- 15 Ağustos 2024
- 472
- 686
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.281
Benim doktorum 50 tane falan çekiyormuş yaAnisi olmasi cok tatli tabi ben kocama cektiririm muhtemelen ya da hemsireler
Super doktorBenim doktorum 50 tane falan çekiyormuş yayakın arkadaşım doğum yaptı onda baya atmıştı
Kanka fotoğrafçıda o kadar çeker, bence dr’una bırakBenim doktorum 50 tane falan çekiyormuş yayakın arkadaşım doğum yaptı onda baya atmıştı
Valla ben apandisit ameliyatı olmuştum iki kere kesmislerdi kocaman bı yara izim var gobegimin yanında onda bile ne çekmiştim korkutmak istemem kimseyi de ben de acayip tırsıyorum inşaallahBenimde zorunlu sezeryan olacak bende de bir korku var zor mu ya
Ooo fotoğrafçıya gerek kalmamış zatenBenim doktorum 50 tane falan çekiyormuş yayakın arkadaşım doğum yaptı onda baya atmıştı
Ay bende oldum apandisit kankaValla ben apandisit ameliyatı olmuştum iki kere kesmislerdi kocaman bı yara izim var gobegimin yanında onda bile ne çekmiştim korkutmak istemem kimseyi de ben de acayip tırsıyorum inşaallahsepide kuşumun dediği gbi olur
Ezmu0810 içimi açtın yeminle ben de hiç sevmem gecelik en son balayında giymiştim
Ay ben de apandisit oldum patladı bir de o yüzden göbeğimin sağında koca bir dikiş var hatta dedim sezaryen de olursa yatak olur o da abooValla ben apandisit ameliyatı olmuştum iki kere kesmislerdi kocaman bı yara izim var gobegimin yanında onda bile ne çekmiştim korkutmak istemem kimseyi de ben de acayip tırsıyorum inşaallahsepide kuşumun dediği gbi olur
Ezmu0810 içimi açtın yeminle ben de hiç sevmem gecelik en son balayında giymiştim
Ay bende acık oldum apandıst ve gercekten 1 hafta kendıme gelemedım 8 dikislik acıkla. O yuzden ınsallah normal dogum ıstıyorumAy bende oldum apandisit kankabirde genel değil lokal anestezi ile o zaman tetanoz kapmadıysam şimdi hiç kapmam
Aşkım zaten 1 haftada anca etki gösterir, benim dr kasılman veya kas ağrıların fazla olursa 2 tane al günde dedi, bu gün ilk defa 2 tane aldımArkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 22. haftadan beri kasılma yaşıyorum Geçen doktora gittiğimde bunu söyledim kasılmalarım başladı dedim magnezyum verdi seni biraz daha rahatlatır dedi fakat son üç gündür kasılmalarım da arttı böyle olan var mı şu an ben 24 +3 üm? Bacakta falan yok sadece rahimde. Günde de yaklasık 7/8 kez oluyor
Ay inşallah aşkım, bende çok istiyorum, prenseslerimiz uygun görürseAy bende acık oldum apandıst ve gercekten 1 hafta kendıme gelemedım 8 dikislik acıkla. O yuzden ınsallah normal dogum ıstıyorum
Senınde mı rahmın kasılıyor canım. İlk baslarda cok ustune durmadım ama yururken kasılma geldıgınde bıldıgınız duruyorum kalıyorum oylece agrılı gelıyor endıselendım az once sorayım dedımAşkım zaten 1 haftada anca etki gösterir, benim dr kasılman veya kas ağrıların fazla olursa 2 tane al günde dedi, bu gün ilk defa 2 tane aldım
Canım bence bu dikkat edilmesi gereken bir şey. Doktorunla paylaştın mı? Beni miyom kaynaklı ağrım olduğu zaman nst ye bağladılar ve bir kasılma görüldü. O gece için yatış önerdiler ve ben o zaman hiç bir şey hissetmemiştim. Sen baya hissediyorum diyorsun. Kasılma olduğunu nasıl anladın peki? Yanlış hatırlamıyorsam senin de ilk bebeğindi.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 22. haftadan beri kasılma yaşıyorum Geçen doktora gittiğimde bunu söyledim kasılmalarım başladı dedim magnezyum verdi seni biraz daha rahatlatır dedi fakat son üç gündür kasılmalarım da arttı böyle olan var mı şu an ben 24 +3 üm? Bacakta falan yok sadece rahimde. Günde de yaklasık 7/8 kez oluyor
Aşkım yok benim rahim kasılmıyor, yada kasılsada ben anlamıyorumSenınde mı rahmın kasılıyor canım. İlk baslarda cok ustune durmadım ama yururken kasılma geldıgınde bıldıgınız duruyorum kalıyorum oylece agrılı gelıyor endıselendım az once sorayım dedım
Rahimde kasılmadan kastın ne tam olarak canım? Benimde birkaç gündür karnım sertleşiyor ama saniyeler sonra geçiyor. Daha önce de oluyordu ama bu son 2-3 gündür daha fazla olmaya başladı. Araştırdım Braxton hicks kasılması diye birşey varmış eğer düzenli bir şekilde olmuyorsa ve kısa sürüyorsa normal bir durummuş.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 22. haftadan beri kasılma yaşıyorum Geçen doktora gittiğimde bunu söyledim kasılmalarım başladı dedim magnezyum verdi seni biraz daha rahatlatır dedi fakat son üç gündür kasılmalarım da arttı böyle olan var mı şu an ben 24 +3 üm? Bacakta falan yok sadece rahimde. Günde de yaklasık 7/8 kez oluyor
Evet canım benim de ilk bebeğim kasılma mı olduğunu doktora söyledim Geçen gittiğimde o da bana magnezyum önerdi çok üzerinde durmadım ama kasılmalarım artmaya başladı özellikle 3 gündür Onun için endişelendim bir yaşayan var mı diye sormak istedim kasılma olduğunu da canım başka bir şeyle tarif edemem yani bayağı bildiğin kasılmaCanım bence bu dikkat edilmesi gereken bir şey. Doktorunla paylaştın mı? Beni miyom kaynaklı ağrım olduğu zaman nst ye bağladılar ve bir kasılma görüldü. O gece için yatış önerdiler ve ben o zaman hiç bir şey hissetmemiştim. Sen baya hissediyorum diyorsun. Kasılma olduğunu nasıl anladın peki? Yanlış hatırlamıyorsam senin de ilk bebeğindi.
Yani canım bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum senin bacağında falan hiç kasılma olmuyor mu onun rahminde olduğunu düşün karnının kasıldığını hissediyorsunAşkım yok benim rahim kasılmıyor, yada kasılsada ben anlamıyorumbenim bacaklarımın arkasına kas ağrısı kramp giriyor o yüzden 2ye çıkardım. Kasılma tam olarak nasıl oluyor rahimde?
Ben de şimdi araştırdım 28 haftadan sonra doğuma hazırlık kasılmaları olur diyor Fakat benim bu kasılmalarım 22. haftada başladı Benim de kasılmam geldiğinde maksimum 8 saniye kadar sürüyor sonra geçiyor ama günde 7 8 kez yaşıyorumRahimde kasılmadan kastın ne tam olarak canım? Benimde birkaç gündür karnım sertleşiyor ama saniyeler sonra geçiyor. Daha önce de oluyordu ama bu son 2-3 gündür daha fazla olmaya başladı. Araştırdım Braxton hicks kasılması diye birşey varmış eğer düzenli bir şekilde olmuyorsa ve kısa sürüyorsa normal bir durummuş.
Canım kasılma dediğin karın sertleşmesi mi? Bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor bendeBen de şimdi araştırdım 28 haftadan sonra doğuma hazırlık kasılmaları olur diyor Fakat benim bu kasılmalarım 22. haftada başladı Benim de kasılmam geldiğinde maksimum 8 saniye kadar sürüyor sonra geçiyor ama günde 7 8 kez yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?