- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.901
Evet canım bence debu arada bana ilişki yasak hiç kalkma falan demediler acaba çıkarken mi söyleyecekler bunları bunları yapma diye zaten ben korkudan hiçbir şey yapamicam sanırım
Evet bana da çıkışta söyledi hepsini taburcu olurken söyler sana da sen benden erken yürümüşsün ben 16 saat yattım sonda falan vardı sondayı aldıktan sonra yürüdüm peşine taburcuda oldum zaten ev çok kolay gelecek sana sık sık kontrolle normal hayatımıza yakın döneceğiz zamanla alışıyor insan sürece en az 7-10 gün istirahat gerekiyormuş benim ki 3 ay dedi ama bilmiyorumEvet canım bence debu arada bana ilişki yasak hiç kalkma falan demediler acaba çıkarken mi söyleyecekler bunları bunları yapma diye zaten ben korkudan hiçbir şey yapamicam sanırım
Çok geçmiş olsun canımCanım ilgin desteğin için çok teşekkür ederim çok şükür her şey yolunda herhangi bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş kalkıp yürümeye de başladım doktor sadece sancı istemiyoruz kanama aşırı istemiyoruz onları takip edeceğiz dedi işlem sırasında çok korktum çünkü uyutacaklardı ama sonra karar değiştirmişler belden aşağı uyuşturuuldu ameliyat odasında söylediler diye fena bir korku olduçok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar böyle devam ederse yarın çıkartacaklar sanırım
Merhaba bizim Asil olacakMerhaba kızlar nasılsınız erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü erkek ismi bulmak çok zormuş
Çok sağ ol canım vallahi ben de çok rahatladımCanımmm çok mutlu oldum, kolay geçmiş inşallah evde çok daha rahat edeceksin, bundan başka bir şey olmasın
İşte canım bir bakacağım bir şeyler sormak istedim doktora dedi ki daha şimdi bunları sorma bu iki günü geçirelim sonra konuşuruzEvet bana da çıkışta söyledi hepsini taburcu olurken söyler sana da sen benden erken yürümüşsün ben 16 saat yattım sonda falan vardı sondayı aldıktan sonra yürüdüm peşine taburcuda oldum zaten ev çok kolay gelecek sana sık sık kontrolle normal hayatımıza yakın döneceğiz zamanla alışıyor insan sürece en az 7-10 gün istirahat gerekiyormuş benim ki 3 ay dedi ama bilmiyorumkontrolde belki fikri değişir
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Senin crp yi nasıl düşürdüler bilgin var mı? İlaç mı verdiler yokda kendinin mi düşmesini beklediler?
Ay gozum doldu. Hıcbır zaman hasta olduguna inanmadım oyle de yasamadım. İkili test i de fetal i de curuttuk 22 haftaya geldıkasdaf sonucun beklediğimiz gibi geldi ama sen gerçekten maşallah anneler hisseder dediğin gibi ona itaat ederek davrandın, tebrik ediyorum seni, hep dediğimiz gibi inanç çok önemli, çok şükür canım keyfini çıkar hamileliğin
Teşekkür ederim canımm hepimizinEn iyi araba senin ananın kolları annnemmm
Kanka şaka bir yana ev kurmak kolaymı, hele bu zamandaAllah yardımcınız olsun gerçekten
Kuzucum çok çok geçmiş olsunKızlar iki gündür ben de zor günler geçiriyorum. Gebelikten önce 4cm olan miyomum 7cm olmuş. Zaten gebelikle birlikte büyümüş. Daha önce de yaşadığım gibi dejenere olmuş. Çok fena ağrı veriyor. Kan testlerimi doktora attım. Crp çok yüksek. 93Önceden olduğu gibi şimdi de yine apandisitten de şüphelendiler. Genel Cerrahiye de görünmemi söyledi. Çok şükür apandisit ile ilgili bir problem yok. Miyomun ağrısı işte. Bebekler iyi ama ilk defa Nst ye bağlandım ve az da olsa düzenli kasılmam da çıktı. Hamileliğimin başından beri ilk defa korkulu günler yaşadım
Aynı şeyleri yaşadık bebekler kısmetiyle gelir lafını yaşattı sağolsun oğluşum bize degünaydınnn, hepimiz için çok güzel bir gün olsun
Benim de başıma ani bir taşınma işi çıktı kızlar nasıl altından kalkacağım ne ara hallolacak çok stres yaptımevin daha inşaattan eksikleri var onlar tamamlanacak vs vs bebek kısmetiyle geliyor ama iki ayağı da bir pabuca sokuyormuş
İki akşamdır kalsiyum içmeye başladım osteozinc ama mide bulantısı yapıyor bende, sizlerde var mı böyle bir durum?
Bir de bebek arabası konuşulmuş, ben tatil dönüşü yunanistandan yarı fiyatına cybex balios s aldım epey beğendik ama çok hafif değilalışveriş konusunda da hızlı gidiyordum sanırım bir liste yaptım youtube yenidoğab ihtiyaçlarını izleye izleye, o listeden birer birer alıyordum ama şimdi yavaşlarım sanırım
Evet kuzum yaa bende sana onu diyecektim bence bu süreci çok güzel yönettinAy gozum doldu. Hıcbır zaman hasta olduguna inanmadım oyle de yasamadım. İkili test i de fetal i de curuttuk 22 haftaya geldıkcok sukur arkadasımm
Ay gozum doldu. Hıcbır zaman hasta olduguna inanmadım oyle de yasamadım. İkili test i de fetal i de curuttuk 22 haftaya geldıkcok sukur arkadasımm
Çünkü gerçekten ağzımızdan çıkana ve evrene gönderdiğimiz enerjiye çok inanıyorum ben askimlarEvet kuzum yaa bende sana onu diyecektim bence bu süreci çok güzel yönettininanç gerçekten çok önemli. Sen kendini hiç strese sokmadın, evham yapmadın, sabırla bekledin tabi ki endişelendiğin anlar olmuştur çok normal zaten stresin soyut şeyleri somuta çevirdiğini düşünüyorum bu yüzden inanç çok önemli geçti gitti artık keyifli zamanların başlasın
Yaa kızlar 2 ay aglamadım sımdı aglatacaksınızMaşallah sana, çok mutlu oluyorum, güçlü anne olmak önemli, biz ne kadar güçlü olursak süreç o kadar kolay ilerleyecekMuhakkak kuluz, yönetemediğimiz hususlar vuku edebiliyor, yıkıldık gibi hissettiğimiz anlar olabilir çok doğal, hamileliğin de vermiş olduğu bir duygusallık söz konusu, geçecek, hepsini unutacağız, sağlıkla ilerleyelim hepimiz inşallah kocaman sarılıyorum sana
Kızlar iki gündür ben de zor günler geçiriyorum. Gebelikten önce 4cm olan miyomum 7cm olmuş. Zaten gebelikle birlikte büyümüş. Daha önce de yaşadığım gibi dejenere olmuş. Çok fena ağrı veriyor. Kan testlerimi doktora attım. Crp çok yüksek. 93Önceden olduğu gibi şimdi de yine apandisitten de şüphelendiler. Genel Cerrahiye de görünmemi söyledi. Çok şükür apandisit ile ilgili bir problem yok. Miyomun ağrısı işte. Bebekler iyi ama ilk defa Nst ye bağlandım ve az da olsa düzenli kasılmam da çıktı. Hamileliğimin başından beri ilk defa korkulu günler yaşadım
Canım bugün bende soracagım. Hergün kasılmam oluyor. Rahım sertlesmesıyle beraber. Ben 22+5 ı'm.Yazarım çıkıncaKızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur buDoktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?