Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka eşimde ordayken bir tane gördü bayıldı ona al koltuk altına git dünyanın en küçük bebek arabasıymış, aynı modeldenmi bahsediyoruz acaba
Cybex gb pockit ve cybex libelle var ikisinden biridir diye tahmin ediyorum
3 gayet iyi kuzum merak etme. 2,5 üstü okey dedi benim doktorum Ege kökenli kim ki onu bilmiyorum ben
Oyuncu kuzum bilirsin aslında da isim olarak duymamışsındır görsen hatırlarsın.

Bende babybjörn yerine alternatif bakacağım sanırım çünkü kullananlar arada fark yok diyor
Bende hiç ısınamadım bunlara ya
Bende yaa ama her alternatifi de değerlendirmek istiyorum

Bende babybjörn yerine alternatif bakacağım sanırım çünkü kullananlar arada fark yok diyor

BabyBjörn le genelde aşağıda paylaştığım markayı karşılaştırıyorlar ama benim tercihim pierre cardin oldu bilemedim diğerini çok

Eklentiler

• IMG_8135.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58

Kızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı

Kızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Otomatik alan yakınlarım kullanışsız olduğunu , kullanım süresinin bebeğin gelişiminden dolayı çok kısıtlı olduğunu söyledi ben o yüzden manuele yöneldim

Kuzum ben 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Bir de bence ölçümde de farklı çıkıyor bazen. Benim ilk bebeğimin 28. Hafta kontrolünde başı bir hafta ileri demişti doktor. Sonraki ölçümlerde normal çıkmıştı. Doğduğunda da normal geldi. O yüzden çok önemsemeyin diyorlar 2 haftaya kadar farkları

Kuzu ben otomatik bişey almayı düşünmüyorum. Çoğu bebek içinde durmuyormuş bebekten bebeğe değişiyor. Birde bebeğin motor gelişimi için bu sallanmayan ana kucakları daha iyi diyor uzmanlar, bebek kendi kendini salladığı için motor becerileri gelişiyormuş

Otomatik alan yakınlarım kullanışsız olduğunu , kullanım süresinin bebeğin gelişiminden dolayı çok kısıtlı olduğunu söyledi ben o yüzden manuele yöneldim
Teşekkürler baby’ler

Cybex gb pockit ve cybex libelle var ikisinden biridir diye tahmin ediyorum

Oyuncu kuzum bilirsin aslında da isim olarak duymamışsındır görsen hatırlarsın.
Ya baktım şimdi Google'dan. Kafaya takıyoruz böyle şeyleri ister istemez. Ama iyi düşünelim biz kafamızı çok meşgul etmeyelim acı örneklerle. Alışveriş konularından devam

Otomatik vardı bizde. Bi çişimi yapacak kadar bana zaman kazandırırdı o kadar ama o da büyük bir ihtiyaç bu arada

Benim de içime lohusalık sıkıntısı çöktü birden ya niye böyle ponçik bir hayal kuramadım acaba Allah'ım nolur gaz sancıları olmasın pamuk pamuk uyusun bebişlerimiz

Benim de içime lohusalık sıkıntısı çöktü birden ya niye böyle ponçik bir hayal kuramadım acaba Allah'ım nolur gaz sancıları olmasın pamuk pamuk uyusun bebişlerimiz
çünkü analık hayaller hayatlar daki hayatlar sensin annabelica
Öyle kötü mü lohusalık yaaa ben memleketten uzakta kv ile delirmem değil miii

Son düzenleme:
Valla cabım ben bebek hareket edınce sallananlara baktım annem dedi ki kızım hareket etmezse senın yukunu almaz otomatık alalım ki aldıgına degsın dedi

çünkü analık hayaller hayatlar daki hayatlar sensin @annabelica
Öyle kötü mü lohusalık yaaa ben memleketten uzakta kv ile delirmem değil miii
Yok kuzum kötü değil ya. İlk günlerin biraz iç sıkıntısı olmuştu bende sorumluluk hissi mi uykusuzluk mu bebeğin gazı mi bilmiyorum Ama zamanla içi ferahliyor insanınKVle nasıl olur onu bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…