- 16 Aralık 2016
- 3.446
- 3.624
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.861
fikir olsun diye yazıyorum canımMerhaba kızlar nasılsınız erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü erkek ismi bulmak çok zormuş
Ay bende kız bekliyordım yani öyle hissediyordım doktorda hep kıza benziyor diyordu erkek diyince süpriz oldu bana dafikir olsun diye yazıyorum canım
bebegim kız ama oglum var adı yiğit talha
yegenim emir agah
ömer asaf cok begendigim isimlerden di
kacinci haftada kiz dedi sonra erkekAy bende kız bekliyordım yani öyle hissediyordım doktorda hep kıza benziyor diyordu erkek diyince süpriz oldu bana da
17. Haftaya kadar kız dedi 17 de erkek olduğunu gösterdi ultrasonda iki hafta sonra detaylı ultrason var artık orada da gösterir sanırımkacinci haftada kiz dedi sonra erkek
Benim yukari da çıkıyor ama asagiya indigi de cok fazla. Hatta ordayken rahatsiz edici oluyor geriyor insanı. Normal yerine çıksa da rahat etsek gercektenbenim de gece kafama takıldı bir kere bile ya gobek deligi hizasında hareket hissetmedim o attgm resimdeki yerde kıpır kıpır surekli nasil duruyorda ben hep ayni yerde hissediyorum ozellikle sol kasıkta
aklmdayı bugun yazmak gunü yogun gecirdim unutmusum
ama yarın mutlaka yazıcam kontrolum haftaya persembe gidicem 1 hafta var cunku
en iyisi yazmak
ikimizin de ici rahatlar en azindan
Bi sorarsin kuzum belki o da etkiliyordur.benim plesenta durusundan kaynaklimi diye de dusundum aslında oda ayrı geriyor beni zaten
NeeeeDoğuma öyle girdisezeryan oldu mecbur 39.haftasıydı. anneye rahatsızlık veren bir durum ama bebeği etkileyen kötü bir durum yok canım merak etme sen yinede dr una sorarsın canım gidince
yok canim o sekilde hissettmedim benim sabit hep ayni yerlerde ustune altina hic gitmiyorBenim yukari da çıkıyor ama asagiya indigi de cok fazla. Hatta ordayken rahatsiz edici oluyor geriyor insanı. Normal yerine çıksa da rahat etsek gercekten
Tamam canim bir sor bakalim ne diyecek doktorun. İnşallah olumsuz birsey demez.
Seninde vajina icine dogru bazen baski hissettigin oluyor mu
Bi sorarsin kuzum belki o da etkiliyordur.
canim ben bir tane philips avent almstim kucuk cam biberon lazim olursa diye kaynattim dogum cantama koydumKızlar biberon kullanıp kullanmayacağı belli değil ama bir tane alayım dursun diyorum, sizce küçük olandan alsam yeterlimi, birde cam alayım mı plastik mi? Hangisi daha kullanışlı
Çok açıklayıcı oldu beybim çok sağol, bir küçük bir orta anti-kolik biberin aldım aventcanim ben bir tane philips avent almstim kucuk cam biberon lazim olursa diye kaynattim dogum cantama koydum
lazim da oldu gogus uclarim cok yara oldu delindi asla emziremiyordum 42 gun boyunca sagıp biberonla verdim sonra emzirdim biberonu o sekilde kullanms olduk sonra da artik 7.ayda su verdim onunla icerken atti kırıldı sonra da hic lazim olmadi kullanmadik
simdi mama veririmisin lazim olurmu bilemiycegn icin 1 tanr al bence insallah hep emzirirsin oldu ki mamaya ihtiyac olursa kullan yada acil biryere gitmen gerekir bıraktgn kisi sütünü o sekilde verir mutlaka 1 tane olması gerekiyor diye dusunuyorum
Ben geçen gün detaylıya gittiğimde doktoruma sordum bende de var hala da devam ediyor doktor daha çok küçükler her yerde olabilir rahat hareket ettikleri için aşağıda olması hareketin sorun teşkil etmeyeceğini söyledi . Bende o yüzden artık takmıyorum yani inşallah normalmişKızlar benim oğlum bildiginiz tekmelerini vajina icine dogru vuruyor.
Disardan elimi koydugumda bile tam genital bölgenin kasıkla birleşim yeri varya orada hareket hissediyorum. Bu normal mi
sende sagol canim bakaym e bebege ben birsey almadm hala emzik vericek misinÇok açıklayıcı oldu beybim çok sağol, bir küçük bir orta anti-kolik biberin aldım avente bebekte 25% indirim var kızlar haberiniz olsun aventlerde
Aşkım uygulamanın adı neGünde bir kere falan işaretlediğim yerde oynuyor canımbabylovee oynuyor dediğim pıt pıt elmi kolmu ne atıyor gibi tekme değilde hareket ediyor gibi
Anladım canım, ben acaba kasılma olduğunu mu anlamıyorum diye sordumHayır tarıf edemem cunku hocbır seye benzemıyor karnım sertlesıyor ve kasılma oluyor. Internette rahım buyurken normal yazıyor
Ay harika kuzum hemen aksiyon aldın ama helal beeKızlar ben gittim miosla priam baktımbu gece rahat uyumam lazımdı, priam gerçekten güzel görünüyor ama katlandığı zaman çok kaba, eşime katlattım denettim ikisinide, mios bildiğin hafif durduğu yerde dönüyor. Son kararımız miosta kıldık, puset olarakta cloud t olacak tam yatar pozisyonda olan
Kanka aldım bir tane dursun kenarda diye ne olur ne olmaz, bu diş yapısını bozduğu olaylar doğru mu acabasende sagol canim bakaym e bebege ben birsey almadm hala emzik vericek misin
Evet kuzum ama bu cıdden tam anlamıyla kasılmaAnladım canım, ben acaba kasılma olduğunu mu anlamıyorum diye sordumher an farklı bir his oluyor çünkü, batması, itmesi, gaz sancısı bir sürü farklı duygusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?