- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.041
Kanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesefKızlar aranızda catlayan var mı varsa ne kıllanmanıza ragmen catladınjz ve kacıncı haftada
Kız ona bende inanıyorumKanka annem hala mide yanmasının saçtan olduğuna inanıyor
Çatlak yok da benm gobegim çok erken kıllandı yaa siyah siyah ama Allah'tan seyrek erkek göbeği gbi değil şükürKızlar aranızda catlayan var mı varsa ne kıllanmanıza ragmen catladınjz ve kacıncı haftada
Ay o kadar olur askım ya baya buyumus spnucta bende bio oil hatta tek onu kullanıyorum memelerım baya buyudu benımde 26 ya gırcem suanlık asayıs berkemal gobegım catlasın ıstemıyorum en onemlısıKanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesef
Ama göbeğimde yok çok şükür, lierac ile bio oil dönüşümlü sürüyorum
O bende de var canım ultrason jelınden dolayı tuylenme artıyor dedıler ne kadar dpgru bılemıyorumÇatlak yok da benm gobegim çok erken kıllandı yaa siyah siyah ama Allah'tan seyrek erkek göbeği gbi değil şükür
Aynı devam et kankaAy o kadar olur askım ya baya buyumus spnucta bende bio oil hatta tek onu kullanıyorum memelerım baya buyudu benımde 26 ya gırcem suanlık asayıs berkemal gobegım catlasın ıstemıyorum en onemlısı
Valla mı bende oğlanın testosteronlarindan diye düşünüyordum sasirdm beybiO bende de var canım ultrason jelınden dolayı tuylenme artıyor dedıler ne kadar dpgru bılemıyorum
Ben sordum da canım 28. Haftada gel iğnesini yapacağız demişti doktorumSelam kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi için dr giden var mı acaba
Bende sasıremıstım ask ne kadar dpgru bılemıyorum ama mantıklı geldıValla mı bende oğlanın testosteronlarindan diye düşünüyordum sasirdm beybi
Sanmıyorum ben usg jelinden olacagını yaa. Lazerde de aynı jeli kullanıyorlarO bende de var canım ultrason jelınden dolayı tuylenme artıyor dedıler ne kadar dpgru bılemıyorum
Bunun da etkisi olduğu söyleniyor kuşum. Hormonlarımız da coşuyor ya birdeValla mı bende oğlanın testosteronlarindan diye düşünüyordum sasirdm beybi
Uzun giydiğimiz dönemlere geçelim bende salacamSanmıyorum ben usg jelinden olacagını yaa. Lazerde de aynı jeli kullanıyorlarhormonlar coşuyor ya ondan artıyor kıl tüy durumları. Bende de arttı. Alıyorum kısa sürede uzuyor bide.
Sonunda pes edicem aman be diyip almayacam
Kanka allahtan lazerliyim bideUzun giydiğimiz dönemlere geçelim bende salacam
Sanmıyoeum kızlar benımkı kız ama baya tuylendımBunun da etkisi olduğu söyleniyor kuşum. Hormonlarımız da coşuyor ya birde
Aaa hsmıle kalınca lazsr cop olucak derlerdı dogruymus demekkıKanka allahtan lazerliyim bideya lazerli olmasam ne olacaktı………
Ama genital iptallazerli olduğunu unuttu hiç dokunulmamış hallerine geçti
Şu kenarda bir hunim olacaktıBen emin degilim su ansen ben olabilirsin ama sepide de ben olabilir hepsinden once sepide sen olabilir.. sen kimsin itiraf et cabuk
Kanka bende lazerliydim sözdeKanka allahtan lazerliyim bideya lazerli olmasam ne olacaktı………
Ama genital iptallazerli olduğunu unuttu hiç dokunulmamış hallerine geçti
Tam olarak öyleymiş bir şey kaybetmemişsinAaa hsmıle kalınca lazsr cop olucak derlerdı dogruymus demekkıben lazer e gıtmedım agda ya devam dpgumdan sonra gıdecegım her yerım dovme kaplı oldugu ıcın kollarıma falan zaten yaptıramıyorum dıye gıtmemıstım ama genıtal ve koltuk altına gıdecegım dpgumdan sonra
Benim lazerime bişey olmadı ya. Sarı tüylerim kalmıştı zaten lazerin görmediği. Onları epilasyon yapıyordum. İlk bebişte 30lu haftalardan sonra jiletle aldım epilasyon zorladı göbekle. Hiç de artmadi tüylerim. Çok rahat geldi o günden beri jiletle alıyorum. Hala az ve sarı olarak duruyorlar. Bazen iyi şeyler de başıma geliyorKanka bende lazerliydim sözde
Aynen askTam olarak öyleymiş bir şey kaybetmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?