- 18 Temmuz 2022
- 5.880
- 9.720
- 148
- Konu Sahibi annabelica
- #22.461
Kıyamadım zaten ağlayarak uyandığı olur da bu kadar bagirmazdi. İçim ürperiyor hala eşim de yokAşkım rüya görmüştür miniğim, kendimiz bile nasıl sıçrıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamadım zaten ağlayarak uyandığı olur da bu kadar bagirmazdi. İçim ürperiyor hala eşim de yokAşkım rüya görmüştür miniğim, kendimiz bile nasıl sıçrıyoruz
Okuyorum hep canım haklısın. Allah korusun yavrularımızıOyy miniğimkuzum inanır mısın bilmem ama oku miniği rahat ettirir
![]()
Evet kuzum şakası bir yana cidden tedbiri de elden bırakmayalımkız bence biz doğurasıya kadar takip edelim bebelerimizi![]()
İçerde boks ringinde diye espri yapıyorum hahaAy benim oğlum da durmuyorbirkaç gündür bu saatlerde hele tekmeler havada uçuyor
az önce videoya çektim hatta göbeğimde direkt hareketi belli oldu
Kurban olurum ben onaKıyamadım zaten ağlayarak uyandığı olur da bu kadar bagirmazdi. İçim ürperiyor hala eşim de yok![]()
Ya hep güzel rüyalar görsünler kıyamam küçücükler Allah esirgesinbenim oğlanda yapmıştı bu hareketi ben şok olmuştum ve cok korkmuştum onlar ya rüyalarından etkileniyorlar yada bişeyler görüyor olabilirler melek daha bebelerimiz canım![]()
O annesinin kucağında da ben de annemi istiyorum tırsıyorumKurban olurum ben onaneyseki annesini gördü, sıcak kucağında yine mışıl mışıl uyuyor
Canım fitilden sonra 20 uzanman gayet yeterliO annesinin kucağında da ben de annemi istiyorum tırsıyorumo değil de fitili uyguladim uyucam güya yine bebemi kucakladim kaldırdım. İnşallah etki etmiştir
![]()
20 olmuştu ya iyi o zaman. Doktor yatarken deyince sabaha kadar kalkmamam lazım diye gerildim ben deCanım fitilden sonra 20 uzanman gayet yeterli
Nas felak oku canımKızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya![]()
Yok aşkım ben o kadar kullandım ki20 olmuştu ya iyi o zaman. Doktor yatarken deyince sabaha kadar kalkmamam lazım diye gerildim ben de![]()
Daha neler yaşıcaz bakalım ya annelik...Nas felak oku canım
bizimde cok basimizia geldi gercekten insan cok geriliyor
Buse bacım nerelerdesin bi varsın bi yoksun bize burda yazmayıp en cok kv'ne bakarsan tabi ona benzerKızlar bebişin yüzünü gördük, aynı kocama benziyorkocam da aynı kaynanama benziyor bir nevi kaynanamı klonluyorum sanırım
![]()
Kız kv 10 saat uzakta ben evde kedime bakıp duruyorumBuse bacım nerelerdesin bi varsın bi yoksun bize burda yazmayıp en cok kv'ne bakarsan tabi ona benzer![]()
Kızlar ben 23. Haftaya girdim ve 21. Haftadan berı en az 4 saatte 1 mutlaka hıssedıyoruö. Hele suan en fazka 3 saat uyuyor sonra hemen hareketlenıyor ve cok sert hareketlerı. O yuzden boyle haeket etmesın hemen odaklanıyorum uzanıyorum veya oturuyorumCanım senin daha çok küçük, ben o haftalarda 3 günde bir hissediyordum, ben 2 gün sonra 21.haftam olacak anca şu an akşam uzanınca hissediyorum
Rahimde olduğuna emin değilim ağrı o kadar şiddetliydi ki neremin agridigini bile o an anlayamadan bayılmışım uyandığımda agri yoktu ama doktor bunu çok normal buldu en azindan Bende bebiste iyiyiz canimTuvalette olunca bağırsaklarinda kramp oldu sandım kuzum. Bebek bastırınca ani bir tuvalet ihtiyacı oluyor o ağrı yaptı sandım. Rahimde ağrı olduguna emin misin
Günaydın canım geçti sonradan çok şükür dediğin gibi pozisyonu değişti herhalde .Şuan iyiyim çok şükürEvet hayatım ne demek istediğini çok iyi anladım ben bile Çok telaş yaptım çünkü resmen vajinamdan çıkacakmış gibi hissettim Ama dediğim gibi ben pozisyonumu değiştirince Bebekte pozisyonunu değiştirdi şu an nasılsın
Bence bebeğin ters bir hareket yaptı dönerken falan sancı olabiliyor diyorlar. Bebişin keyfi iyiyse sıkıntı yok canım tekrar geçmiş olsunRahimde olduğuna emin değilim ağrı o kadar şiddetliydi ki neremin agridigini bile o an anlayamadan bayılmışım uyandığımda agri yoktu ama doktor bunu çok normal buldu en azindan Bende bebiste iyiyiz canim