- 15 Ağustos 2024
- 291
- 428
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #22.581
Kuzum şeffaf, sarımsı ise kolostrumdurKızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum şeffaf, sarımsı ise kolostrumdurKızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu![]()
Aşko öyleymiş bende okudum az önce, sendede oldumu, acaba biraz erkenmi oldu diyorum bendeKuzum şeffaf, sarımsı ise kolostrumdur![]()
Henüz olmadı ama 2. ya da 3. trimesterda oluşuyor zaten kuzum hatta 1. trimesterda bile olan oluyormuş endişe etme hiçAşko öyleymiş bende okudum az önce, sendede oldumu, acaba biraz erkenmi oldu diyorum bende
Yani Allah göstermesin kimseye vermesin ama dediğin doğru, fetal sonucu ile gebelik sonlandırılmaz. Çünkü tanı değil tarama testi, belki bir şeyleri eksik ya da farklı anlattı. Kasım grubundaki kaybı yeni okudum. Allah yardımcısı olsun, kimse yaşamasın böyle şeylerDerdini açıp paylaşır insan ama fotoğraf göstermek nedir hamile kadınaFetal dnayla gebelik sonlandırmaz bence doktorlar ya o bana saçma geldi biraz. Israrla diyorlar fetal DNA tanı testi değildir diye. 10. Haftadan sonra gebelik sonlandırmalarda hastaneden heyet raporu gerekiyor. O da ancak CVS ya da amniyosentez sonucuyla oluyor. Ben çok şaşırdım şu an
![]()
Yakın zamanda vermişsin neyseki ben hamileliğin 6.7. Haftasında bi vermiştim o zaman 300 dü b12 şimdi 182Standart bu hap, b12 eksikliğinde veriliyor. Yükseltir muhtemelen. Ben en son asm’de vermiştim, bir ayı oldu diye geçen gün aşıya gittiğimde almadılar.
Ay 46 yı okuyunca burdan beri yandımAy kuzum Mersin bugün 46° klimalar bile fayda etmiyor. Kendime gelebilirsem inşallah akşam netleştireceğim![]()
Sende tribe girmeye yer arama ayolBeni tribe sokma şimdi kanka![]()
Bende tam bu haftalarda olmuştuAna daha çok erken değil mi ya oğlumda da bana olmuştu ama 7 8.ayda mı neydim
Bende tam bu haftalarda olmuştu![]()
Neden banlandı ki
Başka bi konuda tartışmış biriyleNeden banlandı ki
3 yaş mı aldınKızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah![]()
Evet kuzum normalmısNormal bi durum herhalde dimi insan tedirgin oluyor ya
Kız ne 3 yaşı hepsi 6-9 ay3 yaş mı aldın
Acayip tatlılar güle güle giysin ben hala almadım niye böyle ya![]()
Kanka dikkatini çekerim 5.aydayımSende tribe girmeye yer arama ayol
Erkenden olduysa daha iyi yani ne sıkıntı olabilir ki![]()
Daha zaman var ya, biz erken aldık bence3 yaş mı aldın
Acayip tatlılar güle güle giysin ben hala almadım niye böyle ya![]()
Neden banlandı ki
Kızlar hesabım başkası tarafından kullanılmış yöneticilerle de görüşme sağladım sabah bi baktım tek ayak cezası yazıyor sonra maillerime baktım bana ait olmayan mesajlar vardı neyse ki kapatıldı hemen ben bunu yeni açtımBaşka bi konuda tartışmış biriyle![]()