Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşırı bel ağrım ve kasık ağrım vardı wc gittiğimde de kan pıhtısı geldi. Bayağı bi korktum
Aaaaa aşkım gittinmi hastaneye nedenmiş peki bu
Aşk olsun canım neden paylaşmadın bizimle belki daha önce yaşayan olmuştur tehlikeli değl korkma diye uyarırdı en azından, burda bir birimize yardımcı olmak için varız, şimdi nasılsın? Doktor ne diyor?

Aşko evet 1 haftadır öyle ama sabitmiş, sallanmıyor onu anca 1 yaşından sonra sallanmayı bırakınca kullanabiliriz herhalde
Evet bebişim ya senin vazgeçtiğini hatırlıyorum ama kızlardan birileri daha yazmıştı sanki o yüzden haber vereyim dedim. Bende sallanır bişey alıcam galiba ya yenidoğan dönemini kurtarsın yeter ki

Kuzum hassasız hepimiz bir de bundan daha önemli şeyler konuşuluyordu daha fazla can sıkılsın istemedim. Doktoruma yazdım ama çok önemsemedi kanama artarsa gel dedi ben de üstüne gidince e gel bari bakalım dedi de dün sabah erkenden gittim. Çok şükür bi sorun yok ama progestan verdi. Bebeğin suyunu ve servikal uzunluğunu da sordum her şey yolunda şükür

Ay aşkım acaba sebebi neydi, içerde pıhtı vardıda omu düştü acaba, sonra hiç oldumu? Progestan fitil mi verdimi yoksa iğnemi canım, çok çok geçmiş olsun

Cok gecmıs olsun arkadasım. Her sey guzel ılerleyecek hıc merak etme sasece bebısıne gun say

Sorma yaa bide 6. aya gircez bebişin sadece 2-3 kıyafeti bide korbell çöp kovası var
Koptummm bendede biberon emzik, 2 tulum var ben yatak odasına anne yanı olarak bunu alıcam sanırım kanka, manüel sallanıyor, 4 yaşa kadar, sonra odasına taşırım belki. Salon içinde huggy moon alacam büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_5175.webp
    15 KB · Görüntüleme: 32
Ay aşkım acaba sebebi neydi, içerde pıhtı vardıda omu düştü acaba, sonra hiç oldumu? Progestan fitil mi verdimi yoksa iğnemi canım, çok çok geçmiş olsun
O hafta aşırı yoruldum biraz fazla efor sarfettim ondan olabilir ama bişey demedi doktor önemli değil rahim ağzından mukus parçası tıkaç parçası olabilir dedi çok bişey demedi ameliyata yetişecekti.fitil olarak verdi canım. Detaylıyı bekliyorum bakalım Çok teşekkür ederim

Aşkım hiç yorma kendini dinlen mutlaka, bebek iyi serviks iyi çok şükür, kesin dediği gibidir, ama sen yinede ağır şeyler kaldırma, bacaklarına tavana dik yat. İnşallah tekrarı olmasın, ciddi bir şey olsaydı devamı gelirdi Allah korusun progestan iyi gelir, kaç günlük yazdı?

Aşırı bel ağrım ve kasık ağrım vardı wc gittiğimde de kan pıhtısı geldi. Bayağı bi korktum
Canım cok geçmiş olsun. Ya herkeste böyle bir düşünce oluştu ama bu platform bunun için var iyi seyleri paylaştığımız gibi bu tarz konulari da paylasmamiz da gayet normal. Hem birbirimize ışık oluyoruz.
Ben mesela serklaj konusunda burdaki arkadaslarin tecrübesi sayesinde hastanede daha sakin oldum. O an kalbimden aklimdan bir sürü sey geçse de kızların durumu iyi bende iyi olcam dedim durdum kendime
Olumsuzluk yaşadın diye paylasmamazlik etme bence.
Mesela burdaki arkadaslarimin tecrubesi olmasa bende sitede arayip duracaktim neler oluyo nasil oluyo diye o hastane odasinda kolumda damar yoluyla telefonu bile kullanamiyorken üstelik.
Gelmis gecmis olsun demek ki ileri haftalarda da onemsiz kanamalar olabiliyormus bak ogrendik bunu da

Detaylın ne zamandı kanka burda kafam karıştı tarihler

Benm 1 kutu evde vardı her ihtimale karşı fazladan yazmıştı aşkm. O yüzden şu kadar süre kullan demedi Ptesi detaylı ctesi de normal kontrolüm var o zaman rahat rahat sorucam. Valla diktim ayaklarımı uzanıyorum ama hiç alışkın değilim böyle de

Aşkım şifa olsun inşallah, alışkın değilsin ama en azından detaylın geçene kadar birkaç gün yat öyle, detaylıda net belli olur her şey. Aynı doktormu bakacak yoksa farklı mı?

Sağol canım ay ne bileyim ya hem üzmek istemedim hem daha önemli şeyler konuşuldu filan. Ben biraz ince detay düşünüyorum sanırım ama geçti çok şükür iyiyiz şimdi

Bunu bende odasına düşündüm yatak odasına da küçük anne yanı ama hala kafam çok karışık sonucunda ne yaparım hiç belli olmaz

Maşallah nasıl diyet uyguladiniz acaba kaç günde suyu normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…