Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Derdini açıp paylaşır insan ama fotoğraf göstermek nedir hamile kadına😡 Fetal dnayla gebelik sonlandırmaz bence doktorlar ya o bana saçma geldi biraz. Israrla diyorlar fetal DNA tanı testi değildir diye. 10. Haftadan sonra gebelik sonlandırmalarda hastaneden heyet raporu gerekiyor. O da ancak CVS ya da amniyosentez sonucuyla oluyor. Ben çok şaşırdım şu an 🤷🏼‍♀️
Yani Allah göstermesin kimseye vermesin ama dediğin doğru, fetal sonucu ile gebelik sonlandırılmaz. Çünkü tanı değil tarama testi, belki bir şeyleri eksik ya da farklı anlattı. Kasım grubundaki kaybı yeni okudum. Allah yardımcısı olsun, kimse yaşamasın böyle şeyler 🙏

Standart bu hap, b12 eksikliğinde veriliyor. Yükseltir muhtemelen. Ben en son asm’de vermiştim, bir ayı oldu diye geçen gün aşıya gittiğimde almadılar.
Yakın zamanda vermişsin neyseki ben hamileliğin 6.7. Haftasında bi vermiştim o zaman 300 dü b12 şimdi 182 😑 hayır vitamin almasam ne olacaktı acaba🙈

Kızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee🥲🤤🤤🤤😍😍😍
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah 🙏🥰

Eklentiler

• 20250809_185039.webp
    20250809_185039.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 37
3 yaş mı aldın 😁😁
Acayip tatlılar güle güle giysin ben hala almadım niye böyle ya 🙈
Kız ne 3 yaşı hepsi 6-9 ay 😄 hatta pantolonu 0 3 ay 🤤 seneye yaza giysin diye iiinsallahhh yazlıklar 🙏🥰
Teşekkür ederiz canım benim🥰
Bizde yeni aldik birseyler diyebilirim bence hemen alınmıyor bide insanın beğendiği birseyler bulmasi cokta kolay degil benim düşüncem bu yönde 💗

Back
X