Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Yatak bizim milli meselemiz oldu
kızlarrr şu yatakları alında kurtulalım hahaha sepide Pamlok
Kızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
aşko benim araştırdığım ve tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla manuel almak daha iyiymiş, çocuğun kendi salladığı için motor becerilerini de gelştiriyormuş

O kadar her şeyden olabilir ki. Ben bu hafta genel olarak aşırı yükleme yaptım kendime çok yoruldum sorsan dinlenerek yapıyorum işi ama bıraktım varsın çöp ev olsun umrumda değil bu korkudan sonra
Ayyy bence de kuzu yaa boşver sen ve bebişin daha önemlisiniz, hamile hamile kimse gelmesin evine zaten sen de ağır işler yapma bol bol dinlen.Ev işi dediğin ne ki yaa nankör resmen bir gün yapıyorsun ertesi gün çöp oluyor

Ben annem Balıkesirde diye iki sene önce İzmir'den Balıkesire taşındım. Bence sen de öyle yap en garantisi

Benim bir yatak hazır kanka 2.de büyük ihtimal hazır ama fikirlere açığım.

Bir karar verin elektriklimi - değilmi

İnşallah dediğin gibidir canım vallahi içim ferahladı daha erken yazsaydım keşke buraya ama ağlamaktan aklıma gelmedi, dr elbette söylemek zorunda diye düşündüm ama ikna edemedim kendimi
Çok haklısın canım çok hassasız annelik işte ama iyi düşünmeye çalış bir sorun yoktur zamanla gününü yakalar diye düşünüyorum

Benim bir yatak hazır kanka 2.de büyük ihtimal hazır ama fikirlere açığım.

Bir karar verin elektriklimi - değilmi
Bence manuel ama tabi deneyimim yok tamamen benim tercihim
Ben hep alışmışım kendi işimi görmeye de yapamayınca gözüme batıyordu ama çok çok haklısın bebeğimden önemli değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…