Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar aranızda catlayan var mı varsa ne kıllanmanıza ragmen catladınjz ve kacıncı haftada
Kanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesef
Ama göbeğimde yok çok şükür, lierac ile bio oil dönüşümlü sürüyorum

Kanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesef
Ama göbeğimde yok çok şükür, lierac ile bio oil dönüşümlü sürüyorum
Ay o kadar olur askım ya baya buyumus spnucta bende bio oil hatta tek onu kullanıyorum memelerım baya buyudu benımde 26 ya gırcem suanlık asayıs berkemal gobegım catlasın ıstemıyorum en onemlısı

Ay o kadar olur askım ya baya buyumus spnucta bende bio oil hatta tek onu kullanıyorum memelerım baya buyudu benımde 26 ya gırcem suanlık asayıs berkemal gobegım catlasın ıstemıyorum en onemlısı
Aynı devam et kanka bio oil gücüne inanıyorum ama lierac sırf aldım diye sürüyorum, o yağ hissi olmadığı için herhalde

O bende de var canım ultrason jelınden dolayı tuylenme artıyor dedıler ne kadar dpgru bılemıyorum
Sanmıyorum ben usg jelinden olacagını yaa. Lazerde de aynı jeli kullanıyorlar hormonlar coşuyor ya ondan artıyor kıl tüy durumları. Bende de arttı. Alıyorum kısa sürede uzuyor bide.
Sonunda pes edicem aman be diyip almayacam

Uzun giydiğimiz dönemlere geçelim bende salacam

Kanka allahtan lazerliyim bide ya lazerli olmasam ne olacaktı………
Ama genital iptal lazerli olduğunu unuttu hiç dokunulmamış hallerine geçti
Aaa hsmıle kalınca lazsr cop olucak derlerdı dogruymus demekkı ben lazer e gıtmedım agda ya devam dpgumdan sonra gıdecegım her yerım dovme kaplı oldugu ıcın kollarıma falan zaten yaptıramıyorum dıye gıtmemıstım ama genıtal ve koltuk altına gıdecegım dpgumdan sonra

Tam olarak öyleymiş bir şey kaybetmemişsin

Kanka bende lazerliydim sözde
Benim lazerime bişey olmadı ya. Sarı tüylerim kalmıştı zaten lazerin görmediği. Onları epilasyon yapıyordum. İlk bebişte 30lu haftalardan sonra jiletle aldım epilasyon zorladı göbekle. Hiç de artmadi tüylerim. Çok rahat geldi o günden beri jiletle alıyorum. Hala az ve sarı olarak duruyorlar. Bazen iyi şeyler de başıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…