Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canım bence de bu arada bana ilişki yasak hiç kalkma falan demediler acaba çıkarken mi söyleyecekler bunları bunları yapma diye zaten ben korkudan hiçbir şey yapamicam sanırım

Canımmm çok mutlu oldum, kolay geçmiş inşallah evde çok daha rahat edeceksin, bundan başka bir şey olmasın

Evet canım bence de bu arada bana ilişki yasak hiç kalkma falan demediler acaba çıkarken mi söyleyecekler bunları bunları yapma diye zaten ben korkudan hiçbir şey yapamicam sanırım
Evet bana da çıkışta söyledi hepsini taburcu olurken söyler sana da sen benden erken yürümüşsün ben 16 saat yattım sonda falan vardı sondayı aldıktan sonra yürüdüm peşine taburcuda oldum zaten ev çok kolay gelecek sana sık sık kontrolle normal hayatımıza yakın döneceğiz zamanla alışıyor insan sürece en az 7-10 gün istirahat gerekiyormuş benim ki 3 ay dedi ama bilmiyorum kontrolde belki fikri değişir

Çok geçmiş olsun canım
Senin crp yi nasıl düşürdüler bilgin var mı? İlaç mı verdiler yokda kendinin mi düşmesini beklediler?

Kızlar iki gündür ben de zor günler geçiriyorum. Gebelikten önce 4cm olan miyomum 7cm olmuş. Zaten gebelikle birlikte büyümüş. Daha önce de yaşadığım gibi dejenere olmuş. Çok fena ağrı veriyor. Kan testlerimi doktora attım. Crp çok yüksek. 93 Önceden olduğu gibi şimdi de yine apandisitten de şüphelendiler. Genel Cerrahiye de görünmemi söyledi. Çok şükür apandisit ile ilgili bir problem yok. Miyomun ağrısı işte. Bebekler iyi ama ilk defa Nst ye bağlandım ve az da olsa düzenli kasılmam da çıktı. Hamileliğimin başından beri ilk defa korkulu günler yaşadım

Kızlar 21. hafta bugün bitiyor hala bebegin harekerlerini duymuyorum doktor en geç 22. haftada duyarsın demisti umarım duymaya başlarım sizde durumlar nasıl

günaydınnn, hepimiz için çok güzel bir gün olsun
Benim de başıma ani bir taşınma işi çıktı kızlar nasıl altından kalkacağım ne ara hallolacak çok stres yaptım evin daha inşaattan eksikleri var onlar tamamlanacak vs vs bebek kısmetiyle geliyor ama iki ayağı da bir pabuca sokuyormuş

İki akşamdır kalsiyum içmeye başladım osteozinc ama mide bulantısı yapıyor bende, sizlerde var mı böyle bir durum?

Bir de bebek arabası konuşulmuş, ben tatil dönüşü yunanistandan yarı fiyatına cybex balios s aldım epey beğendik ama çok hafif değil alışveriş konusunda da hızlı gidiyordum sanırım bir liste yaptım youtube yenidoğab ihtiyaçlarını izleye izleye, o listeden birer birer alıyordum ama şimdi yavaşlarım sanırım

İşte canım bir bakacağım bir şeyler sormak istedim doktora dedi ki daha şimdi bunları sorma bu iki günü geçirelim sonra konuşuruz

Çok geçmiş olsun canım
Senin crp yi nasıl düşürdüler bilgin var mı? İlaç mı verdiler yokda kendinin mi düşmesini beklediler?
Teşekkür ederim canım antibiyotik tedavisi aldım serumla ama gebeliğe uygunmuş B kategorisiymiş zaten doktor dedi ki antibiyotik almazsan enfeksiyon bebeği etkileyecek bu bir tercih meselesi değil dedi ben de biraz yüksekti diye senin kararına kalmamış dedi seni de korumalıyız diye en azından B kategorisi diye rahatım inşallah hiçbir sıkıntı olmaz

Ay gozum doldu. Hıcbır zaman hasta olduguna inanmadım oyle de yasamadım. İkili test i de fetal i de curuttuk 22 haftaya geldık cok sukur arkadasımm

En iyi araba senin ananın kolları annnemmm
Kanka şaka bir yana ev kurmak kolaymı, hele bu zamanda Allah yardımcınız olsun gerçekten
Teşekkür ederim canımm hepimizin şu zamanda evlenmek ev kurmak çok çok daha zor cidden iyi ki 8 sene önce evlenmişim ajajsj
Kuzucum çok çok geçmiş olsun miyomları doğumda mı alıyorlar genel olarak öyle biliyorum sanki pek bilgim de yok. Umarım geçer ağrıların kuzum
Aynı şeyleri yaşadık bebekler kısmetiyle gelir lafını yaşattı sağolsun oğluşum bize de taşınma işi biraz zorluyor kuzu biz 1inde taşındık hala bir sürü eksik çıkıyor bir sürü iş çıkıyor eşim uçuştan geldikçe halletmeye çalışıyoruz ama bu süreçte ikimizde çok yorulduk evden evden herşeyi toplayan bir nakliyat firmasıyla anlaştık onlar geldi topladı o şekilde rahat oldu bilgin olsun. Tabi yerleşme işi bize kalıyor ama bir şekilde ev yerleşiyor. Umarım kolaylıkla halledersiniz

Ay gozum doldu. Hıcbır zaman hasta olduguna inanmadım oyle de yasamadım. İkili test i de fetal i de curuttuk 22 haftaya geldık cok sukur arkadasımm
Evet kuzum yaa bende sana onu diyecektim bence bu süreci çok güzel yönettin inanç gerçekten çok önemli. Sen kendini hiç strese sokmadın, evham yapmadın, sabırla bekledin tabi ki endişelendiğin anlar olmuştur çok normal zaten stresin soyut şeyleri somuta çevirdiğini düşünüyorum bu yüzden inanç çok önemli geçti gitti artık keyifli zamanların başlasın

Maşallah sana, çok mutlu oluyorum, güçlü anne olmak önemli, biz ne kadar güçlü olursak süreç o kadar kolay ilerleyecek Muhakkak kuluz, yönetemediğimiz hususlar vuku edebiliyor, yıkıldık gibi hissettiğimiz anlar olabilir çok doğal, hamileliğin de vermiş olduğu bir duygusallık söz konusu, geçecek, hepsini unutacağız, sağlıkla ilerleyelim hepimiz inşallah kocaman sarılıyorum sana

Çünkü gerçekten ağzımızdan çıkana ve evrene gönderdiğimiz enerjiye çok inanıyorum ben askimlar Benim ailem dahil hepimiz hasta olmadığını her şeyin çok güzel olduğunu doğmaya yavaş yavaş yaklaştığımızı dile getirdik hep artık doğumu bekleme zamanı.. sizlerde cok destek oldunuz hepınız ıyıkı varsınız güzel anneler

Yaa kızlar 2 ay aglamadım sımdı aglatacaksınız sizi cok sevıyoruz o yuzden heyecanla gelmeye hazıelanıyoruz

Canım korkma, stres yapma, benim de kist tarafında ağrı var doktora gidince soracağım ağrı yapmaz dedi ama aynı senin dediğin gibi çok ağrı oluyor orada, inşallah sorunsuz geçer, üzülme sen, büyüme duymuştum böyle sanırım doğumla alıyorlar onuda kolay geçsin sürecin inşallah

Kızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur bu Doktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.

Canım bugün bende soracagım. Hergün kasılmam oluyor. Rahım sertlesmesıyle beraber. Ben 22+5 ı'm.Yazarım çıkınca r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…