Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ezmu0810 Ezmu0810 canım seni görmüşken ben şu fetal dna sonucu için üniversitenin sayfasına girdim bekleniyor yazıyor sonuçlandığında sonuçlandı yazar mı yani çıktığı bakınca anlaşılıyor mu ?
Bazen sonuç içn atılacak SMS yoğunluktan geç gönderiliyormuşta o yüzden sorayım dedim

Eklentiler

• Screenshot_20250806-140916_Chrome.webp
    Screenshot_20250806-140916_Chrome.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar mesela duştan sonra ne sürülür? Losyon mu? Nemlendirici krem mi? Yağ mı? Vücut için
Canım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ

Kızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu 😬
benim daha erken haftalarda oldu canim doktoruma sordum hatta gosterdim normal dedi

Canım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ
Allahım hiç şöyle özenemedim çocuğuma 5 banyonun 1 inde yağladıysam yağlamışımdır🤣 ilkinde yapmadıysam 2.dede kesin yapmam banyo yaptırırsam öpsün başına koysun 🤪🤣🤣

Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için
aşırı karpuz yiyorum suyum normaldi en son insallah hala normaldir🤣
(5 dk once 2 dilim kapruz yedim) :KK55:

Back
X