- 23 Mart 2016
- 30.612
- 91.549
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #22.661
Aynen emin ol iyi yapıyorlarBende benimkine sen kesersin ben yapamam diyorum, oda yok demiyor valla benden daha cesaretli çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen emin ol iyi yapıyorlarBende benimkine sen kesersin ben yapamam diyorum, oda yok demiyor valla benden daha cesaretli çıktı![]()
Sen ne kullanmıştın canım törpü veya makasAynen emin ol iyi yapıyorlar![]()
Ay senin benzin iyice bitmişferritin im 105 den yukselmis hali
İmkanı olan baba olsun beO işi eşlerinize bırakın kızlar onlar bizden daha sakin biz korkudan kesemiyoruz![]()
Göbek görünmeyebilir ama orada bir bebek var aşko hatırlatırımKanka dikkatini çekerim 5.aydayımgöbeğim daha yeni oluşmaya başladı, ne sütü
ben girmicemde kim girecek tribe
![]()
Ya seni bıraksak 10 yaş bile alırsın zatenFotoda gerçekten öyle duruyor, bende geçen çekip atacaktım sonra baktım 10 yaş tulumu gibi duruyor vazgeçtim![]()
Canım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.Kızlar mesela duştan sonra ne sürülür? Losyon mu? Nemlendirici krem mi? Yağ mı? Vücut için
benim daha erken haftalarda oldu canim doktoruma sordum hatta gosterdim normal dediKızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu![]()
Seneye giyeceği birkaç Yaz elbisesi alındıYa seni bıraksak 10 yaş bile alırsın zaten![]()
Keşke senle komşu olsaydıkCanım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ
Üşengeçligimin bilimsel dayanağını buldum teşekkürler Alman doktor amcaKanka ben bir tane alman dr takip ediyorum, 3.aydan sonra ütülemeden giydirin bebekte dış şeylere karşı bağışıklık oluşsun diyor. Öyle yapılmalımı?
Türk dr olsa inanmazsınızÜşengeçligimin bilimsel dayanağını buldum teşekkürler Alman doktor amca![]()
yaa yerim kotunuuuKızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah![]()
Sen hangi şehirdeydinKeşke senle komşu olsaydık![]()
Ben deYani cidden hemen hemn öyle ütülü şeylerin hepsi bittiğinde ne varsa giydirmiştim![]()
Allahım hiç şöyle özenemedim çocuğuma 5 banyonun 1 inde yağladıysam yağlamışımdırCanım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ
Pilli törpülerden kullandım ben ilk 3-4 ay sonra makas kullandım. Kullandığım bişey çıktı nihayetKızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
aşırı karpuz yiyorum suyum normaldi en son insallah hala normaldirBu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için