilgin desteğin için çok teşekkür ederim çok şükür her şey yolunda herhangi bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş kalkıp yürümeye de başladım doktor sadece sancı istemiyoruz kanama aşırı istemiyoruz onları takip edeceğiz dedi işlem sırasında çok korktum çünkü uyutacaklardı ama sonra karar değiştirmişler belden aşağı uyuşturuuldu ameliyat odasında söylediler diye fena bir korku olduçok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar böyle devam ederse yarın çıkartacaklar sanırım
Geçmiş olsunnCanım ilgin desteğin için çok teşekkür ederim çok şükür her şey yolunda herhangi bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş kalkıp yürümeye de başladım doktor sadece sancı istemiyoruz kanama aşırı istemiyoruz onları takip edeceğiz dedi işlem sırasında çok korktum çünkü uyutacaklardı ama sonra karar değiştirmişler belden aşağı uyuşturuuldu ameliyat odasında söylediler diye fena bir korku olduçok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar böyle devam ederse yarın çıkartacaklar sanırım
Günaydın canımKızlar günaydın
Ben birkaç gündür pörtleyen mide bulantılarım ile uğraşıyorum, bazen geçiyor bazen geçmiyor, bebeğim bazen çok hareketli bazen asla hareket etmiyorbabylovee canım benim de hep aşağılarda çıkacakmış hissi veriyor bana sürekli baskı var sanki ucunda duruyor böyle normaldir diye düşünüyorum ama bazen hiç hissetmiyorum
Yaaaşkım kardeşi gibi düşün, melek bebeğimizin kardeşi giyecek diye düşün
Anladim canım inşallah hersey yolundadir hepimiz için
Canım kalbinden geçtiği gibi yap. İçinden kullanmak geliyorsa kullan. Ama kullandiginda üzüleceksen kullanma kaldır hatta birilerine ver bence. Bir iki parca dışında,tabi cok fazlaysa.
Ama sonucta kendi evladın icin almışsın bence giydirmende bir sakınca olmaz diye düşünüyorum
Güzel arkadasım ben olsam giydirirdim o da onun kardeşi öyle düsün baza altında kapalı kalacagına kardssınde can bulsun
Çok sagolun kızlarCanım bu mesajını okudum ve aynı şeyleri düşünmüştüm, eğer bebeğim erkek olursa o eşyaları giydirecektim diyordum ama benim ki kız, kesinlikle giydirmelisin, kardeş onlar, asla ama asla o kızının yerini tutmayacak o ayrı bir konu en çok ona üzüleceksin belki ama inan ki en güzel yer de olan o, Allah’ ım hepinizi cennetinde kavuştursun inşallahböyle dua edelim
Günaydın canım
Ayni şeyleri hissediyorum bazen aşırı baski yapiyor aşağı dogru. Yasayan birkac kisi daha varmış neyseki o nedenle normal geliyor biraz da olsa.
O baskı hissi strese sebep oluyor ister istemez. Ben genelde uzaniyorum evde. Oturuyorken oldugunda cok geriyor insanı.
İnşallah hersey yolunda. Buna sonsuz inanarak Aralık gelsin diye bekliyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim canım inşallahAy hep böyle güzel haberler alalım çok şükür canım inşallah evine geçeceksin artık. Son haftalara kadar da birlikteyiz artık aralıktan önce doğurmayacak kimse
Evet canım bence deGeçmiş olsunnçok mutlu oldun evde süreç daha kolay sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?