- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.721
Teşekkür ederim aşkımsepide mmmmm. Şükürler olsun şimdi gördüm. Ne güzel zarif bir kız öyle maşallah yüzüne gözüne Kocaman oh çektim Ay bitsin artık şu detaylilar içim şişti haber beklerken
Amin canım benim, o geçene kadar sakin ol desem olmazsın biliyorum ama, dr bakmaya başladık keyifle izliyorsun her bir detayınıOyyy maşallah kuzum, çok çok sevindim senin içindarısı bizlere
Merhaba bende Mehmet erdemin tüp bebek hastasıyım eylüle kadar takip edecek sonrası için arayışa girdim siz nerede karar verdiniz, memnunmusunızKoru 75 bin 65 bin gibi fiyatlar verdi en sasirdigim Hastane sahibi sanirim bir dr.un dogum ucretine 300bin dedi ve ben sessizce kapadim telefonu
Ben ufuk üniversitesi düşünüyorum bence sizde bir bakabilirsiniz. Bence daha makul fiyat ve daha iyi doktorlar var. Sadece dogum paketleri ile alakali bilgi alamadim ama muayene ucretleri nispeten insafli.
Merhaba ahmet mehmet erdem doktorlar Ankaramizin meshur tüp bebek doktorlarindan evet. Ama cok yogun olduklarini duymustum. Muayene olmak icin o kadar sira beklemek veya her an ulasilabilir olmamasi biraz geriyor beni. Size devam edebilirseniz ne kadar fiyat verdiler acaba ? Ufuk Üniversitesine bakmanizi da öneririm bende oraya gidecegim galiba.
Aslinda arkadaşlar askin evren güler var. Yani bir sicak geliyor ama sonra yorumlara bakuyorum asiri kalabalik oluyormus falan. Kararsiz kaliyorum.
Canım geçmiş olsunKızlarrr ben de şimdi çıktımmmçok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu
Kuzum senin gönderini de okudum yazamadm yoldaym eve geçeyim bol bol bakıcam prensese deCanım geçmiş olsunçok sevindim iyi olmana, sağlıkla gelsin inşallah plasentanın önde olduğunu bilmen iyi oldu, bundan sonra stres yapmazsın
Oh çook şükürKızlarrr ben de şimdi çıktımmmçok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu
Maşallah canım çok sevindimKızlar çok şükür kızım iyitek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş
Kızlarrr ben de şimdi çıktımmmçok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu
Beklediğimiz harika haberler gelmişşşKızlar çok şükür kızım iyitek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş
Merhaba tebrik ederimMerhaba bende Mehmet erdemin tüp bebek hastasıyım eylüle kadar takip edecek sonrası için arayışa girdim siz nerede karar verdiniz, memnunmusunız
Canım oh be hic bir sorun yokmus hersey yolundaymışKızlarrr ben de şimdi çıktımmmçok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu
Güzel haberler geldii oh hadi gözünüz aydın kuzucum. Çok çok sevindim ☺Kızlar çok şükür kızım iyitek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş
Merhaba beni alır mısınız grubaİsterseniz serklaj grubumuza sizi de alabiliriz
Ne oldu kankayaa ne güzel heyecanlarçok sevindim bebişlerinizin güzel haberlerini almanıza ben yazdıklarınızı hep okudum ama bu hafta küçük çaplı bir sıkıntı yaşadım kimsenin modu düşmesin diye de paylaşmadım pazartesi günü 16:20 de detaylı usg var inşallah ben de güzel haberle gelirim
Mod düşmesin aşkm hiç söylemiyim boşver geçti gitti zatenNe oldu kanka
Aşkım söylesene madem geçti gitti paylaş bizimleMod düşmesin aşkm hiç söylemiyim boşver geçti gitti zaten
Aşırı bel ağrım ve kasık ağrım vardı wc gittiğimde de kan pıhtısı geldi. Bayağı bi korktumAşkım söylesene madem geçti gitti paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?