- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.781
Bakayım nasıl bişeymiş diye girdim başka şeyler alıp çıktımKızlar chicco next to me ebebekte 27bine düşmüş yine bakmak isteyenler baksınn Chicco Next2me Forever Anne Yanı Beşik - ebebek
Teşekkür ederim canım benim, olumlu olumsuz konuşmadı erken konuşmak için dedi 2 hafta sonra konuşucaz dedi şu an değil o zamana kadar bekliycem sadece ya farkı korumalı ya da fark artmamalı dedi o zaman sıkıntı olmazmış kötü sonuçları düşünmek istemiyorum bileCanım çok geçmiş olsun, 8 gün bir hafta yani, çok uzun arada değil, doktorun ne diyor bu konuda olumlu olumsuz bir şey olur dedimi
Ooooh sefan olsun kızBakayım nasıl bişeymiş diye girdim başka şeyler alıp çıktım
Canım benim 1 haftalık farklar öyle çok büyütülecek farklar değil ki hiç içini sıkıp strese girme doktor takip etmek istemiş sadece üzüleceğin bir durum yokTeşekkür ederim canım benim, olumlu olumsuz konuşmadı erken konuşmak için dedi 2 hafta sonra konuşucaz dedi şu an değil o zamana kadar bekliycem sadece ya farkı korumalı ya da fark artmamalı dedi o zaman sıkıntı olmazmış kötü sonuçları düşünmek istemiyorum bile
Kendime söz vermiştim detaylıdan sonra alırım diye de dayanamadımOoooh sefan olsun kızben herşeyi bir anda alcam galiba şuan hala alışveriş moduna giremedim
Ay onlara ne onların cebinden mi çıkıyo sanki para allah allahhKendime söz vermiştim detaylıdan sonra alırım diye de dayanamadımbenm kv kp aşırı cimri toplu alışveriş yaparsam ve görürlerse kalp krizi geçirirler
Onların cebinden çıkarcasanıza dertleniyolar uyku uyuyamıyolar geceleriAy onlara ne onların cebinden mi çıkıyo sanki para allah allahhben çoğu şeyi dibine kadar araştırmadan alabilecek biri değilim illa kendime uykuları haram edip araştırıcam günlerce sjsjsj sepide gibi
Mesela şimdi bir video gördüm normalde bu boyuttaki anne yanlarını estetik bulmadığım için bakmıyordum ama çokta öneriliyorböyle olunca da kafam karışıyor
Canım inşallah ilerlemez ve zamanını yakalar, böyle şeyler makina cihaz hepsine bağlı oluyor, canını sıkma lütfen 1 hafta gerçekten büyük fark değilTeşekkür ederim canım benim, olumlu olumsuz konuşmadı erken konuşmak için dedi 2 hafta sonra konuşucaz dedi şu an değil o zamana kadar bekliycem sadece ya farkı korumalı ya da fark artmamalı dedi o zaman sıkıntı olmazmış kötü sonuçları düşünmek istemiyorum bile
Detaylıya girmeden arabasını aldım ben kanka ona ne diyonKendime söz vermiştim detaylıdan sonra alırım diye de dayanamadımbenm kv kp aşırı cimri toplu alışveriş yaparsam ve görürlerse kalp krizi geçirirler
Bende hiç ısınamadım bunlara yaAy onlara ne onların cebinden mi çıkıyo sanki para allah allahhben çoğu şeyi dibine kadar araştırmadan alabilecek biri değilim illa kendime uykuları haram edip araştırıcam günlerce sjsjsj sepide gibi
Mesela şimdi bir video gördüm normalde bu boyuttaki anne yanlarını estetik bulmadığım için bakmıyordum ama çokta öneriliyorböyle olunca da kafam karışıyor
Canım inşallah darısı başınaCanım maşallah kızçene, çok sevindim sorunsuz geçmesine, darısı bizlerin başına inşallah
Görüyorum ve arttırıyorum yatak odası yaptım ben de bebek arabası park beşik teyzelerinden gelicek yoksa onları da almıştımDetaylıya girmeden arabasını aldım ben kanka ona ne diyon
Kanka evi dizmişsen bize burda detaylıdan sonra alacaktım diyorsunGörüyorum ve arttırıyorum yatak odası yaptım ben de bebek arabası park beşik teyzelerinden gelicek yoksa onları da almıştım
Ne aldın arabasını bizimki hantal biraz kabin boy ekstra araba almam lazım benim de
Şşşş çaktırmaKanka evi dizmişsen bize burda detaylıdan sonra alacaktım diyorsun
Cybex mios aldım aşko ben, bu arada priam düşünen varsa kızlar aranızda priam uçakta gate kadar almıyorlarmış büyük diye, bagajda teslim etmeniz gerekiyor. Zaten bir kere bagaja verdim mi, varışta parçalarını toplarım herhaldeiyi ki mios almışım
İnşallah dediğin gibidir canım o kadar çok istiyorum ki boş yere ağladım demeyiCanım benim 1 haftalık farklar öyle çok büyütülecek farklar değil ki hiç içini sıkıp strese girme doktor takip etmek istemiş sadece üzüleceğin bir durum yok
Çok teşekkür ederim canım moral oldun bana inşallah dediğin gibi çıkıcakCanım inşallah ilerlemez ve zamanını yakalar, böyle şeyler makina cihaz hepsine bağlı oluyor, canını sıkma lütfen 1 hafta gerçekten büyük fark değil
Canım doktorun iyimi peki? Memnun musunİnşallah dediğin gibidir canım o kadar çok istiyorum ki boş yere ağladım demeyi
Çok bilgim olmadığı için bir şey söyleyemedim inşallah güzel haberler alırsın ferahlar yüreğinÇok teşekkür ederim canım moral oldun bana inşallah dediğin gibi çıkıcak
Kanka eşimde ordayken bir tane gördü bayıldı ona al koltuk altına gitŞşşş çaktırma
Hemen ona bakayım cybex gb pockit bakıyodum minnacık oluyo diye
3 gayet iyi kuzum merak etme. 2,5 üstü okey dedi benim doktorumPeki adminimkorktum da sordum valla 3cm normal varsayıyoruz dedi. Yine de güvenemiyorum detaylıya bi gireyim hayırlısıyla
Aşkım ilk haftalarda normal filan da 22 de korktum. Ben Ege Kökenli den aşırı etkilendim asla çıkamıyorum o moddan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?