Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gözün aydın canım
Hiç korkma. Bizde de kızımın kalbinde minik bir parlaklık görülünce benim hemen yüzüm düşmüştü. Fetal yaptırdığım için hiç bir önemi yok ama raporda bunu not olarak düşmeliyim demişti. Böyle olması gerekiyor demek ki. Hiç canını sıkma. Rabbim sağlıcakla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Ay kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
Sen beni görecektin bir de. İki tane yerleri de dar Dönsünler diye karnımın deşti doktorum valla. Bir eliyle kendi bastırdı diğer eliyle ultrason başlığını. Eşime çıkışta diyorum ki kazara böyle bir baskı olsaydı karnıma ağlaya ağlaya doktora koşardık heralde

Amin canım benim inşallah sorunsuz güle oynaya geçirelim bu süreci
Her kontrolde takip edilecek dedi bana

Yüzde bir milyon koşardım ya yok böyle bir şey, benim kızım ilk başta secdeye durmuş gibi aşağıya dönüktü onu yukarı çevirecem diye bağırsakla midemin yerini değiştirdi adam ya

Düşünüyorum ama bir doktorla görüşmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama sezeryanda genelde doktorlar almak istemeyebilir çünkü kanama ihtimalinde bebeği hızlıca çıkarıp dikişi atmak isterler farklı bir işlem riskli olur demişti, normalde eğer keyfime kalmışsa normal doğum istiyorum ama inşallah o haftalara yetişirim doktor ne derse o, eğer riski yoksa hemen kurtulmak istiyorum bu allahın cezası miyomdan, ağrısı ayrı dert psikolojimi bozuyor bebek ağrısı mı diye deliriyorum şimdi azaldı çok şükür ağrım olmuyor

Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyin

demet1374 saat kactaydi muayenen. Yazdiysan da görmedim kuzum

demet1374 P piraye0059 kızlar sizden de güzel sağlıklı haberler bekliyoruz

Kızlar eklemediğim kim varsa kusura bakmasın yoldayım şimdi 14:30 da randevum. İnşallah güzel haberlerle gelelim çok heyecanlıyım resmen kalbim kuş gibi

Oyyy maşallah kuzum, çok çok sevindim senin için darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…