Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa aşkım kardeşi gibi düşün, melek bebeğimizin kardeşi giyecek diye düşün

Ay harika kuzum hemen aksiyon aldın ama helal bee arkadaşım mios kullanıyor çok memnun hatta 2. bebeği oldu hala kullanabiliyor yıpranmadı bile çok iyi tercih bence
Aşkım eylülde gelecek elime çok teşekkür ederim canım, kafama taktım uykularım kaçtı, almasaydım yarın sabah 8 yine sizin beyninizi ütülüyor olacaktım
Darısı en hızlı şekilde senin başına

yok canim o sekilde hissettmedim benim sabit hep ayni yerlerde ustune altina hic gitmiyor
Anladim canım inşallah hersey yolundadir hepimiz için
Canım kalbinden geçtiği gibi yap. İçinden kullanmak geliyorsa kullan. Ama kullandiginda üzüleceksen kullanma kaldır hatta birilerine ver bence. Bir iki parca dışında,tabi cok fazlaysa.
Ama sonucta kendi evladın icin almışsın bence giydirmende bir sakınca olmaz diye düşünüyorum

Amiiiiiğğnnnn ama evi taşıyınca gündemimiz değişti muhtemelen beboma ancak bir kaç ay sonra sıra gelecek

Ya bu bilgi bana iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim inşallah dedigin gibidir bir sorun olmayacak sekilde ilerleriz her zaman.
Bende diyorum yeri genis ve rahat geziniyor diyorum. Ama istemeden ani hareketlerden çekiniyorum

Diğer bir deyişle “çok masraf annecim” şaka bi yana cidden günlerdir yok halı yok perde derken canımız çıktı yaa sanki yeniden ev kuruyoruz
En iyi araba senin ananın kolları annnemmm
Kanka şaka bir yana ev kurmak kolaymı, hele bu zamanda Allah yardımcınız olsun gerçekten

Güzel arkadasım ben olsam giydirirdim o da onun kardeşi öyle düsün baza altında kapalı kalacagına kardssınde can bulsun

cebellato nasıl geçti ameliyat gün içinde bekledim yazmanı fakat yazmadın yoğunluktan fırsat bulamadın inşallah
Canım ilgin desteğin için çok teşekkür ederim çok şükür her şey yolunda herhangi bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş kalkıp yürümeye de başladım doktor sadece sancı istemiyoruz kanama aşırı istemiyoruz onları takip edeceğiz dedi işlem sırasında çok korktum çünkü uyutacaklardı ama sonra karar değiştirmişler belden aşağı uyuşturuuldu ameliyat odasında söylediler diye fena bir korku olduçok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar böyle devam ederse yarın çıkartacaklar sanırım

Canım bu mesajını okudum ve aynı şeyleri düşünmüştüm, eğer bebeğim erkek olursa o eşyaları giydirecektim diyordum ama benim ki kız, kesinlikle giydirmelisin, kardeş onlar, asla ama asla o kızının yerini tutmayacak o ayrı bir konu en çok ona üzüleceksin belki ama inan ki en güzel yer de olan o, Allah’ ım hepinizi cennetinde kavuştursun inşallah böyle dua edelim

Kızlar günaydın

Ben birkaç gündür pörtleyen mide bulantılarım ile uğraşıyorum, bazen geçiyor bazen geçmiyor, bebeğim bazen çok hareketli bazen asla hareket etmiyor babylovee canım benim de hep aşağılarda çıkacakmış hissi veriyor bana sürekli baskı var sanki ucunda duruyor böyle normaldir diye düşünüyorum ama bazen hiç hissetmiyorum

Ay hep böyle güzel haberler alalım çok şükür canım inşallah evine geçeceksin artık. Son haftalara kadar da birlikteyiz artık aralıktan önce doğurmayacak kimse

Geçmiş olsunn çok mutlu oldun evde süreç daha kolay sağlıkla gelsinler

Günaydın canım
Ayni şeyleri hissediyorum bazen aşırı baski yapiyor aşağı dogru. Yasayan birkac kisi daha varmış neyseki o nedenle normal geliyor biraz da olsa.
O baskı hissi strese sebep oluyor ister istemez. Ben genelde uzaniyorum evde. Oturuyorken oldugunda cok geriyor insanı.
İnşallah hersey yolunda. Buna sonsuz inanarak Aralık gelsin diye bekliyorum gerçekten

Yaa aşkım kardeşi gibi düşün, melek bebeğimizin kardeşi giyecek diye düşün

Güzel arkadasım ben olsam giydirirdim o da onun kardeşi öyle düsün baza altında kapalı kalacagına kardssınde can bulsun

Çok sagolun kızlar
eşim de giyindirelim diyor biraz daha zaman gecsin de oyle açıcam galiba eşyaları inşallah giyindirmek nasip olur

Gelecek inşallah canım lütfen stres yapma stres başka şeyleri getiriyor, maşallah güzel gidiyoruz, sakin kalmaya çalış, kendine lütfen bir uğraş bul, ben gün içinde çok hareketliyim bu sebeple hareketleri çok anlamıyorum daha haftam da küçük zaten çok nadir tekmeler oluyor banada en çok uzandığımda oluyor otururken falan hiç anlamıyorum ben ama çok mutlu oluyorum hareket edince lütfen sen de mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…