Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Benim haftam size göre küçük hiç durmuyor cidden kızımda asla böyle değildir kibarcıktı😅 Çıkınca nasıl olacak diye korkuyorum 🥲
Benim de ilk kızım daha bir sertti sanki hareketleri. Doğunca da çok hareketli kuduruk bişey geldi zaten 🤣 ama bunda plasentam önde belki o yüzden hafif geliyor bana hareketler☺️

Benim de ilk kızım daha bir sertti sanki hareketleri. Doğunca da çok hareketli kuduruk bişey geldi zaten 🤣 ama bunda plasentam önde belki o yüzden hafif geliyor bana hareketler☺️
Bence sen hareket halindesin ondandır birazda😅 Benim kız büyük olağan hayat akışımız sakinledi size göre🤣

Kızlar emzirme yastığı lazım mı, lazımsa hangi model çok şişme olsunmu düzmü olsun nasıl olsun

Bende şu çantayı gözüme kestirdim bejini alırım muhtemelen. Sürekli bebek arabasının altına atıyorum takmıyorum ilkinden öyle tecrübe ettim ama olsun 😅
İyi bari çanta kullanmayan tek ben değilmişim kendimi anormal görmeye başlamıştım 🤣

Kızlar emzirme yastığı lazım mı, lazımsa hangi model çok şişme olsunmu düzmü olsun nasıl olsun
Çok şişiklerde bebek üstte kalıyor çok inikse de alttan kolunla destek vermen gerekiyor orta bir şeyler al derim bir de sonrasında üstünde tummy time çalıştırması yapıyordum ben seviyorum o yastıkları🤣

Çok şişiklerde bebek üstte kalıyor çok inikse de alttan kolunla destek vermen gerekiyor orta bir şeyler al derim bir de sonrasında üstünde tummy time çalıştırması yapıyordum ben seviyorum o yastıkları🤣
Aşko varsa örn resim atabilir misin 🥹

Allah ım ben en son dün sabah hissettim sonra dün gece ve bugün tüm gün hissetmedim.Allah bebeklerimizi korusun Amin…Ben bu haftalarda sürekli hissetmemek normal diye kendimi avutuyorum.😣En son 28 temmuzda kontrole gittim ben de…İnsan çok panik oluyor.
Aşkım senle aynı hafta aynı gündeyiz benimde aynı ama dediğin gibi bu haftalarda çok hissedilmiyor diye bende kendimi geçiştiriyorum doktora gidip geldikten sonra o 1 hafta kafam çok rahat oluyor sonra kalan 3 hafta da yine kurmalar başlıyor günlerim zehir oluyor mesela benim birdahaki randevu haftaya perşembe o güne kadar kendimi yicem doktora gidene kadar kimsey göresim kimseyle görüşesim gelmiyor perşembeden sonra içimi rahatlattıktan sonra 3 4 gün rahat kafayla gezerim sonra detaylı ultrasona kadar yine kuruntular başlar😬

Canım senin daha çok küçük, ben o haftalarda 3 günde bir hissediyordum, ben 2 gün sonra 21.haftam olacak anca şu an akşam uzanınca hissediyorum
Ay Allah razı olsun.Ne bileyim herkes “bana tekme atıyor vuruyor ben hissediyorum”deyince bir de bir kere hissedince her gün olmasını bekliyorsun ister istemez… 🫤Eşimin de başının etini yiyorum.Ona da anksiyete mi bulaştırdım.Yazık soruyor ne oldu kıpırdadı mı diye.

Bir arkadaşım gece bebeğimi emzirirken enseme koyup uyuyorum başka bir işime yaramadı demişti aklıma o geldi 🤣 önceki grupta sormuştum ben de tecrübeli annelere. Alma dediler almadım 🙈

Ay Allah razı olsun.Ne bileyim herkes “bana tekme atıyor vuruyor ben hissediyorum”deyince bir de bir kere hissedince her gün olmasını bekliyorsun ister istemez… 🫤Eşimin de başının etini yiyorum.Ona da anksiyete mi bulaştırdım.Yazık soruyor ne oldu kıpırdadı mı diye.
Yok canım hareket konusunu kafaya takmak için şu an çok erken, stres yapma

Aşkım senle aynı hafta aynı gündeyiz benimde aynı ama dediğin gibi bu haftalarda çok hissedilmiyor diye bende kendimi geçiştiriyorum doktora gidip geldikten sonra o 1 hafta kafam çok rahat oluyor sonra kalan 3 hafta da yine kurmalar başlıyor günlerim zehir oluyor mesela benim birdahaki randevu haftaya perşembe o güne kadar kendimi yicem doktora gidene kadar kimsey göresim kimseyle görüşesim gelmiyor perşembeden sonra içimi rahatlattıktan sonra 3 4 gün rahat kafayla gezerim sonra detaylı ultrasona kadar yine kuruntular başlar😬
Aynı bensin ya.İlk hafta doldu işte ben de .Başladı paranoyalar…Ben de haftaya değil ondan sonraki hafta gideceğim.Tam 12 gün var.15-17 arası da böyle dayanamayıp başka doktora arada kaçak gitmiştim.Yine aynısını yapmayayım diye sabretmeye çalışıyorum.Çok sık ultrasona girmiş oluyorum diye düşünerek durdurmaya çalışıyorum kendimi.Bana kalsa her hafta gitmek isterim ya…4 haftada 1 kontrol uzun geliyor.

Yok ben herşeyi alıp hicbisey kullanamayip çok mağdur oldum 🤣🤣 sinirim bozuluyor size de almayın diyorum sonra hevesinizi kaçırmış gibi olcam. O yüzden eşya konusunda çok yorum yapmamaya karar verdim 🤣 yastık almadım ama bu arada 🙈

Back
X