- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.801
Cybex gb pockit ve cybex libelle var ikisinden biridir diye tahmin ediyorumKanka eşimde ordayken bir tane gördü bayıldı ona al koltuk altına gitdünyanın en küçük bebek arabasıymış, aynı modeldenmi bahsediyoruz acaba
Oyuncu kuzum bilirsin aslında da isim olarak duymamışsındır görsen hatırlarsın.3 gayet iyi kuzum merak etme. 2,5 üstü okey dedi benim doktorumEge kökenli kim ki onu bilmiyorum ben
Bende babybjörn yerine alternatif bakacağım sanırım çünkü kullananlar arada fark yok diyorOnların cebinden çıkarcasanıza dertleniyolar uyku uyuyamıyolar geceleriben de çok araştırdım ama babyBjörn bütçemi çok aşıyor o yüzden hep alternatiflere yöneldim. Estetiğe değil kullanıma bak canım hangisi seni zorlamaz sen ve bebeğin için hangisi konforlu benim park beşik de bu boy
Bende yaa ama her alternatifi de değerlendirmek istiyorumBende hiç ısınamadım bunlara ya
BabyBjörn le genelde aşağıda paylaştığım markayı karşılaştırıyorlar ama benim tercihim pierre cardin oldu bilemedim diğerini çokBende babybjörn yerine alternatif bakacağım sanırım çünkü kullananlar arada fark yok diyor
Bende yaa ama her alternatifi de değerlendirmek istiyorum
Kızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mıBende babybjörn yerine alternatif bakacağım sanırım çünkü kullananlar arada fark yok diyor
Bende yaa ama her alternatifi de değerlendirmek istiyorum
Bu konuda annelerdende fikir almak iyi olurKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Evet bunu gördüm bir kaç influencer da. Ben huggy markasının ana kucağını da beğendim müzikli filan.BabyBjörn le genelde aşağıda paylaştığım markayı karşılaştırıyorlar ama benim tercihim pierre cardin oldu bilemedim diğerini çok
Otomatik alan yakınlarım kullanışsız olduğunu , kullanım süresinin bebeğin gelişiminden dolayı çok kısıtlı olduğunu söyledi ben o yüzden manuele yöneldimKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Kuzum ben 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Bir de bence ölçümde de farklı çıkıyor bazen. Benim ilk bebeğimin 28. Hafta kontrolünde başı bir hafta ileri demişti doktor. Sonraki ölçümlerde normal çıkmıştı. Doğduğunda da normal geldi. O yüzden çok önemsemeyin diyorlar 2 haftaya kadar farklarıKızlar merhaba, bende detaylımı yaptırdım bugün eve geldiğimden beri ağlıyorum baş çevresi 8 gün geriden geliyor dedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni neden olur dediğimde bisürü sebep söyledi doktorumuz düzeledebilir dedi tabii ki ama 8 gün çok geldi kulağıma ben mi abartıyorum sizce hepinizi tanıyor takip ediyorum burayı yoğun iş sürecim olduğu için yazamıyorum sadece, deneyimli çok arkadaşımız var illa ki fikri olan vardır
Kuzu ben otomatik bişey almayı düşünmüyorum. Çoğu bebek içinde durmuyormuş bebekten bebeğe değişiyor. Birde bebeğin motor gelişimi için bu sallanmayan ana kucakları daha iyi diyor uzmanlar, bebek kendi kendini salladığı için motor becerileri gelişiyormuşKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Kuzu ben otomatik bişey almayı düşünmüyorum. Çoğu bebek içinde durmuyormuş bebekten bebeğe değişiyor. Birde bebeğin motor gelişimi için bu sallanmayan ana kucakları daha iyi diyor uzmanlar, bebek kendi kendini salladığı için motor becerileri gelişiyormuş
Teşekkürler baby’lerOtomatik alan yakınlarım kullanışsız olduğunu , kullanım süresinin bebeğin gelişiminden dolayı çok kısıtlı olduğunu söyledi ben o yüzden manuele yöneldim
Ya baktım şimdi Google'dan. Kafaya takıyoruz böyle şeyleri ister istemez. Ama iyi düşünelim biz kafamızı çok meşgul etmeyelim acı örneklerle. Alışveriş konularından devamCybex gb pockit ve cybex libelle var ikisinden biridir diye tahmin ediyorum
Oyuncu kuzum bilirsin aslında da isim olarak duymamışsındır görsen hatırlarsın.
Otomatik vardı bizde. Bi çişimi yapacak kadar bana zaman kazandırırdı o kadarKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Benim de içime lohusalık sıkıntısı çöktü birden ya niye böyle ponçik bir hayal kuramadım acabaKızlar şu an canlandırdım kafamda, düşünün dışarı soğuk kar veya yağmur yağıyor, biz sıcak evde arkada bebek müziği açmışız battaniyeler falan, şöyle akşam olmak üzere, offf dadından yenmez
çünkü analıkBenim de içime lohusalık sıkıntısı çöktü birden ya niye böyle ponçik bir hayal kuramadım acabaAllah'ım nolur gaz sancıları olmasın pamuk pamuk uyusun bebişlerimiz
En kısa zamanda icin ferahlasın arkadasım. Dr a gıdene kadar da kedere kapılma. Daha bısey bellı degıl bebısını dusun hepÇok teşekkür ederim canım moral oldun bana inşallah dediğin gibi çıkıcak
Valla cabım ben bebek hareket edınce sallananlara baktım annem dedi ki kızım hareket etmezse senın yukunu almaz otomatık alalım ki aldıgına degsın dediKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Yok kuzum kötü değil ya. İlk günlerin biraz iç sıkıntısı olmuştu bende sorumluluk hissi mi uykusuzluk mu bebeğin gazı mi bilmiyorumçünkü analıkhayaller hayatlar daki hayatlar sensin @annabelica
Öyle kötü mü lohusalık yaaa ben memleketten uzakta kv ile delirmem değil miii
Ayy maşallah maşallahhkızlar 24+2 den göbüsümüz iyice belli olmaya basladı +3 kg ile yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?