Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
çünkü analık hayaller hayatlar daki hayatlar sensin annabelica
Öyle kötü mü lohusalık yaaa ben memleketten uzakta kv ile delirmem değil miii
Vallahi kuzum ben de kayınvalidemle aynı şehirdeyim kendi annemler Balıkesir'de onlarda Normalde izmir'deydi 2 sene önce babamın tayini Dolayısıyla şehir değiştirdiler şansıma O yüzden ben hemen annemi ve anneannemi yanıma istedim ikisinden biri dönecek kızımın 40ına kadar diğeri kalacak

kızlar 24+2 den göbüsümüz iyice belli olmaya basladı +3 kg ile yola devam
Yaa çok güzelsiniz
Yok kuzum kötü değil ya. İlk günlerin biraz iç sıkıntısı olmuştu bende sorumluluk hissi mi uykusuzluk mu bebeğin gazı mi bilmiyorum Ama zamanla içi ferahliyor insanınKVle nasıl olur onu bilmiyorum tabi
Yok mu Samsunda bir bacım beraber doğurup beraber yaşayabiliriz bence iyi gelir

Doğuma annemi istedim o gidince büyük ablama sen gel dedim o gidince de küçük ablama gel dedim sıraya bağladım şimdiden uyarlarsa inşallah
İyi çekiyor mu burun aspiratörü benım de karşıma çıktı ama sanki manuel daha iyi diye duydum emin olamadım alıp almamakta
Yeğenlerimde hüpletmeli olandan kullanmıştık ama o zaman otomatikler yoktu pratik olur diye bunu aldım şöyle de bir yorum gördüm

Eklentiler

• IMG_8133.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah dediğin gibidir canım vallahi içim ferahladı daha erken yazsaydım keşke buraya ama ağlamaktan aklıma gelmedi, dr elbette söylemek zorunda diye düşündüm ama ikna edemedim kendimi

Teşekkür ederim hüpletmek düşününce midemi bulandırıyor alayım bende inşallah memnun kalan kesimde oluruz

Kötü düşünmemek lazım kuzu bence hareketlerindendir yaa ben bacağımı açıp yıkamak için baya yukarı kaldırmıştım ondan olduğunu düşünüyorum çnk.

Kötü düşünmemek lazım kuzu bence hareketlerindendir yaa ben bacağımı açıp yıkamak için baya yukarı kaldırmıştım ondan olduğunu düşünüyorum çnk.
O kadar her şeyden olabilir ki. Ben bu hafta genel olarak aşırı yükleme yaptım kendime çok yoruldum sorsan dinlenerek yapıyorum işi ama bıraktım varsın çöp ev olsun umrumda değil bu korkudan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…