- 15 Mayıs 2022
- 1.760
- 2.230
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.741
Aaaaa aşkım gittinmi hastaneye nedenmiş peki buAşırı bel ağrım ve kasık ağrım vardı wc gittiğimde de kan pıhtısı geldi. Bayağı bi korktum
Aşko evet 1 haftadır öyle ama sabitmiş, sallanmıyorKızlar chicco next to me ebebekte 27bine düşmüş yine bakmak isteyenler baksınn Chicco Next2me Forever Anne Yanı Beşik - ebebek
Evet bebişim ya senin vazgeçtiğini hatırlıyorum ama kızlardan birileri daha yazmıştı sanki o yüzden haber vereyim dedim. Bende sallanır bişey alıcam galiba ya yenidoğan dönemini kurtarsın yeter kiAşko evet 1 haftadır öyle ama sabitmiş, sallanmıyoronu anca 1 yaşından sonra sallanmayı bırakınca kullanabiliriz herhalde
Uff bu yatak kafayı yedirticek banaEvet bebişim ya senin vazgeçtiğini hatırlıyorum ama kızlardan birileri daha yazmıştı sanki o yüzden haber vereyim dedim. Bende sallanır bişey alıcam galiba ya yenidoğan dönemini kurtarsın yeter ki
Kuzum hassasız hepimiz bir de bundan daha önemli şeyler konuşuluyordu daha fazla can sıkılsın istemedim. Doktoruma yazdım ama çok önemsemedi kanama artarsa gel dedi ben de üstüne gidince e gel bari bakalım dedi de dün sabah erkenden gittim. Çok şükür bi sorun yok ama progestan verdi. Bebeğin suyunu ve servikal uzunluğunu da sordum her şey yolunda şükürAaaaa aşkım gittinmi hastaneye nedenmiş peki bu
Aşk olsun canım neden paylaşmadın bizimle belki daha önce yaşayan olmuştur tehlikeli değl korkma diye uyarırdı en azından, burda bir birimize yardımcı olmak için varız, şimdi nasılsın? Doktor ne diyor?
Sorma yaa bide 6. aya gircez bebişin sadece 2-3 kıyafeti bide korbell çöp kovası varUff bu yatak kafayı yedirticek bana
Ay aşkım acaba sebebi neydi, içerde pıhtı vardıda omu düştü acaba, sonra hiç oldumu? Progestan fitil mi verdimi yoksa iğnemi canım, çok çok geçmiş olsunKuzum hassasız hepimiz bir de bundan daha önemli şeyler konuşuluyordu daha fazla can sıkılsın istemedim. Doktoruma yazdım ama çok önemsemedi kanama artarsa gel dedi ben de üstüne gidince e gel bari bakalım dedi de dün sabah erkenden gittim. Çok şükür bi sorun yok ama progestan verdi. Bebeğin suyunu ve servikal uzunluğunu da sordum her şey yolunda şükür
Cok gecmıs olsun arkadasım. Her sey guzel ılerleyecek hıc merak etme sasece bebısıne gun sayKızlar merhabalar herkese en son detaylı usg gitmiştim bugün 23+4 normal kontrole gittim. Benim yaklaşık iki haftadır çok şiddetli alt karın ağrım vardı ve sanki adet olacak gibiydim sürekli sırt üstü yattım benek sanki top olmuş gibi hissediyordum çok sertti imkanım da yoktu gidememiştim doktora Neys eki bugün şükür randevumuza gittik bebeğim çok iyi Allah’a bin şükür haftası ile uyumlu 648 gr keyfi gayet yerinde fakat benim milyonlarım büyümeye başlamış bunalar dikkat etmemi söyledi çok ağrı olursa parol al dedi inanın yatakta sağdan sola dönerken sanki biri içimden et parçası koparıyor gibi oluyorumama miniğim çok iyi şükür ben de bu acıya katlanacağım sabırlı olacağız inşallah iyi haberler alan herkesi tebrik ediyorum sağlık sorununyaşayan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum inşallah yolumuzun kalan kısmı sağlıkla geçsin dua edelim birbirimize
KoptummmSorma yaa bide 6. aya gircez bebişin sadece 2-3 kıyafeti bide korbell çöp kovası var
O hafta aşırı yoruldum biraz fazla efor sarfettim ondan olabilir ama bişey demedi doktor önemli değil rahim ağzından mukus parçası tıkaç parçası olabilir dedi çok bişey demedi ameliyata yetişecekti.fitil olarak verdi canım. Detaylıyı bekliyorum bakalım Çok teşekkür ederimAy aşkım acaba sebebi neydi, içerde pıhtı vardıda omu düştü acaba, sonra hiç oldumu? Progestan fitil mi verdimi yoksa iğnemi canım, çok çok geçmiş olsun
Aşkım hiç yorma kendini dinlen mutlaka, bebek iyi serviks iyi çok şükür, kesin dediği gibidir, ama sen yinede ağır şeyler kaldırma, bacaklarına tavana dik yat. İnşallah tekrarı olmasın, ciddi bir şey olsaydı devamı gelirdi Allah korusunO hafta aşırı yoruldum biraz fazla efor sarfettim ondan olabilir ama bişey demedi doktor önemli değil rahim ağzından mukus parçası tıkaç parçası olabilir dedi çok bişey demedi ameliyata yetişecekti.fitil olarak verdi canım. Detaylıyı bekliyorum bakalım Çok teşekkür ederim
Canım cok geçmiş olsun. Ya herkeste böyle bir düşünce oluştu ama bu platform bunun için var iyi seyleri paylaştığımız gibi bu tarz konulari da paylasmamiz da gayet normal. Hem birbirimize ışık oluyoruz.Aşırı bel ağrım ve kasık ağrım vardı wc gittiğimde de kan pıhtısı geldi. Bayağı bi korktum
Detaylın ne zamandı kanka burda kafam karıştı tarihlerO hafta aşırı yoruldum biraz fazla efor sarfettim ondan olabilir ama bişey demedi doktor önemli değil rahim ağzından mukus parçası tıkaç parçası olabilir dedi çok bişey demedi ameliyata yetişecekti.fitil olarak verdi canım. Detaylıyı bekliyorum bakalım Çok teşekkür ederim
Benm 1 kutu evde vardı her ihtimale karşı fazladan yazmıştı aşkm. O yüzden şu kadar süre kullan demedi Ptesi detaylı ctesi de normal kontrolüm var o zaman rahat rahat sorucam. Valla diktim ayaklarımı uzanıyorum ama hiç alışkın değilim böyle deAşkım hiç yorma kendini dinlen mutlaka, bebek iyi serviks iyi çok şükür, kesin dediği gibidir, ama sen yinede ağır şeyler kaldırma, bacaklarına tavana dik yat. İnşallah tekrarı olmasın, ciddi bir şey olsaydı devamı gelirdi Allah korusunprogestan iyi gelir, kaç günlük yazdı?
Aşkım şifa olsun inşallah, alışkın değilsin ama en azından detaylın geçene kadar birkaç gün yat öyle, detaylıda net belli olur her şey. Aynı doktormu bakacak yoksa farklı mı?Benm 1 kutu evde vardı her ihtimale karşı fazladan yazmıştı aşkm. O yüzden şu kadar süre kullan demedi Ptesi detaylı ctesi de normal kontrolüm var o zaman rahat rahat sorucam. Valla diktim ayaklarımı uzanıyorum ama hiç alışkın değilim böyle de
Sağol canımCanım cok geçmiş olsun. Ya herkeste böyle bir düşünce oluştu ama bu platform bunun için var iyi seyleri paylaştığımız gibi bu tarz konulari da paylasmamiz da gayet normal. Hem birbirimize ışık oluyoruz.
Ben mesela serklaj konusunda burdaki arkadaslarin tecrübesi sayesinde hastanede daha sakin oldum. O an kalbimden aklimdan bir sürü sey geçse de kızların durumu iyi bende iyi olcam dedim durdum kendime
Olumsuzluk yaşadın diye paylasmamazlik etme bence.
Mesela burdaki arkadaslarimin tecrubesi olmasa bende sitede arayip duracaktim neler oluyo nasil oluyo diye o hastane odasinda kolumda damar yoluyla telefonu bile kullanamiyorken üstelik.
Gelmis gecmis olsun demek ki ileri haftalarda da onemsiz kanamalar olabiliyormus bak ogrendik bunu da
Bunu bende odasına düşündüm yatak odasına da küçük anne yanıKoptummmbendede biberon emzik, 2 tulum var ben yatak odasına anne yanı olarak bunu alıcam sanırım kanka, manüel sallanıyor, 4 yaşa kadar, sonra odasına taşırım belki. Salon içinde huggy moon alacam büyük ihtimalle
Gelmiş geçmiş kuzu şuan iyi olmana sevindimSağol canımay ne bileyim ya hem üzmek istemedim hem daha önemli şeyler konuşuldu filan. Ben biraz ince detay düşünüyorum sanırım ama geçti çok şükür iyiyiz şimdi
MaşallahKızlar çok şükür kızım iyitek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?