Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim haftam size göre küçük hiç durmuyor cidden kızımda asla böyle değildir kibarcıktı Çıkınca nasıl olacak diye korkuyorum
Ay benim oğlum da durmuyor birkaç gündür bu saatlerde hele tekmeler havada uçuyor az önce videoya çektim hatta göbeğimde direkt hareketi belli oldu

Kızlar emzirme yastığı lazım mı, lazımsa hangi model çok şişme olsunmu düzmü olsun nasıl olsun
Canım ben alacağım ama marka model karar vermedim, emzirme konusunda rahat ettirmese bile tummy time etkinliklerinde kullanırım her türlü iş görür

Kızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya

Aşkım rüya görmüştür miniğim, kendimiz bile nasıl sıçrıyoruz

Oyy miniğim kuzum inanır mısın bilmem ama oku miniği rahat ettirir

benim oğlanda yapmıştı bu hareketi ben şok olmuştum ve cok korkmuştum onlar ya rüyalarından etkileniyorlar yada bişeyler görüyor olabilirler melek daha bebelerimiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…