Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya 😳😳😳
Nas felak oku canım
bizimde cok basimizia geldi gercekten insan cok geriliyor

Canım senin daha çok küçük, ben o haftalarda 3 günde bir hissediyordum, ben 2 gün sonra 21.haftam olacak anca şu an akşam uzanınca hissediyorum
Kızlar ben 23. Haftaya girdim ve 21. Haftadan berı en az 4 saatte 1 mutlaka hıssedıyoruö. Hele suan en fazka 3 saat uyuyor sonra hemen hareketlenıyor ve cok sert hareketlerı. O yuzden boyle haeket etmesın hemen odaklanıyorum uzanıyorum veya oturuyorum

Tuvalette olunca bağırsaklarinda kramp oldu sandım kuzum. Bebek bastırınca ani bir tuvalet ihtiyacı oluyor o ağrı yaptı sandım. Rahimde ağrı olduguna emin misin
Rahimde olduğuna emin değilim ağrı o kadar şiddetliydi ki neremin agridigini bile o an anlayamadan bayılmışım uyandığımda agri yoktu ama doktor bunu çok normal buldu en azindan Bende bebiste iyiyiz canim

Evet hayatım ne demek istediğini çok iyi anladım ben bile Çok telaş yaptım çünkü resmen vajinamdan çıkacakmış gibi hissettim Ama dediğim gibi ben pozisyonumu değiştirince Bebekte pozisyonunu değiştirdi şu an nasılsın
Günaydın canım geçti sonradan çok şükür dediğin gibi pozisyonu değişti herhalde .Şuan iyiyim çok şükür 🩵

Rahimde olduğuna emin değilim ağrı o kadar şiddetliydi ki neremin agridigini bile o an anlayamadan bayılmışım uyandığımda agri yoktu ama doktor bunu çok normal buldu en azindan Bende bebiste iyiyiz canim
Bence bebeğin ters bir hareket yaptı dönerken falan sancı olabiliyor diyorlar. Bebişin keyfi iyiyse sıkıntı yok canım tekrar geçmiş olsun 🥰🙏🏼

Back
X