Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ben attım özür cidden okumayan kalmadı sandım asdaf bulamadım faln diyince.. ama anne de çok tatlı acısını yazmamış bile sonradan anlatmış ki oda diğerlerini skinlştiriyor çok az olan bir durummş nadirmiş sakin olun diye Allah sabır versin.hani öyle trajik yanını ağdalı anlatmamış sağolsun
Yok canım ne özrü estağfurullah 🍀 bu benim tercihim ben okumadan geçtim, belki merak eden okuyan olur sonuçta.

Ben attım özür cidden okumayan kalmadı sandım asdaf bulamadım faln diyince.. ama anne de çok tatlı acısını yazmamış bile sonradan anlatmış ki oda diğerlerini skinlştiriyor çok az olan bir durummş nadirmiş sakin olun diye Allah sabır versin.hani öyle trajik yanını ağdalı anlatmamış sağolsun
Evet kuzum ben de bulamadım diye istemiştim diğer annelerden özür dilerim Evet çok dramatik bir yazı yok Allah'tan yoksa okuyup zor toparlanırdık O yüzden hiç okumamak çok daha iyi sanırım üzerinden biraz Geçmiş O kısmı tam kavrayamadım çok da üzerinde durmak istemedim ben de okuyup Çıktım hemen

Canım ben de senin gibi düşünüyordum fakat sonlandırıyorlar bizzat şahit oldum farklı sonuc sunup ölü doğum yapılıyor özel hastanelerde belli ğcret karsılıgında 🤷🏼‍♀️
Yine bir özel hastane skandali ya. Aileyi de anlamak mümkün değil. Ben senin sonucunun iyi geleceğinden emindim mesela. Çünkü daha önce de okudum aynısını anlatmıştım hatta burada. Fetal DNA testiyle gebelik sonlandırılır mı ya. Allah ailelere de doktorlara akıl fikir versin

Kızlar dünkü braun ateş ölçer şu an hepsiburada indirime girmiş, ebebekte 3500, hepsi burada 2780 sanırım bakmadım ama hemen aldım, braun kendi satıyor, buda kupon kodu

Eklentiler

• IMG_5041.webp
    IMG_5041.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 42
Yine bir özel hastane skandali ya. Aileyi de anlamak mümkün değil. Ben senin sonucunun iyi geleceğinden emindim mesela. Çünkü daha önce de okudum aynısını anlatmıştım hatta burada. Fetal DNA testiyle gebelik sonlandırılır mı ya. Allah ailelere de doktorlara akıl fikir versin
Kesnlikle katılıyorum canım

Back
X