Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar son zamanlarda tahlil veren var mı ?
Benim b12 multivitamine rağmen 182 ye inmiş son 5 yılına bakıyorum ilk defa bu kadar düşmüş dr um benexol yazdı artar mı acaba bu hapla kullanan var mı
Benim 22temmuzdaki tahlilde B12 167 gelmiş doktor çok düşük deyip iğne vermişti 5gun iğne vurdurdum sonra bı DHA bakmadım hiç ne oldu ne bitti

Benim 22temmuzdaki tahlilde B12 167 gelmiş doktor çok düşük deyip iğne vermişti 5gun iğne vurdurdum sonra bı DHA bakmadım hiç ne oldu ne bitti
Keşke banada iğne verseydi daha önce kullanan arkadaşlarım ilaçla pek yükselmediğini söylemişlerdi de 1 ay kullanayım bakalım.senin için iyi olmuş.

:( bende dün gece okudum sepide diyince rabbim sabır versin ya

Konu '2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
Ağlayarak okudum Gerçekten bu arada 2 gün önce doktora gitmiştim ya kızlar o kadar sinirlerim bozuldu ki ben de size anlatmak istemedim yanımda oturan kadın kendi kendine sohbete başladı O da hamileymiş ilk gebeliğini anlattı ve Fetal sonucuna göre bebeğini aldırmış Amniyosentez yaptırmadan yani bana iyi ki de yaptırmışsın demek istedi aslında galerisinden fotoğraf açtı ben de ultrason fotoğrafı vesaire sanıyorum ölü doğum yaptığı çocuğunun fotoğrafını açtı O kadar kötü oldum ki elim ayağım nasıl titredi size anlatamam Hala etkisinden çıkamıyorum ve fotoğraf gözümün önünden gitmiyor Allah'ım Sağ Salim sağlıklı bir şekilde bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ağlayarak okudum Gerçekten bu arada 2 gün önce doktora gitmiştim ya kızlar o kadar sinirlerim bozuldu ki ben de size anlatmak istemedim yanımda oturan kadın kendi kendine sohbete başladı O da hamileymiş ilk gebeliğini anlattı ve Fetal sonucuna göre bebeğini aldırmış Amniyosentez yaptırmadan yani bana iyi ki de yaptırmışsın demek istedi aslında galerisinden fotoğraf açtı ben de ultrason fotoğrafı vesaire sanıyorum ölü doğum yaptığı çocuğunun fotoğrafını açtı O kadar kötü oldum ki elim ayağım nasıl titredi size anlatamam Hala etkisinden çıkamıyorum ve fotoğraf gözümün önünden gitmiyor Allah'ım Sağ Salim sağlıklı bir şekilde bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende buraları okudukça bazen rahatlıyorum bazen stres oluyorum mesela suyu azalan çok insan okuyorum ve düşünüyorum ayda 1 muayneye gidiyoruz o 1 ayda suyumuz azalsa bebek sıkıntıya girse hiç haberimiz olmıcak demekki diye düşünmeye başladım

Aaa Ama kusura bakmasın başıda sağolsun ama hamile bi insana bu yapılır mı kızdım://// insanın gözü önüne gelir hep. Bilmediğimiz ne acılar ne hikayeler var kim bilir canım,ama iyiye odaklanılması lazım ki karnımızdakiler hissedip üzülmesin . Yavrularımız Allaha emanet

Keşke banada iğne verseydi daha önce kullanan arkadaşlarım ilaçla pek yükselmediğini söylemişlerdi de 1 ay kullanayım bakalım.senin için iyi olmuş.
Valla kuzum tekrar tahlil vermedim iyi mi oldu yoksa faydasız mi bilmiyorum B12 bu kadar önemli bı vitamin mi yav

Kızlar son zamanlarda tahlil veren var mı ?
Benim b12 multivitamine rağmen 182 ye inmiş son 5 yılına bakıyorum ilk defa bu kadar düşmüş dr um benexol yazdı artar mı acaba bu hapla kullanan var mı
Canım ben hamilelik dışında bir dönemde benexol kullanmıştım ama feleğim şaşmıştı. İnanılmaz baş dönmesi yapmıştı. 3 gün falan kullanmıştım ama anlayamadim bana ne oluyor diye kullanmıştım 3.gün farkina varmistim ama acaip kötü etkilemişti beni,yürüyemiyordum tutunamdan.
Sonra sağlık ocağına gitmistim o zamanki aile hekimim cok iyiydi ve sey demişti, zaten bu ilacin 10 15 tanesini tek seferde içsen anca bir doz iğne yapar sana igne yazcam onu kullan demişti. Istersen bir danış yine de Canım 🙏

Canım ben hamilelik dışında bir dönemde benexol kullanmıştım ama feleğim şaşmıştı. İnanılmaz baş dönmesi yapmıştı. 3 gün falan kullanmıştım ama anlayamadim bana ne oluyor diye kullanmıştım 3.gün farkina varmistim ama acaip kötü etkilemişti beni,yürüyemiyordum tutunamdan.
Sonra sağlık ocağına gitmistim o zamanki aile hekimim cok iyiydi ve sey demişti, zaten bu ilacin 10 15 tanesini tek seferde içsen anca bir doz iğne yapar sana igne yazcam onu kullan demişti. Istersen bir danış yine de Canım 🙏
Valla bende öyle biliyorum cnm🙈 kullanayım bakayım yan etkide yaparsa iğne isterim dr dan

Bu arada karma tetanoz aşısını ayrıntılıda perinatologa sormuştum bugünde kendi dr uma sordum 2 side 24.hftada yaptır dedi 28.hftada da 2. Doz

Yaa şaka mı? İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor tepki verirdim kızardım ben ya

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar çok sevdiğim hemşirem Gülşah hemşire aradı Pazartesi ya da salı gel aşılarını yapalım canım dedi

Yaa şaka mı? İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor tepki verirdim kızardım ben ya
Amniyosentez sonuçlarımı aldığım gündü canım Ben de içeri girmek için sıra bekliyordum ben de tedirgindim o canhavli ile direk yanından kalktım eşim ne yapıyorsunuz siz diye sesini yükseltti Ben normalde gergin bir yapıya sahibim ama Ona da bir şey demek istemedim çünkü o da acılı bir anneydi ve daha psikolojisi tam toparlanamamış belli Keşke ikinci çocuk için biraz bekleseydi ama tabii ki kimseye yargılamıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X