- 23 Ekim 2024
- 3.829
- 6.029
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.441
Online görüşelimYastık koydum kolumun altına. Desteksiz tutmak çok zor
Doğallığına bayılıyorumNasıl emzirdin kanka direk kucaklayarak mı
Ay benim oğlum da durmuyorBenim haftam size göre küçük hiç durmuyor cidden kızımda asla böyle değildir kibarcıktıÇıkınca nasıl olacak diye korkuyorum
Birde bayıl istersen ferihaDoğallığına bayılıyorumher mesajını okurken mutlaka yüzümde bir tebessüm oluşuyor
Ay herhalde 50 kere ferihayı baştan sona izlemiş bir insan olarak bu mesaja kalbimi bırakıyorumBirde bayıl istersen feriha
Bi ara kocama da bu repliği öğretmiştim birbirimize sürekli bide bayıl istersen Feriha diyorduk ahahahahBirde bayıl istersen feriha
Doktorum plasenta önde olunca geç hissediliyor demişti kuzuBenim de ilk kızım daha bir sertti sanki hareketleri. Doğunca da çok hareketli kuduruk bişey geldi zatenama bunda plasentam önde belki o yüzden hafif geliyor bana hareketler
Yemek yaparken ilk 4 dizimde birisiBi ara kocama da bu repliği öğretmiştim birbirimize sürekli bide bayıl istersen Feriha diyorduk ahahahah
Canım ben alacağım ama marka model karar vermedim, emzirme konusunda rahat ettirmese bile tummy time etkinliklerinde kullanırım her türlü iş görürKızlar emzirme yastığı lazım mı, lazımsa hangi model çok şişme olsunmu düzmü olsun nasıl olsun
Bende yaprak dökümüne başladım şimdi 30 küsürlerdeyim o bitince sırada yine bilindik dizilerden biri olacağı kesin aynı şeyleri izlemekten bıkmıyorum yeterki bana dizi olsun bende hep mutfakta iş yaparken izliyorumYemek yaparken ilk 4 dizimde birisi
Aşkım rüya görmüştür miniğim, kendimiz bile nasıl sıçrıyoruzKızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya
Kendimize eziyet etmeyi seviyoruzBende şimdi tedirginlik yüklendihareketlerini takip edicem artık bebeğimin durmadan bunu yazarken tekme attı ama yavrum
Oyy miniğimKızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya
Gel sarılalımBende yaprak dökümüne başladım şimdi 30 küsürlerdeyim o bitince sırada yine bilindik dizilerden biri olacağı kesin aynı şeyleri izlemekten bıkmıyorum yeterki bana dizi olsun bende hep mutfakta iş yaparken izliyorum
Hissediliyor yine ama minik pıtır pıtır o şekilde hep. Ben yine de bebeğimin sakin olmasını umuyorum ona bağlıyorumDoktorum plasenta önde olunca geç hissediliyor demişti kuzu
BekliyoreeCanım ben alacağım ama marka model karar vermedim, emzirme konusunda rahat ettirmese bile tummy time etkinliklerinde kullanırım her türlü iş görür
benim oğlanda yapmıştı bu hareketi ben şok olmuştum ve cok korkmuştum onlar ya rüyalarından etkileniyorlar yada bişeyler görüyor olabilirler melek daha bebelerimiz canımKızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya
kız bence biz doğurasıya kadar takip edelim bebelerimiziKendimize eziyet etmeyi seviyoruzanksiyete tavan hayırlısıyla bir doğursaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?