Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
sepide mmmmm. Şükürler olsun şimdi gördüm. Ne güzel zarif bir kız öyle maşallah yüzüne gözüne Kocaman oh çektim Ay bitsin artık şu detaylilar içim şişti haber beklerken
Teşekkür ederim aşkım
Sorma ya kendiminkine stres + arkadaşlarımınkine stres ankastrem tuttu şu ağustosu bitirelim artık

Merhaba bende Mehmet erdemin tüp bebek hastasıyım eylüle kadar takip edecek sonrası için arayışa girdim siz nerede karar verdiniz, memnunmusunız

Kızlarrr ben de şimdi çıktımmm çok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu

Canım geçmiş olsun çok sevindim iyi olmana, sağlıkla gelsin inşallah plasentanın önde olduğunu bilmen iyi oldu, bundan sonra stres yapmazsın

Canım geçmiş olsun çok sevindim iyi olmana, sağlıkla gelsin inşallah plasentanın önde olduğunu bilmen iyi oldu, bundan sonra stres yapmazsın
Kuzum senin gönderini de okudum yazamadm yoldaym eve geçeyim bol bol bakıcam prensese de aynen artık hissetmesem de sorun yapmıycam

Oh çook şükür bak hiçbir sorun yokmuş canım bütün endişelerimiz tek tek gidiyor

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah Fotoğraf verdimi

Beklediğimiz harika haberler gelmişşş çok şükür kızlar çok sevindim artık bitsin şu detaylılar gerçekten içimiz şişti

Merhaba bende Mehmet erdemin tüp bebek hastasıyım eylüle kadar takip edecek sonrası için arayışa girdim siz nerede karar verdiniz, memnunmusunız
Merhaba tebrik ederim ben mehmet hocaya hic gitmedim sadece tüp bebekte başarılı olduklarını biliyorum ama.

Ben su an Memorial de Perinatolog Ertuğrul Karahanoglu ile devam ediyorum takiplerime. Doktorumdan çok memnunum

Canım oh be hic bir sorun yokmus hersey yolundaymış saglikla gelsin oğluşun ☺
Güzel haberler geldii oh hadi gözünüz aydın kuzucum. Çok çok sevindim ☺

yaa ne güzel heyecanlar çok sevindim bebişlerinizin güzel haberlerini almanıza ben yazdıklarınızı hep okudum ama bu hafta küçük çaplı bir sıkıntı yaşadım kimsenin modu düşmesin diye de paylaşmadım pazartesi günü 16:20 de detaylı usg var inşallah ben de güzel haberle gelirim

Kızlar merhabalar herkese en son detaylı usg gitmiştim bugün 23+4 normal kontrole gittim. Benim yaklaşık iki haftadır çok şiddetli alt karın ağrım vardı ve sanki adet olacak gibiydim sürekli sırt üstü yattım benek sanki top olmuş gibi hissediyordum çok sertti imkanım da yoktu gidememiştim doktora Neys eki bugün şükür randevumuza gittik bebeğim çok iyi Allah’a bin şükür haftası ile uyumlu 648 gr keyfi gayet yerinde fakat benim milyonlarım büyümeye başlamış bunalar dikkat etmemi söyledi çok ağrı olursa parol al dedi inanın yatakta sağdan sola dönerken sanki biri içimden et parçası koparıyor gibi oluyorum ama miniğim çok iyi şükür ben de bu acıya katlanacağım sabırlı olacağız inşallah iyi haberler alan herkesi tebrik ediyorum sağlık sorununyaşayan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum inşallah yolumuzun kalan kısmı sağlıkla geçsin dua edelim birbirimize

Ne oldu kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…