Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba kızlar nasılsınız erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü erkek ismi bulmak çok zormuş
fikir olsun diye yazıyorum canım
bebegim kız ama oglum var adı yiğit talha
yegenim emir agah
ömer asaf cok begendigim isimlerden di

Benim yukari da çıkıyor ama asagiya indigi de cok fazla. Hatta ordayken rahatsiz edici oluyor geriyor insanı. Normal yerine çıksa da rahat etsek gercekten
Tamam canim bir sor bakalim ne diyecek doktorun. İnşallah olumsuz birsey demez.
Seninde vajina icine dogru bazen baski hissettigin oluyor mu
benim plesenta durusundan kaynaklimi diye de dusundum aslında oda ayrı geriyor beni zaten
Bi sorarsin kuzum belki o da etkiliyordur.

Kızlar biberon kullanıp kullanmayacağı belli değil ama bir tane alayım dursun diyorum, sizce küçük olandan alsam yeterlimi, birde cam alayım mı plastik mi? Hangisi daha kullanışlı

Doğuma öyle girdi sezeryan oldu mecbur 39.haftasıydı. anneye rahatsızlık veren bir durum ama bebeği etkileyen kötü bir durum yok canım merak etme sen yinede dr una sorarsın canım gidince
Neeee bu bilgi hic iyi olmadı yaa. Doguma oyle girmek demek nerdeyse 4 5 ayı bu sekilde asagida hareketlerle geçirmek demek. Iste anneye endise gerginlik veriyor bu durum.
Bebisim iyi olsun da herseyden önemlisi muayenemizde de bir sorun cikmaz insallah hersey yolunda gider.

yok canim o sekilde hissettmedim benim sabit hep ayni yerlerde ustune altina hic gitmiyor

Kızlar biberon kullanıp kullanmayacağı belli değil ama bir tane alayım dursun diyorum, sizce küçük olandan alsam yeterlimi, birde cam alayım mı plastik mi? Hangisi daha kullanışlı
canim ben bir tane philips avent almstim kucuk cam biberon lazim olursa diye kaynattim dogum cantama koydum
lazim da oldu gogus uclarim cok yara oldu delindi asla emziremiyordum 42 gun boyunca sagıp biberonla verdim sonra emzirdim biberonu o sekilde kullanms olduk sonra da artik 7.ayda su verdim onunla icerken atti kırıldı sonra da hic lazim olmadi kullanmadik
simdi mama veririmisin lazim olurmu bilemiycegn icin 1 tanr al bence insallah hep emzirirsin oldu ki mamaya ihtiyac olursa kullan yada acil biryere gitmen gerekir bıraktgn kisi sütünü o sekilde verir mutlaka 1 tane olması gerekiyor diye dusunuyorum

Çok açıklayıcı oldu beybim çok sağol, bir küçük bir orta anti-kolik biberin aldım avent e bebekte 25% indirim var kızlar haberiniz olsun aventlerde

Kızlar benim oğlum bildiginiz tekmelerini vajina icine dogru vuruyor.
Disardan elimi koydugumda bile tam genital bölgenin kasıkla birleşim yeri varya orada hareket hissediyorum. Bu normal mi
Ben geçen gün detaylıya gittiğimde doktoruma sordum bende de var hala da devam ediyor doktor daha çok küçükler her yerde olabilir rahat hareket ettikleri için aşağıda olması hareketin sorun teşkil etmeyeceğini söyledi . Bende o yüzden artık takmıyorum yani inşallah normalmiş

Çok açıklayıcı oldu beybim çok sağol, bir küçük bir orta anti-kolik biberin aldım avent e bebekte 25% indirim var kızlar haberiniz olsun aventlerde
sende sagol canim bakaym e bebege ben birsey almadm hala emzik vericek misin

Hayır tarıf edemem cunku hocbır seye benzemıyor karnım sertlesıyor ve kasılma oluyor. Internette rahım buyurken normal yazıyor
Anladım canım, ben acaba kasılma olduğunu mu anlamıyorum diye sordum her an farklı bir his oluyor çünkü, batması, itmesi, gaz sancısı bir sürü farklı duygusu var

kızlar vefat eden kızımın birsuru esyası var
birdaha asla kızım olmaz diye dusundum hepsi paketli bazanın altında sakladm
onları acıp ne var ne yok bakıcam ama icim elde vermiyor yazarken bile burnum ucu sızladı
sizce o kıyafetleri giyindireyim mi yoksa hic acmadan o sekilde saklıym mı
kendimi biliyorum o kıyafetleri kızımn ustunde gorsem aglarım kesin ama cokta guzeller bir yanım giyindir bir yanım giyindirme diyor

Ay harika kuzum hemen aksiyon aldın ama helal bee arkadaşım mios kullanıyor çok memnun hatta 2. bebeği oldu hala kullanabiliyor yıpranmadı bile çok iyi tercih bence

Anladım canım, ben acaba kasılma olduğunu mu anlamıyorum diye sordum her an farklı bir his oluyor çünkü, batması, itmesi, gaz sancısı bir sürü farklı duygusu var
Evet kuzum ama bu cıdden tam anlamıyla kasılma baska sekılde tarıf edilemiyor tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…