Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Eklentiler

• IMG_8131.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8132.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım çok geçmiş olsun, 8 gün bir hafta yani, çok uzun arada değil, doktorun ne diyor bu konuda olumlu olumsuz bir şey olur dedimi
Teşekkür ederim canım benim, olumlu olumsuz konuşmadı erken konuşmak için dedi 2 hafta sonra konuşucaz dedi şu an değil o zamana kadar bekliycem sadece ya farkı korumalı ya da fark artmamalı dedi o zaman sıkıntı olmazmış kötü sonuçları düşünmek istemiyorum bile

Canım benim 1 haftalık farklar öyle çok büyütülecek farklar değil ki hiç içini sıkıp strese girme doktor takip etmek istemiş sadece üzüleceğin bir durum yok

Kendime söz vermiştim detaylıdan sonra alırım diye de dayanamadım benm kv kp aşırı cimri toplu alışveriş yaparsam ve görürlerse kalp krizi geçirirler
Ay onlara ne onların cebinden mi çıkıyo sanki para allah allahh ben çoğu şeyi dibine kadar araştırmadan alabilecek biri değilim illa kendime uykuları haram edip araştırıcam günlerce sjsjsj sepide gibi
Mesela şimdi bir video gördüm normalde bu boyuttaki anne yanlarını estetik bulmadığım için bakmıyordum ama çokta öneriliyor böyle olunca da kafam karışıyor

Onların cebinden çıkarcasanıza dertleniyolar uyku uyuyamıyolar geceleri ben de çok araştırdım ama babyBjörn bütçemi çok aşıyor o yüzden hep alternatiflere yöneldim. Estetiğe değil kullanıma bak canım hangisi seni zorlamaz sen ve bebeğin için hangisi konforlu benim park beşik de bu boy

Canım inşallah ilerlemez ve zamanını yakalar, böyle şeyler makina cihaz hepsine bağlı oluyor, canını sıkma lütfen 1 hafta gerçekten büyük fark değil

Bende hiç ısınamadım bunlara ya

Detaylıya girmeden arabasını aldım ben kanka ona ne diyon
Görüyorum ve arttırıyorum yatak odası yaptım ben de bebek arabası park beşik teyzelerinden gelicek yoksa onları da almıştım
Ne aldın arabasını bizimki hantal biraz kabin boy ekstra araba almam lazım benim de

Kanka evi dizmişsen bize burda detaylıdan sonra alacaktım diyorsun
Cybex mios aldım aşko ben, bu arada priam düşünen varsa kızlar aranızda priam uçakta gate kadar almıyorlarmış büyük diye, bagajda teslim etmeniz gerekiyor. Zaten bir kere bagaja verdim mi, varışta parçalarını toplarım herhalde iyi ki mios almışım

Şşşş çaktırma
Hemen ona bakayım cybex gb pockit bakıyodum minnacık oluyo diye

3 gayet iyi kuzum merak etme. 2,5 üstü okey dedi benim doktorum Ege kökenli kim ki onu bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…