- 10 Şubat 2024
- 1.024
- 1.391
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.701
Gözün aydın canımEvet aşkım o kadar rahatladım ki, bir tek ufak bir not alması gerek bir şey gördü plasentanın bitiminde ince bir bant vardı, muhtemelen daha önce kürtajda rahim içi işlem gördüğü için veya plasenta oluşurken olmuş olabilir ama endişe verici durum değil her kontrolde takip edecez dedi, bana geldi ağlamalar, adam şok oldubu korkulacak bir şey değil ince bir bant, çok kalın olsa korkulması gerekirdi dedi. Ben bunu not almak zorundayım o yüzden söyledim ağlama diyor
Sen beni görecektin bir de. İki tane yerleri de darAy kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı
Amin canım benim inşallah sorunsuz güle oynaya geçirelim bu süreciGözün aydın canım
Hiç korkma. Bizde de kızımın kalbinde minik bir parlaklık görülünce benim hemen yüzüm düşmüştü. Fetal yaptırdığım için hiç bir önemi yok ama raporda bunu not olarak düşmeliyim demişti. Böyle olması gerekiyor demek ki. Hiç canını sıkma. Rabbim sağlıcakla, tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Yüzde bir milyon koşardım yaSen beni görecektin bir de. İki tane yerleri de darDönsünler diye karnımın deşti doktorum valla. Bir eliyle kendi bastırdı diğer eliyle ultrason başlığını. Eşime çıkışta diyorum ki kazara böyle bir baskı olsaydı karnıma ağlaya ağlaya doktora koşardık heralde
Düşünüyorum ama bir doktorla görüşmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama sezeryanda genelde doktorlar almak istemeyebilir çünkü kanama ihtimalinde bebeği hızlıca çıkarıp dikişi atmak isterler farklı bir işlem riskli olur demişti, normalde eğer keyfime kalmışsa normal doğum istiyorum ama inşallah o haftalara yetişirim doktor ne derse o, eğer riski yoksa hemen kurtulmak istiyorum bu allahın cezası miyomdan, ağrısı ayrı dert psikolojimi bozuyor bebek ağrısı mı diye deliriyorum şimdi azaldı çok şükür ağrım olmuyorBenimki de rahim dışında ve bebeklerime uzak bir yerde canım. Hamile kalmadan önce de aynı şekilde bi ağrı yaşamıştım ve neye uğradığımı şaşırmıştım. O zaman 4cm di şimdi 7cm olmuş. Crp ağrılarım orta şiddetliyken 50küsur, en ağrılı zamanlarımda 90küsur çıkmıştı ama doktorum miyom crp yi yükseltir dedi ve antibiyotiğe ihtiyaç duymadı. Zaten bu ağrılar olurken başka bir şehirdeyim ama sonuçlarımı hep kendi doktoruma atmıştım. Bir daha crp baktırmamı da istemedi. Haftaya Salı benim de kendi doktorumda kontrolüm var. Bakalım neler diyecek.
Peki sen doğumda bu miyomu aldırmayın düşünüyor musun?
Neler öğreniyoruz ya
Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyin
Kızlar eklemediğim kim varsa kusura bakmasın yoldayım şimdi 14:30 da randevum. İnşallah güzel haberlerle gelelim çok heyecanlıyım resmen kalbim kuş gibi
hayırlı haberlerle gel canımKızlar eklemediğim kim varsa kusura bakmasın yoldayım şimdi 14:30 da randevum. İnşallah güzel haberlerle gelelim çok heyecanlıyım resmen kalbim kuş gibi
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar eklemediğim kim varsa kusura bakmasın yoldayım şimdi 14:30 da randevum. İnşallah güzel haberlerle gelelim çok heyecanlıyım resmen kalbim kuş gibi
Recep Has imkanın varsa öncelik o , yoksa İbrahim hoca da iyidir
Kesfetlerimizin bile aynı olması...Kızlar böyle bir liste gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşayım dedim
Benimkini bırak artık arkadaşlarımın keşfeti bile böyle oldu sjsjsjKesfetlerimizin bile aynı olması...gece karşıma çıktı bu
Canım ben diğer doktoru bilmiyorum, o yüzden Recep has
Oyyy maşallah kuzum, çok çok sevindim senin içinKızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dediamniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki
Kime benzediğini çözemedim ama tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?