- 15 Mayıs 2022
- 1.763
- 2.237
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.681
Ayy hemde nasılAy kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
Anaaa ben vişne suyu diyom kız girmiş çıkmışKızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dediamniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki
Kime benzediğini çözemedim ama tam olarak
Kanka ben bu gün ondan emin oldumAyy hemde nasılyüzünü göstersin diye sağdan bastırıyo soldan bastırıyo bizde karnımızı dolaba çarpınca ayy bişey oldu mu diye endişeleniyoruz adamlar çalkala çalkala çocuğun beynini döndürüyo sjsjs
Maşallah çok kibar bı kızmış büyüKızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dediamniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki
Kanka burun ben burdayım diyor kuzumm ya ne mucize şeylerKızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
ime benzediğini çözemedim ama tam olarak
Kanka vişne suyu içilmiştirAnaaa ben vişne suyu diyom kız girmiş çıkmışmaşallah canımmm maşallah çok sevindim aferin kızına
Aşko burun korkulu rüyam, babasına çekmez umarımKanka burun ben burdayım diyor kuzumm ya ne mucize şeyler
Benim ki bastırdı ama muhtemelen yağ tabakasını aşmak içindiAy kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
Bu kadını 2 çocukta tutmazKızlar bende yine yollardayım köyüme gidiyorum 1 hafta çayır çimen serinlik
benimkini yaptı hemde nasıl ya sırf cocuğum yüzünü göstersin diyeAy kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
o sırada ben çayır bıcıyom çayır diniliodumKızlar bende yine yollardayım köyüme gidiyorum 1 hafta çayır çimen serinlik
Ya çok tatlı ve uslu bir kızçe olcak galibaKızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
Çok teşekkür ederim canım benimYa çok tatlı ve uslu bir kızçe olcak galibamaşallah canım çok sevindim sağlıklı olmasınaaa
Canım benim senin için çok sevindim ben yoldayım şuan inşallah benimde iyi geçer kuzum hadi gözünüz aydınEvet canım çok şükürP piraye0059 hiç kendini sıkma aşkım çok güzel geçiyor her şeyine detaylı bakıyor kalbini beynini o kadar inceliyor ki
İyi geçecek canım benim inşallah Allahın izniyleCanım benim senin için çok sevindim ben yoldayım şuan inşallah benimde iyi geçer kuzum hadi gözünüz aydın
Ayy cok guzelsonız canımmBiz hazırız teyzoşlar
Kızlar sizde randevulara süsleniyor musunuz ?
Kızımı görmeye özenle gideyim diyorum
Benimki de rahim dışında ve bebeklerime uzak bir yerde canım. Hamile kalmadan önce de aynı şekilde bi ağrı yaşamıştım ve neye uğradığımı şaşırmıştım. O zaman 4cm di şimdi 7cm olmuş. Crp ağrılarım orta şiddetliyken 50küsur, en ağrılı zamanlarımda 90küsur çıkmıştı ama doktorum miyom crp yi yükseltir dedi ve antibiyotiğe ihtiyaç duymadı. Zaten bu ağrılar olurken başka bir şehirdeyim ama sonuçlarımı hep kendi doktoruma atmıştım. Bir daha crp baktırmamı da istemedi. Haftaya Salı benim de kendi doktorumda kontrolüm var. Bakalım neler diyecek.Canım benim miyomum rahim dışında ve bebekle alakasız bir yerdeymiş, gebelik sonrası benim de yok büyüdü miyom hala da büyüyor, bana bebek aniden aşağı indiği için enfeksiyon yükselmiş olabilir dediler idrarda vs çıkmadı bakteri, miyomdan kaynaklı yatmadım ama miyom sağolsun ağrı yapmasa doktora gitmeyecektim40mm gayet iyi bir değer Crp kaç çıktı canım Crp 25 iken bana antibiyotik başladılar damardan, doktor tabi daha iyi bilir endişe etme bazen çok su iç enfeksiyonu atarsın diyen de var, benim doktorum enfeksiyon düştü taburcu oldun 5 gün sonra tam sıfırlanmamıştı yine evden tedaviye devam etti haftaya tekrar görüşeceğim
Ay yok o yüzden geziyorum bebekle gezmesini hiç sevmemBu kadını 2 çocukta tutmaz
Canım benimki az bi kasılmaydı o yüzden pek bir şey hissetmedim açıkçası. Sadece o günlerde kısa süreli sertlikler hissediyordum. Belki öyle birşeydir. Ertesi gün tedbir amaçlı ilçe hastanesinde bir daha nst ye bağlandım sıkıntı çıkmamıştı ve zaten o gün ağrılarım da baya hafiflemişti.Canım senin nst de kasılma çıktığı gün nasil bir agrin vardı? Bu sabah bende de bir agri var karın ağrısı mı kasık ağrısı mı bagirsak mı ne oldugunu ayirt edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?