Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
Ayy hemde nasıl yüzünü göstersin diye sağdan bastırıyo soldan bastırıyo bizde karnımızı dolaba çarpınca ayy bişey oldu mu diye endişeleniyoruz adamlar çalkala çalkala çocuğun beynini döndürüyo sjsjs

Anaaa ben vişne suyu diyom kız girmiş çıkmış maşallah canımmm maşallah çok sevindim aferin kızına

Kanka ben bu gün ondan emin oldum bazen yan yattığımda karnıma doğru uyuyakalıyorum o hiç bir şey bu günkü yaşadıklarımın yanında ya, karnımın sallanmasında utandım eşimin yanında bıngıl bıngıl

Maşallah çok kibar bı kızmış büyü sağlıkla gelsin

Kanka burun ben burdayım diyor kuzumm ya ne mucize şeyler

Ya çok tatlı ve uslu bir kızçe olcak galiba maşallah canım çok sevindim sağlıklı olmasınaaa

Benimki de rahim dışında ve bebeklerime uzak bir yerde canım. Hamile kalmadan önce de aynı şekilde bi ağrı yaşamıştım ve neye uğradığımı şaşırmıştım. O zaman 4cm di şimdi 7cm olmuş. Crp ağrılarım orta şiddetliyken 50küsur, en ağrılı zamanlarımda 90küsur çıkmıştı ama doktorum miyom crp yi yükseltir dedi ve antibiyotiğe ihtiyaç duymadı. Zaten bu ağrılar olurken başka bir şehirdeyim ama sonuçlarımı hep kendi doktoruma atmıştım. Bir daha crp baktırmamı da istemedi. Haftaya Salı benim de kendi doktorumda kontrolüm var. Bakalım neler diyecek.
Peki sen doğumda bu miyomu aldırmayın düşünüyor musun?

Canım senin nst de kasılma çıktığı gün nasil bir agrin vardı? Bu sabah bende de bir agri var karın ağrısı mı kasık ağrısı mı bagirsak mı ne oldugunu ayirt edemiyorum
Canım benimki az bi kasılmaydı o yüzden pek bir şey hissetmedim açıkçası. Sadece o günlerde kısa süreli sertlikler hissediyordum. Belki öyle birşeydir. Ertesi gün tedbir amaçlı ilçe hastanesinde bir daha nst ye bağlandım sıkıntı çıkmamıştı ve zaten o gün ağrılarım da baya hafiflemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…