Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay inşallah sıradakı hedefım catlamamak ben hamıle kaldıgımdan berı bıooıl kullanıyprum sadece . Ya dr um ne yaparsan yap catlayacagın varsa catlarsn zaten dedi ama ınanmak ıstemıyorum

Ay inşallah sıradakı hedefım catlamamak ben hamıle kaldıgımdan berı bıooıl kullanıyprum sadece . Ya dr um ne yaparsan yap catlayacagın varsa catlarsn zaten dedi ama ınanmak ıstemıyorum
Benim mesela sağ göğsüm inanılmaz çatladı kırmızı kırmızı damar gibi ama göbeğim çok şükür çatlamadı şu ana kadar
Eşimde yazık anlamıyor çatlak olduğunu, aşkım hamilelikte damarların ne kadar belirgin oldu diyor hiç çaktırmadım

Evet genetik vs diyorlar ama bakacagiz inşallah hicbirimizin göbüşler catlamaz.

Çakaaaaaalll
Kanka bebişinin hediyesi yapcak bisiy yok

Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bende bilmiyorum kuzum bilenler bizi aydınlatsın daha göbeğim minik ama çok sert o yüzden geceleri sağdan sola dönerken tır çeviriyor gibiyim
Ben de bir iki haftadır sürekli sertlik hissediyorum gün içinde. Bugün gebe okuluna gittim şehir hastanesine, ebeler cok güzel eğitim veriyor. Fırsatı olan gitsin bence. Orada ebeye de sordum eğer sertlik ile birlikte ağrı, sancı, kasılma yok ise normal dedi. Ama bunlar eşlik ediyorsa o zaman sıkıntı olabileceğini söyledi.

Benım sertlıkle bırlıkte kasılma oluyor gunde 1 defa falan. Ne anlama gelıyor acaba? Yarın kontrolum var sorayım bende

Canım teyzeler. Bizim sonuclarımız tertemız geldi. Allah guzel haber bekleyen herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Yaaaaa işte bu demiştim fetal testine güvenme diye. Çok emindim başından beri şükürler olsun Demekki doktorlarımız boşuna amniyosentez diye tutturmuyor bazen. Şimdi coook keyifle doğumu bekleyebilirsin canım çok sevindim senin adına

Cok sagol guzel teyzemızz cok sukur her sey yplunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…