- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.801
Bekleyen tum annelere cnımmÇok sevindim canımmm gözün aydın
İnşallah canım arkadasım surec zor biliyorum ama hep pozitif dusunce ve enerjıAyyyy o kadar sevindim kiiiiicanım benim çok şükür Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Darısı benim başıma kalan tüm sonuçlarım da temiz gelsin inşallah
Ay inşallah sıradakı hedefım catlamamakGüreşçiler gibi yaglanıp koltuga da naylon serip uzanmayi düşünüyorum
Ay ne bilim ya herkes birsey öneriyor. Ben hindistan cevizi yagi ve lierac ile ilerlemek istiyorum normalde ama karnim biraz daha büyüyünce bi de bio oil alayim diyorum. İnşallah catlamadan bebislerimizi dogururuz
Benim mesela sağ göğsüm inanılmaz çatladı kırmızı kırmızı damar gibiAy inşallah sıradakı hedefım catlamamakben hamıle kaldıgımdan berı bıooıl kullanıyprum sadece . Ya dr um ne yaparsan yap catlayacagın varsa catlarsn zaten dedi ama ınanmak ıstemıyorum
İsmi gibi güzel olsun güzel gelsin inşallah
Biliyorduk yaa çok şükür canımCanım teyzeler. Bizim sonuclarımız tertemız geldi. Allah guzel haber bekleyen herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Maşallah maşallah Allahım bir dha göstermesin çok çok sevindm gözünüz aydınCanım teyzeler. Bizim sonuclarımız tertemız geldi. Allah guzel haber bekleyen herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Evet genetik vs diyorlar ama bakacagizAy inşallah sıradakı hedefım catlamamakben hamıle kaldıgımdan berı bıooıl kullanıyprum sadece . Ya dr um ne yaparsan yap catlayacagın varsa catlarsn zaten dedi ama ınanmak ıstemıyorum
ÇakaaaaaalllBenim mesela sağ göğsüm inanılmaz çatladı kırmızı kırmızı damar gibiama göbeğim çok şükür çatlamadı şu ana kadar
Eşimde yazık anlamıyor çatlak olduğunu, aşkım hamilelikte damarların ne kadar belirgin oldu diyorhiç çaktırmadım
İnşallah canım benımİsmi gibi güzel olsun güzel gelsin inşallah
Hep relax davrandım cunku anneler gercekten hısseder ❤Biliyorduk yaa çok şükür canım
Ay cok teskkur ederiz teyzesıı❤Maşallah maşallah Allahım bir dha göstermesin çok çok sevindm gözünüz aydın
Ben de bir iki haftadır sürekli sertlik hissediyorum gün içinde. Bugün gebe okuluna gittim şehir hastanesine, ebeler cok güzel eğitim veriyor. Fırsatı olan gitsin bence. Orada ebeye de sordum eğer sertlik ile birlikte ağrı, sancı, kasılma yok ise normal dedi. Ama bunlar eşlik ediyorsa o zaman sıkıntı olabileceğini söyledi.Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bende bilmiyorum kuzum bilenler bizi aydınlatsındaha göbeğim minik ama çok sert o yüzden geceleri sağdan sola dönerken tır çeviriyor gibiyim
Benım sertlıkle bırlıkte kasılma oluyor gunde 1 defa falan. Ne anlama gelıyor acaba? Yarın kontrolum var sorayım bendeBen de bir iki haftadır sürekli sertlik hissediyorum gün içinde. Bugün gebe okuluna gittim şehir hastanesine, ebeler cok güzel eğitim veriyor. Fırsatı olan gitsin bence. Orada ebeye de sordum eğer sertlik ile birlikte ağrı, sancı, kasılma yok ise normal dedi. Ama bunlar eşlik ediyorsa o zaman sıkıntı olabileceğini söyledi.
Yok canım direkt gidip danışabiliyorsunT
tamam canim çok sagol randevu filan alınmıyor dimi ona
Yaaaaa işte buCanım teyzeler. Bizim sonuclarımız tertemız geldi. Allah guzel haber bekleyen herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Cok sagol guzel teyzemızz cok sukur her sey yplundaYaaaaa işte budemiştim fetal testine güvenme diye. Çok emindim başından beri şükürler olsun Demekki doktorlarımız boşuna amniyosentez diye tutturmuyor bazen. Şimdi coook keyifle doğumu bekleyebilirsin canım çok sevindim senin adına
Ay isim de gelmiş. Hemen ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?